Canim ekstra yedigim zamansiz seyler oldu ama genele bakacak olursak tadimlik kadar ya . Ben simdi her yedigimi kilo olarak gordgum icin ne yesem of cok yedim neden yedim diye bi hallere giriyorum. aksam abur cubur yedim mesela evet ama hepsini toplasan avuc kadar. kucuk kucuk, kucuk kucuk kacamaklar yaparken pskolojikmen cok yedim gibi geliyor sizede oyleymis gibi yansitiyorum galiba. Canim dost sen hep aci soyle ben bi bakayim yine kendimeCanım senın direnç kilosu almamak ıcın direnıyor bence vermemek ıcın degılbir ayda 8 kilo verince bi rahatlama geldi sana bence dost acı söyler uyarıyorum senı
Ahahah sevıyorum kız seni .Canim ekstra yedigim zamansiz seyler oldu ama genele bakacak olursak tadimlik kadar ya . Ben simdi her yedigimi kilo olarak gordgum icin ne yesem of cok yedim neden yedim diye bi hallere giriyorum. aksam abur cubur yedim mesela evet ama hepsini toplasan avuc kadar. kucuk kucuk, kucuk kucuk kacamaklar yaparken pskolojikmen cok yedim gibi geliyor sizede oyleymis gibi yansitiyorum galiba. Canim dost sen hep aci soyle ben bi bakayim yine kendime(bes borek yedigim gun bir kere oldu baska olmadi )
Güne erken başlamısız cok güzelGunaydin sporumu yaptim kahvaltimi yaptim. Haftasonu olunca kahvalti daha cesitli ve uzun oluyor. Ben sicagi seviyorum ya ter atmasida kolay oluyor bol su icmeside.
Günaydın canım evet sıcak . Klima tarzı bişey yokmuGünaydınnn nasılsınız napıyorsunuz? Hava o kadar sıcak ki eriyoruz resmen
Yok eve yeni taşındık ve açırı kredi borcumuz var o yüzden para biriktirip alamıyorum taksitlede almak istemiyorumGünaydın canım evet sıcak . Klima tarzı bişey yokmu
Niye noldu?Iyi aksamlar. Bugun moralim cok bozuktu hic diyet dusunmedim makarna yedim yanina da tavuk.
Bizde bi kaç yıldır her yaz o çok sıcaklarda alalım diyoruz sonra sıcaklar bitiyo aklımıza bile gelmiyo ama her yaz bi alalım diyoruzYok eve yeni taşındık ve açırı kredi borcumuz var o yüzden para biriktirip alamıyorum taksitlede almak istemiyorum
Sende benim gibi normalde insan keyfi yokken istahtan kesilir ama bizIyi aksamlar. Bugun moralim cok bozuktu hic diyet dusunmedim makarna yedim yanina da tavuk.
Spor istahi bana gelmiyo yaProgram indirdim yarın onunla spora başlicam
Bende cok seviyorummm yedigin gibi erisin gitsin insallahAhahah sevıyorum kız seni .ben canımın istediğini yiyorum ama dengelıyorum . Bu yüzden kendımı diyeyte gibi hissetmiyorum . Demiştimnzaten diyet degılde saglıklı yaşam tarzı haline getirmeye calısıyorum . Şuan 66 yım pazartesiye ne durumda olurum Allah bilir yarın düğüne gitcem kesşn tatlı yerim nım nım cokda seviyorum su tatlı olayını bee
İnş görürsün canım . Bende en son 66 yı gördüm 65 e insem bayrama kadr güzel olucakBende cok seviyorummm yedigin gibi erisin gitsin insallahiki hafta once yemistim yarinda var bi niyetim bakalim bi goremedim su 59 u ama ufak bi dusme var gibi sanki yarin olsun bi bakalim
Biz oglum 7 aylıkken almıstık sıcaktan uyuyamıyordu . Son sıcaklardı biz aldık havalar sogumaya basladıBizde bi kaç yıldır her yaz o çok sıcaklarda alalım diyoruz sonra sıcaklar bitiyo aklımıza bile gelmiyo ama her yaz bi alalım diyoruz
Umarım basit bi can sıkıntısıdır canım .Iyi aksamlar. Bugun moralim cok bozuktu hic diyet dusunmedim makarna yedim yanina da tavuk.
Niye noldu?
Hayat dertleri bitmiyor eklendikce ekleniyor en sonunda esimle kavga ettik oyle olunca hic birseye istegim kalmadi. Bende yedim ama bugun yine dikkat edicem umarim.Umarım basit bi can sıkıntısıdır canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?