01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Bu ne saçma yorum??? Kadın kendi derdini soyluyor burda burasıda sizin babanizin sitesi değil sizi poh pohlayamayiz. Sizde yapın demiyor kadın kendini yaziyo ayrıca karasız ve iradesizsin demek hakarete girer.
İsteyen gitsin kimseyi zorla tutmuyorum. Kendisi benim yerimde olsaydı ya hiç bir şekilde zayıflayamasaydı napardı peki? Bilmiyorum insanlar çok kırıcı gerçekten

19Haziran =
11de başladım güne sütlü yeşilçay içtim bütün gün 1 tane lahmacun yedim 🙄
19:00 da kabak spagetti yedim
3 lt su içtim

1 tane kabağı biraz zeytinyağı ile rengi dönene kadar soteledim ve 4 yemek kaşığı yoğurtla karıştrıp baharatlayıp yedim.

Kızlar ben bu gruba girdiğimde aralıklı oruc yapacaktık hep beraber birbirimizi motive edecektik . Ama sevgili lzabella lzabella biz senin deney tahtan değiliz su oruc ayran orucu yogurt diyeti tek öğün çift öğün beslenme. Sürekli biseyleri denıyorsun . Ve kilo verememe sebebın senın kararsızlıgın ve iradesizliğin diye düşünüyorum artık. Senın sürekli biseyleri denemen kararsızlıkların üzgünümki benım motivasyonumu düşürüyo. Ikı öğün beslenıcem diyosun ilk ogune yulaf yogurt yazıyorsun sanki karşında bes yaşında insanlar varmış gibi bizi ciddiye almıyorsun . Yoğurt bir öğün olabılırmı yada ayran ? Bunlar ara öğüne girecek seyler . Sevgili B Bsyo , @Peeves sizlerden cok güzel diyet arkadaşı olur gercekten her zaman motive ettıniz benı ❤️ Ama ben gruptan ne yazıkkı ayrılıyorum sinirlerim bozuluyo bunu kendıme yapmak istemıyorum .

Oncelikle cok saskinim. Seninle aramizdaki etkilesim de cok cok guzeldi. yorumlamalarin olsun, bana yazdiklarin olsun takip ettigim isimlerdendin. Ancak anlam veremedim bu yazina. kimse kimseye herhangi bi diyeti diretmedi. İlgilenmedigin yazilari da es gecerdin olur biterdi.

Herkesin asagi yukari amaci ayni olsada gittigimiz yollar farkli olabilir. T Tubiskooo 🤦🏼‍♀️

İyi akşamlar nasılsınız?
Napıyorsunuz?
İyi geceler bugün son öğün beşe doğru yedim. Dört köfte küçük , domates yedim dolap bozuldu kabak yiyemedim. Türk kahvsi içtim bitterle akşam 6 da , sonra saat 8 de. Bidaha sadece Türk kahvesi içtim. Su içtim. Parkta termosta çay içtik şekersiz. Kiraz yedim bikactane de o kadar.

Merhabalar dun yazmadim.dun kacamak yaptim o da saat 22 civarinda oysaki gunu cok guzel gecirmistim sabah yumurta peynir salata
Aksam corba salata

22 de yaptigim kacamakta acikmaktan degil canimin cekmesinden 🤦🏼‍♀️
Bunlar disinda hergun cay kahve sekersiz iceceklerde sınır tanimiyorum..

Yaklasik olarak haftada bir gun oluyor boyle kacamaklarim. Genel olarak duzeni bozmamaya calisiyorum. 5mayis itibariyle 68.30 den 59.70 e 💪

İyi akşamlar nasılsınız? Napıyorsunuz? Gününüz nasıl geçti?
Sen dun sormussun ama ben bugunu yanitliyim 😁 sicak cok sicak disardan geldim. parkta cocuklarin pesinden yuruyerek bazen kosarak guzel yoruldum ter attim 😁 ucumuzde domates gibi olduk geldik.

İyi geceler bugün son öğün beşe doğru yedim. Dört köfte küçük , domates yedim dolap bozuldu kabak yiyemedim. Türk kahvsi içtim bitterle akşam 6 da , sonra saat 8 de. Bidaha sadece Türk kahvesi içtim. Su içtim. Parkta termosta çay içtik şekersiz. Kiraz yedim bikactane de o kadar.

Super azim super istikrar 💪 ben ilk gunlere nazaran bi minik biraktim kendimi gibi ama genel olarak diyete taabi olmaya calisiyorum. supersin cleandenn🤩

allah aşkına nasıl veriyosunuz bu kiloları bana da diyin
Spor yapanlarimizda var ama genel olarak eski yediklerimizin ucte birini yiyoruz hatta belki o kadarini da yemiyoruz 😁 kendi adima soyliim ben dunyaayii yiyodum 😁
once cok zor belki ama bi on gunden sonra 🤩AAAaa diyosun bayaa alistim. Bide giden kilolari gorunce bu defa yeni rutine daha motive oluyosun zorlugu biraz olsun geciyo🤩

TuruncGarfielddddd bugun degilde ne zamaaan😁

Merhabalar dun yazmadim.dun kacamak yaptim o da saat 22 civarinda oysaki gunu cok guzel gecirmistim sabah yumurta peynir salata
Aksam corba salata

22 de yaptigim kacamakta acikmaktan degil canimin cekmesinden 🤦🏼‍♀️
Bunlar disinda hergun cay kahve sekersiz iceceklerde sınır tanimiyorum..

Yaklasik olarak haftada bir gun oluyor boyle kacamaklarim. Genel olarak duzeni bozmamaya calisiyorum. 5mayis itibariyle 68.30 den 59.70 e 💪
Olur öyle küçük kaçamaklar.

Back
X