01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

İyi geceler kızlar,
77.2 yım cumartesi gece aşırı alkol tükettim ödem var az. Bugün pazar da kaçtı biraz yani az onceye kadar her şey normaldi.... Sandvic perileri geldi :D acı biber yedim bugün çok. Metabolizmayı çalıştırır umarım. Yarından sonra üç gün kabak detoksu düşünüyorum akşamları sadece kabak gündüz kahvaltı normal, su yeşilçay meyve

Bıktım valla bırakıcam sonunda ne oluyorsa olsun. Çevremde de her kes ne kadar kilo almışsın ne kadar şişmanlamışsın diyib duruyor sanki ben bilmiyorum anlamıyorum bunu kişinin lendisine söyleyince noluyor? Sanki ben aynada görmüyorum kendimi.

10 bin adım düzenine devam et kuzum bir yerden sonra hızlıca gider kilolar. Ben mesela 1 ay kadar aynı kiloyu görüyorum ama aynı düzen devam ediyorum sonra birden gidiyor kilolar
2 aydır bu kilodayım benle başlayan her kes 60lara indi benim kilom 75 düşüyor 2 gün sonra 77ye çıklyor tekrar

Bıktım valla bırakıcam sonunda ne oluyorsa olsun. Çevremde de her kes ne kadar kilo almışsın ne kadar şişmanlamışsın diyib duruyor sanki ben bilmiyorum anlamıyorum bunu kişinin lendisine söyleyince noluyor? Sanki ben aynada görmüyorum kendimi.
İnsanların ne dediğini umursama ♥️ olması gerektiği gibi de cevabını ver içinde bırakma 🌸 eleştirmek normalse eğer biz de karşımızdakinin kaşından gözünden başlayalım şöylesin böylesin demeye 🙄 hiç sevmiyorum böyle kırıcı eleştirileri

Back
X