- 27 Ekim 2022
- 5.502
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.928
- 178
Keyfim yokken canim sikildiginda surekli yemek dusunuyorum kotu ya. Bu kadar dert baskasinda olsa dal gibi olurduSende benim gibi normalde insan keyfi yokken istahtan kesilir ama biz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keyfim yokken canim sikildiginda surekli yemek dusunuyorum kotu ya. Bu kadar dert baskasinda olsa dal gibi olurduSende benim gibi normalde insan keyfi yokken istahtan kesilir ama biz![]()
Kışta indirim oluyor fiyatlar yaza göre baya ucuz oluyor o zaman alıcam inşallahBizde bi kaç yıldır her yaz o çok sıcaklarda alalım diyoruz sonra sıcaklar bitiyo aklımıza bile gelmiyo ama her yaz bi alalım diyoruz![]()
Günaydın canım tartı günümüz pzartesiKimler kaç kilo? Ben 75.7
Günaydın canım hep koşturmacalı geçiyor günler giremedim birkaç gündür. Bende 75.4 olmuşum çok sevindim ikimiz adınaKimler kaç kilo? Ben 75.7
Daha iyiyim tesekkur ederim
İnşallahDaha iyiyim tesekkur ederimkilolarimla dertlerimde ucar gider insAllah
Ben bu gün tartıda yine 77 kg gördümGünaydın canım hep koşturmacalı geçiyor günler giremedim birkaç gündür. Bende 75.4 olmuşum çok sevindim ikimiz adına
İnşallah hepimiz biran önce veririz şu kiloları![]()
Ödemdir belkiBen bu gün tartıda yine 77 kg gördüm![]()
Ödemli bir şey yemiyorum ki dün 10 bin adımda atdım bi günde 2 kilo?Ödemdir belki![]()
10 bin adım düzenine devam et kuzum bir yerden sonra hızlıca gider kilolar. Ben mesela 1 ay kadar aynı kiloyu görüyorum ama aynı düzen devam ediyorum sonra birden gidiyor kilolarÖdemli bir şey yemiyorum ki dün 10 bin adımda atdım bi günde 2 kilo?
2 aydır bu kilodayım benle başlayan her kes 60lara indi benim kilom 75 düşüyor 2 gün sonra 77ye çıklyor tekrar10 bin adım düzenine devam et kuzum bir yerden sonra hızlıca gider kilolar. Ben mesela 1 ay kadar aynı kiloyu görüyorum ama aynı düzen devam ediyorum sonra birden gidiyor kilolar
İnsanların ne dediğini umursamaBıktım valla bırakıcam sonunda ne oluyorsa olsun. Çevremde de her kes ne kadar kilo almışsın ne kadar şişmanlamışsın diyib duruyor sanki ben bilmiyorum anlamıyorum bunu kişinin lendisine söyleyince noluyor? Sanki ben aynada görmüyorum kendimi.