01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Günün menüsü
Öğlen 1de tuzsuz ayran içtim bir bardak
Akşam 5de menemen yedim yanında salata yoğurt.
3 litreden fazla su içmişimdir her halde 1 kupada yeşil çay.

Günün menüsü
Öğlen 1de tuzsuz ayran içtim bir bardak
Akşam 5de menemen yedim yanında salata yoğurt.
3 litreden fazla su içmişimdir her halde 1 kupada yeşil çay.
3 litre su içmenın bi önemi yok canım vücudunun ihtiyacı kadar içmen gerekıyor. Suya verdiğin önemi yediklerine vermenı tavsiye ederim . Üzgünüm ama gidişatın hic iyi değil .Ben senın bu şekilde verebılcegını düşünmüyorum . Tek öğünde vücudunu okdr gıdasız bırakıyorsunkı iki öğüne gectiğin zaman yedıklerıni kilo sanıyorsun .

Suyu bilerek değil sıcaktan içiyorum o kadar yemeğe gelince pek bişey yiyemiyorum yediklerimi bile zar zor yedim bu aralar hiç iştahım yok

ola bildiğince şeker karbonhidrat almamaya özen gösteriyorum daha çok protein sebze olarak gidicem
Yanlis yapiyorsun bence karbomhidrat ve dogal sekerde gerekiyor vucuda. Canin istemese bile belli bir miktar yemelisin. Bu duzensiz beslenmeyle kilo vermen zor. Ilk dedin ben vucudumu taniyorum sadece sok diyetle veriyorum diye ama sok diyetle bir kilo bile veremezken duzgun yediginde kilo verdin. Kendin bilirsin yinede yanlis anlama beni.

Sbah iki haslanmis yumurta bir parca lavas salatalik domates oglen bir muz aksam firinda sebze sarimsakli yogurt bir parca lavas yedim beste yemeyi biraktim.

1 yumurta 1 zeytin 1salatalik peynir

Su cay kahve su cay kahve ......

Bir buyuk boy lahmacun ayran

Aksam cayi (malesef biraz abur cubur kacamagi ) oysa o saate kadar ne guzel gitmistim

Bi ayda 8kilo verdim.1 haftadan fazla oldu kilom 60 ta kaldi. direnc kilosunu kiramadim. Kiramasamda pes etmiyorum etmicez etmiyoruzzz

Bi ayda 8kilo verdim.1 haftadan fazla oldu kilom 60 ta kaldi. direnc kilosunu kiramadim. Kiramasamda pes etmiyorum etmicez etmiyoruzzz
Canım senın direnç kilosu almamak ıcın direnıyor bence vermemek ıcın degıl bir ayda 8 kilo verince bi rahatlama geldi sana bence dost acı söyler uyarıyorum senı

Ben her gün kahve yanında. Bir parça bitter yiyerek on kilo verdim. Yani bı parcadan bişey olmuyomus direkt öğün kesilmemeli bence e

Günaydınnn nasılsınız napıyorsunuz? Hava o kadar sıcak ki eriyoruz resmen
Günaydın
Bir haftadır kaciriyorum dün hatay dürüm gömdüm... ama gramdan vermişim hareketlerin çokluğuna dikkat ediyorum. Zaten öyle çok suda içemiyorum ben aşırı tuvaletim geliyo, 77.2 ye inmisim. Arkadaşımın nikah sonrası yat eğlencesi olacak bugün orada biraz kacirabilirim ama yarından sonra üç günlük detoksa giriyorum

Günaydınnn nasılsınız napıyorsunuz? Hava o kadar sıcak ki eriyoruz resmen
Gunaydin sporumu yaptim kahvaltimi yaptim. Haftasonu olunca kahvalti daha cesitli ve uzun oluyor. Ben sicagi seviyorum ya ter atmasida kolay oluyor bol su icmeside.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…