Bende onumuzdeki hafta olucam. Zencefil iyi geliyormus agriya sanirim gerci ben agri kesici iciyorum cok agrim oldugunda.çok şükür regl oldumama ağrıdan ölüyorum
Oyy zencefil sevmem ben kokusu tutuyor beni. Bendeki ağrıyl ilaç bile kesmiyor.Bende onumuzdeki hafta olucam. Zencefil iyi geliyormus agriya sanirim gerci ben agri kesici iciyorum cok agrim oldugunda.
Of fena o zaman. Gecmis olsun. Ayaklarini sicak tut.Oyy zencefil sevmem ben kokusu tutuyor beni. Bendeki ağrıyl ilaç bile kesmiyor.
Yine tek ogune donmussun birde hic ekmek karbonhidrat tuketmiyor musun?Günün menüsü
Öğlen 1de tuzsuz ayran içtim bir bardak
Akşam 5de menemen yedim yanında salata yoğurt.
3 litreden fazla su içmişimdir her halde 1 kupada yeşil çay.
3 litre su içmenın bi önemi yok canım vücudunun ihtiyacı kadar içmen gerekıyor. Suya verdiğin önemi yediklerine vermenı tavsiye ederim . Üzgünüm ama gidişatın hic iyi değil .Ben senın bu şekilde verebılcegını düşünmüyorum . Tek öğünde vücudunu okdr gıdasız bırakıyorsunkı iki öğüne gectiğin zaman yedıklerıni kilo sanıyorsun .Günün menüsü
Öğlen 1de tuzsuz ayran içtim bir bardak
Akşam 5de menemen yedim yanında salata yoğurt.
3 litreden fazla su içmişimdir her halde 1 kupada yeşil çay.
ola bildiğince şeker karbonhidrat almamaya özen gösteriyorum daha çok protein sebze olarak gidicemYine tek ogune donmussun birde hic ekmek karbonhidrat tuketmiyor musun?
Suyu bilerek değil sıcaktan içiyorum o kadar yemeğe gelince pek bişey yiyemiyorum yediklerimi bile zar zor yedim bu aralar hiç iştahım yok3 litre su içmenın bi önemi yok canım vücudunun ihtiyacı kadar içmen gerekıyor. Suya verdiğin önemi yediklerine vermenı tavsiye ederim . Üzgünüm ama gidişatın hic iyi değil .Ben senın bu şekilde verebılcegını düşünmüyorum . Tek öğünde vücudunu okdr gıdasız bırakıyorsunkı iki öğüne gectiğin zaman yedıklerıni kilo sanıyorsun .
Yanlis yapiyorsun bence karbomhidrat ve dogal sekerde gerekiyor vucuda. Canin istemese bile belli bir miktar yemelisin. Bu duzensiz beslenmeyle kilo vermen zor. Ilk dedin ben vucudumu taniyorum sadece sok diyetle veriyorum diye ama sok diyetle bir kilo bile veremezken duzgun yediginde kilo verdin. Kendin bilirsin yinede yanlis anlama beni.ola bildiğince şeker karbonhidrat almamaya özen gösteriyorum daha çok protein sebze olarak gidicem
Canım senın direnç kilosu almamak ıcın direnıyor bence vermemek ıcın degılBi ayda 8kilo verdim.1 haftadan fazla oldu kilom 60 ta kaldi. direnc kilosunu kiramadim. Kiramasamda pes etmiyorum etmicez etmiyoruzzz
Kabak detoksu öneriyorlar böyle direnç kilosu olunca dene istersenBi ayda 8kilo verdim.1 haftadan fazla oldu kilom 60 ta kaldi. direnc kilosunu kiramadim. Kiramasamda pes etmiyorum etmicez etmiyoruzzz
Ben her gün kahve yanında. Bir parça bitter yiyerek on kilo verdim. Yani bı parcadan bişey olmuyomus direkt öğün kesilmemeli bence eYanlis yapiyorsun bence karbomhidrat ve dogal sekerde gerekiyor vucuda. Canin istemese bile belli bir miktar yemelisin. Bu duzensiz beslenmeyle kilo vermen zor. Ilk dedin ben vucudumu taniyorum sadece sok diyetle veriyorum diye ama sok diyetle bir kilo bile veremezken duzgun yediginde kilo verdin. Kendin bilirsin yinede yanlis anlama beni.
GünaydınGünaydınnn nasılsınız napıyorsunuz? Hava o kadar sıcak ki eriyoruz resmen
Bitter zaten diyeti bozmuyor keske bende bitter sevseydim yerdim.Ben her gün kahve yanında. Bir parça bitter yiyerek on kilo verdim. Yani bı parcadan bişey olmuyomus direkt öğün kesilmemeli bence e
Gunaydin sporumu yaptim kahvaltimi yaptim. Haftasonu olunca kahvalti daha cesitli ve uzun oluyor. Ben sicagi seviyorum ya ter atmasida kolay oluyor bol su icmeside.Günaydınnn nasılsınız napıyorsunuz? Hava o kadar sıcak ki eriyoruz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?