01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Vücudum yemek istiyormuş
Evet belki duzenli beslenmedigin icin kilo veremiyordun. Yuz kusur kiloda bir tanidigim var o da cok duzensiz besleniyordu genelde gunde bir kere yiyorum nasil zayiflayamiyorum diyordu. Duzenli beslenmeye basladi yirmi kilo verdi

Evet belki duzenli beslenmedigin icin kilo veremiyordun. Yuz kusur kiloda bir tanidigim var o da cok duzensiz besleniyordu genelde gunde bir kere yiyorum nasil zayiflayamiyorum diyordu. Duzenli beslenmeye basladi yirmi kilo verdi
Benım babamda oyle . Gün boyu ac kalır tek öğünle adam 104 kilo civarlarında . Ben diyetisyene gittiğimde bikaç yıl once . Bana oyle bi diyet listesi verdiki asla aç olmuyodum . Ara öğünler vs .ıkı haftada 3.5 kilo yagdan vermıstım şok olmustum .

Bugun bende kocaman bir tabak sarma yedim. Sarma ne kadar kalori yapiyor cok degildir umarim.

Günaydın kızlar nasılsınız
Bende kilo değişimi yok ama incelmiş hissediyorum büyük ihtimalle 10 güne kadar kilom değişir.
Uyanınca bir bardak ılık limonlu su içtim şimdi mısır püskülü ve kiraz sapı içiyorum

Günaydın canım , kas kütlen artmış olsblır spor yapıyorsan ondan tartıda rakam degısmez . Ben genelde mezro ile ölçüm yapıyorum

Günaydın canım , kas kütlen artmış olsblır spor yapıyorsan ondan tartıda rakam degısmez . Ben genelde mezro ile ölçüm yapıyorum
Yaaa inşallah öyle olmuştur Bende bir ara ölçmüştüm bayadır unuttum ölçmeyi
Hedefim bebeğimin doğum gününde 75 kilo altı olmaktı bu gidişle ancak 76 olurum yine bu da benim için mucize doğuma 102 kilo ile girmiştim

Ben göbek deliği göbek altı bel kısmı , basen , sağ bacak sol bacak , baldır hepsini ölçtüm not ettım canjm . Spor yaptıgımız zaman yağlar eriyor kas kütlemiz artıyor ama 1 kilo yağ ile 1 kilo kas aynı degıl bu yüzden tartıda kilo vermemıs gibi olıyorsun ancak mezro ile ölçünce ortaya cıkıyor inceldiğin . En iyi örnek 1 kilo pamuk ile 1 kilo demirin görüntüsü baktıgın zaman ıkısıde 1 kilo ama görüntüleri aynı degıl umarım açıklayabilmişimdir

Günaydınlar... nasılsınız?
2 gündür yoktum geldim bi türlü telefonu elime alamadım. Ne var ne yok ?

Evet çok iyi anladım düzenli spor yapıyorum dediğin gibi belki de kas kütlem artıyordur

lzabella günaydınnn bende durumlar aynı zayıflama çalışmaları devam ediyor sen nasılsın nasıl gidiyor

Gunaydin kizlar. Kahvaltida bozuk peynir yedim sonradan fark ettim bozuk oldugunu yemeyi biraktim birsey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…