Evet belki duzenli beslenmedigin icin kilo veremiyordun. Yuz kusur kiloda bir tanidigim var o da cok duzensiz besleniyordu genelde gunde bir kere yiyorum nasil zayiflayamiyorum diyordu. Duzenli beslenmeye basladi yirmi kilo verdiVücudum yemek istiyormuş
Tesekkur ederim canım senin adına cok sevındım 1 kilo gitmiş bileAfiyet olsun
Benım babamda oyle . Gün boyu ac kalır tek öğünle adam 104 kilo civarlarında . Ben diyetisyene gittiğimde bikaç yıl once . Bana oyle bi diyet listesi verdiki asla aç olmuyodum . Ara öğünler vs .ıkı haftada 3.5 kilo yagdan vermıstım şok olmustum .Evet belki duzenli beslenmedigin icin kilo veremiyordun. Yuz kusur kiloda bir tanidigim var o da cok duzensiz besleniyordu genelde gunde bir kere yiyorum nasil zayiflayamiyorum diyordu. Duzenli beslenmeye basladi yirmi kilo verdi
Baktım şimdi 1 adet sarma 35 kaloriymiş . İç harcına göre değişir tabiBugun bende kocaman bir tabak sarma yedim. Sarma ne kadar kalori yapiyor cok degildir umarim.
Tesekkur ederim canim. Neyse yarin dengelerim artik.Baktım şimdi 1 adet sarma 35 kaloriymiş . İç harcına göre değişir tabi
Haftada 1 gün istediğinizi yiyebılırsınız diyolar hatta günde 1 öğünde bile sıkıntı olmuyor .Tesekkur ederim canim. Neyse yarin dengelerim artik.
Günaydın canım , kas kütlen artmış olsblır spor yapıyorsan ondan tartıda rakam degısmez . Ben genelde mezro ile ölçüm yapıyorumGünaydın kızlar nasılsınız
Bende kilo değişimi yok ama incelmiş hissediyorumbüyük ihtimalle 10 güne kadar kilom değişir.
Uyanınca bir bardak ılık limonlu su içtim şimdi mısır püskülü ve kiraz sapı içiyorum
Yaaa inşallah öyle olmuşturGünaydın canım , kas kütlen artmış olsblır spor yapıyorsan ondan tartıda rakam degısmez . Ben genelde mezro ile ölçüm yapıyorum
Ben göbek deliği göbek altı bel kısmı , basen , sağ bacak sol bacak , baldır hepsini ölçtüm not ettım canjm . Spor yaptıgımız zaman yağlar eriyor kas kütlemiz artıyor ama 1 kilo yağ ile 1 kilo kas aynı degıl bu yüzden tartıda kilo vermemıs gibi olıyorsun ancak mezro ile ölçünce ortaya cıkıyor inceldiğin . En iyi örnek 1 kilo pamuk ile 1 kilo demirin görüntüsü baktıgın zaman ıkısıde 1 kilo ama görüntüleri aynı degılYaaa inşallah öyle olmuşturBende bir ara ölçmüştüm bayadır unuttum ölçmeyi
Hedefim bebeğimin doğum gününde 75 kilo altı olmaktı bu gidişle ancak 76 olurumyine bu da benim için mucize doğuma 102 kilo ile girmiştim
Evet çok iyi anladımBen göbek deliği göbek altı bel kısmı , basen , sağ bacak sol bacak , baldır hepsini ölçtüm not ettım canjm . Spor yaptıgımız zaman yağlar eriyor kas kütlemiz artıyor ama 1 kilo yağ ile 1 kilo kas aynı degıl bu yüzden tartıda kilo vermemıs gibi olıyorsun ancak mezro ile ölçünce ortaya cıkıyor inceldiğin . En iyi örnek 1 kilo pamuk ile 1 kilo demirin görüntüsü baktıgın zaman ıkısıde 1 kilo ama görüntüleri aynı degılumarım açıklayabilmişimdir
aynı 75 kiloda sabit kaldımEvet çok iyi anladımdüzenli spor yapıyorum dediğin gibi belki de kas kütlem artıyordur
lzabella günaydınnn bende durumlar aynı zayıflama çalışmaları devam ediyor sen nasılsın nasıl gidiyor
Günaydın canım bulantın falan oldumuGunaydin kizlar. Kahvaltida bozuk peynir yedim sonradan fark ettim bozuk oldugunu yemeyi biraktim birsey olur mu?
Günaydın canım ben regliden dolayı şöyle bi şiştimGünaydınlar... nasılsınız?
2 gündür yoktum geldim bi türlü telefonu elime alamadım. Ne var ne yok ?
Yok henuz birsey yok. Internette kusma ishal vs olur yaziyor.Günaydın canım bulantın falan oldumu
Cok az yediysen bisey olmaz inşaAllah . Olsa zaten suana kdr belli ederdi kendınıYok henuz birsey yok. Internette kusma ishal vs olur yaziyor.
Bende regl olmadım 1 hafta falan geçtiGünaydın canım ben regliden dolayı şöyle bi şiştimcok şükür bitiyorda kurtuluyorum . Ama hersey yolunda .sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?