01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Canım senın direnç kilosu almamak ıcın direnıyor bence vermemek ıcın degıl 😀 bir ayda 8 kilo verince bi rahatlama geldi sana bence dost acı söyler uyarıyorum senı 😀
Canim ekstra yedigim zamansiz seyler oldu ama genele bakacak olursak tadimlik kadar ya . Ben simdi her yedigimi kilo olarak gordgum icin ne yesem of cok yedim neden yedim diye bi hallere giriyorum. aksam abur cubur yedim mesela evet ama hepsini toplasan avuc kadar. kucuk kucuk, kucuk kucuk kacamaklar yaparken pskolojikmen cok yedim gibi geliyor sizede oyleymis gibi yansitiyorum galiba. Canim dost sen hep aci soyle ben bi bakayim yine kendime 😁 (bes borek yedigim gun bir kere oldu baska olmadi 😁)

Canim ekstra yedigim zamansiz seyler oldu ama genele bakacak olursak tadimlik kadar ya . Ben simdi her yedigimi kilo olarak gordgum icin ne yesem of cok yedim neden yedim diye bi hallere giriyorum. aksam abur cubur yedim mesela evet ama hepsini toplasan avuc kadar. kucuk kucuk, kucuk kucuk kacamaklar yaparken pskolojikmen cok yedim gibi geliyor sizede oyleymis gibi yansitiyorum galiba. Canim dost sen hep aci soyle ben bi bakayim yine kendime 😁 (bes borek yedigim gun bir kere oldu baska olmadi 😁)
Ahahah sevıyorum kız seni . 😀 ben canımın istediğini yiyorum ama dengelıyorum . Bu yüzden kendımı diyeyte gibi hissetmiyorum . Demiştimnzaten diyet degılde saglıklı yaşam tarzı haline getirmeye calısıyorum . Şuan 66 yım pazartesiye ne durumda olurum Allah bilir 😀 yarın düğüne gitcem kesşn tatlı yerim nım nım cokda seviyorum su tatlı olayını bee🤣

Gunaydin sporumu yaptim kahvaltimi yaptim. Haftasonu olunca kahvalti daha cesitli ve uzun oluyor. Ben sicagi seviyorum ya ter atmasida kolay oluyor bol su icmeside.
Güne erken başlamısız cok güzel 🤭benım oglum bu gün bi güzellik yaptı 10.30 da uyandırdı benı ( normalde 8-9 ) şuan ballı limonlu suyumu içiyorum sonra filtre kahve içicem .

İyi akşamlar napıyorsunuz?
Günlük menü 2 öğün beslendim
Öğıen yulaflı yoğurt yedim
Akşam fırında tavuk 2 kaşık mantar sote
Salata ve 1 bardak nar suyu
3 litre su
2 kupa yeşil çay

Yok eve yeni taşındık ve açırı kredi borcumuz var o yüzden para biriktirip alamıyorum taksitlede almak istemiyorum
Bizde bi kaç yıldır her yaz o çok sıcaklarda alalım diyoruz sonra sıcaklar bitiyo aklımıza bile gelmiyo ama her yaz bi alalım diyoruz 😂

Peynir zeytin iki haslanmis yumurta

5-6 kaju (malesef kavrulmus:) )

Bi porsiyon mercimek corbasi
3 buyuk kofte

Bitter cikolata kibrit kutusu kadar 🤪

(Anlasildigi uzere evde domates salatalik kalmamis 😁)

Su, cay ,sekersiz limonata, kahve, su, cay ... Bu boyle butun gun bi dongu halinde 😁

Aslinda bu diyet degil saglikli yasam icin normali rutini bu olmali 🤦🏼‍♀️ bunu size degil kendime soyluyorum 😁 diyet yapmiyosun saglikli besleniyosun sevgili kendim diyerek satirlarimi sonlandiriyorum 😁

Ahahah sevıyorum kız seni . 😀 ben canımın istediğini yiyorum ama dengelıyorum . Bu yüzden kendımı diyeyte gibi hissetmiyorum . Demiştimnzaten diyet degılde saglıklı yaşam tarzı haline getirmeye calısıyorum . Şuan 66 yım pazartesiye ne durumda olurum Allah bilir 😀 yarın düğüne gitcem kesşn tatlı yerim nım nım cokda seviyorum su tatlı olayını bee🤣
Bende cok seviyorummm yedigin gibi erisin gitsin insallah 😁 iki hafta once yemistim yarinda var bi niyetim bakalim bi goremedim su 59 u ama ufak bi dusme var gibi sanki yarin olsun bi bakalim 😁

Bende cok seviyorummm yedigin gibi erisin gitsin insallah 😁 iki hafta once yemistim yarinda var bi niyetim bakalim bi goremedim su 59 u ama ufak bi dusme var gibi sanki yarin olsun bi bakalim 😁
İnş görürsün canım . Bende en son 66 yı gördüm 65 e insem bayrama kadr güzel olucak 😀

Bizde bi kaç yıldır her yaz o çok sıcaklarda alalım diyoruz sonra sıcaklar bitiyo aklımıza bile gelmiyo ama her yaz bi alalım diyoruz 😂
Biz oglum 7 aylıkken almıstık sıcaktan uyuyamıyordu . Son sıcaklardı biz aldık havalar sogumaya basladı 🤣cok iyi hatrlıyorum eşime demıstım alalım almasak seneye alamayız hersey cok zamlanıyor demıstım . Taksitle almıstık bizde .

Back
X