Yoğurt ye iyi gelirYok henuz birsey yok. Internette kusma ishal vs olur yaziyor.
Hem yiyip hem kilo almama nazari guzelmisAyyy kendimde dahil etrafımdakiler nazar etti banaa
Yiyorum iştahım açıldı ama kilo almadım şükür
Duzenli beslenmeye calisin kilo vermeniz o zaman gerceklesir.Günün menüsü
Sadece yoğurt ve 1 yumurtdana omlet iştahım yoktu bu gün.
Yediğin hurmalar seni tırmalar dikkat etAyyy kendimde dahil etrafımdakiler nazar etti banaa
Yiyorum iştahım açıldı ama kilo almadım şükür
Yok cok sukur hicbirsey olmadi☺ . Dun zaten cok yogundu oturup onu dusunecek vaktim bile olmadi 20.000 adim yapmisim.Peeves nasılsın peynirden kaynaklı bi durum olustumu
neden? Ben dün sürünüyordum resmen sıcaktan mı olmuştum bilmiyorum sadece uzanmak uyumak istiyordum. Bu gün enerjili kalktım.Gunaydin yorgunum sen nasilsin?
Evet dun cok sicakti birde spor yaptim sonra acil bir isim cikti bol kosturmacali birgun oldu gecede duzgun uyuyamadim ondan yorgun hissediyorum. Ama yatacak vaktim yok bugunde dogum gunune gidicem yine disarda birgun birde yememek icin direncem bakalim.neden? Ben dün sürünüyordum resmen sıcaktan mı olmuştum bilmiyorum sadece uzanmak uyumak istiyordum. Bu gün enerjili kalktım.
Canım evde varsa 1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşıgı elma sirkesi biraz tarcın birazda bal karıştırıp iç mükemmel bi enerji verıyo hemde zayıflama sürci içinde faydalı metebolizma calıstırıyo :)Evet dun cok sicakti birde spor yaptim sonra acil bir isim cikti bol kosturmacali birgun oldu gecede duzgun uyuyamadim ondan yorgun hissediyorum. Ama yatacak vaktim yok bugunde dogum gunune gidicem yine disarda birgun birde yememek icin direncem bakalim.
Günaydın canım ben iyiyimde oglum ya kabız olmus yada kaka yapmak istemıyo bi durum var o canımı sıkıyoGünaydın nasılsınız?
Tokkende icilir mi?Canım evde varsa 1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşıgı elma sirkesi biraz tarcın birazda bal karıştırıp iç mükemmel bi enerji verıyo hemde zayıflama sürci içinde faydalı metebolizma calıstırıyo :)
Normalde ben uyanınca içiyorum ama enerji vermesi için tok da içilir benceTokkende icilir mi?
Nane demleyib içir ben oğluma öyle yapıyorumGünaydın canım ben iyiyimde oglum ya kabız olmus yada kaka yapmak istemıyo bi durum var o canımı sıkıyo
Benım oğlum cok degısık canım tadını bilmediği biseyı yemez içmez . Naneyi asla içmezNane demleyib içir ben oğluma öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?