Valla belli olmaz bir tatli krizime bakar benimde
30 yasindayim istanbulda yasiyorum ev hanimiyim su anda calismiyorum ve cocukta yokhadi bakalım . Bu arada yaş kaç senın hangi şehirden katılıyorsun yarışmaya . Ev hanımımısın yoksa Çalışıyomusun Cocuk varmı
31 yaşındayım istanbuldan katılıyorum . 2.5 yaşında oglum var . Oglumdan dolayı emeklıye ayrıldım30 yasindayim istanbulda yasiyorum ev hanimiyim su anda calismiyorum ve cocukta yokyarismaci arkadaslara basarilar dilerim. Sen kac yasindasin cocuk var mi?
Oo oglanin pesinde kosturarak verirsin artik kilolari. Tam aktif zamani sanirim bu yas. Allah kolaylik versin31 yaşındayım istanbuldan katılıyorum . 2.5 yaşında oglum var . Oglumdan dolayı emeklıye ayrıldım
Olayın bide şu boyutu var canım . Aa oglum bunu yemedin mi neyse çöpe gitmesin ben yiyimOo oglanin pesinde kosturarak verirsin artik kilolari. Tam aktif zamani sanirim bu yas. Allah kolaylik versin
Ay evet o kotu bende bazen doydugum halde sirf ziyan olmasin diye yiyordum ama artik yapmicam o ziyanlar bana oluyor sonraOlayın bide şu boyutu var canım . Aa oglum bunu yemedin mi neyse çöpe gitmesin ben yiyim
EvetAy evet o kotu bende bazen doydugum halde sirf ziyan olmasin diye yiyordum ama artik yapmicam o ziyanlar bana oluyor sonra
Güncelledim canımlzabella benım kilomu da güncellermısın
Arkadaşım kaç gündür bebeğimin doğum günü hazırlığı alışverişlerini yapıyorum giremedim bir türlü
Tebrik ederim bebeğini Allah korusun.Arkadaşım kaç gündür bebeğimin doğum günü hazırlığı alışverişlerini yapıyorum giremedim bir türlü
Ben 77.20 oldum zor bela
Evet vücudunu biraz serbest bırak canım . Birde dün bi video izledim . Uyku düzeninizede dikkat edin diyorO kadar yoğury ayran diyeti yaptım bir kilo bile gitmedi. Bu gün tek öğün yedim ondada güzel patates tavuk kızartması. Kendimi o kadar sıkmışım ki kaç zaman önce kızartma yediğimi bile hatırlamıyorum. Saldım artık şok diyet filan yapmicam tek öğün beslenicem. Bi yerden sonra bıkıp bırakır bu kilolar beni
Gece 1 de uyuyorum sabah 5de kalkıyorumEvet vücudunu biraz serbest bırak canım . Birde dün bi video izledim . Uyku düzeninizede dikkat edin diyor
Neden okdr az uyuyosunGece 1 de uyuyorum sabah 5de kalkıyorum
Oğlum gece 12de falan uyuyor o uyuyuncada onun oyuncaklarını falan toparlıyorum duş alıyorum falan saat 1 falan oluyor. Sabah 5de kalkıyorum eşim 6da işe gidiyor ona kahvaltı hazırlıyorum sonrada zaten iş güc derken oğlum uyanıyor alıştım artık ölünce rahat uyurum diyorum artıkNeden okdr az uyuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?