01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

hadi bakalım . Bu arada yaş kaç senın hangi şehirden katılıyorsun yarışmaya . Ev hanımımısın yoksa Çalışıyomusun Cocuk varmı
30 yasindayim istanbulda yasiyorum ev hanimiyim su anda calismiyorum ve cocukta yok yarismaci arkadaslara basarilar dilerim. Sen kac yasindasin cocuk var mi?

30 yasindayim istanbulda yasiyorum ev hanimiyim su anda calismiyorum ve cocukta yok yarismaci arkadaslara basarilar dilerim. Sen kac yasindasin cocuk var mi?
31 yaşındayım istanbuldan katılıyorum . 2.5 yaşında oglum var . Oglumdan dolayı emeklıye ayrıldım

31 yaşındayım istanbuldan katılıyorum . 2.5 yaşında oglum var . Oglumdan dolayı emeklıye ayrıldım
Oo oglanin pesinde kosturarak verirsin artik kilolari. Tam aktif zamani sanirim bu yas. Allah kolaylik versin

O kadar yoğury ayran diyeti yaptım bir kilo bile gitmedi. Bu gün tek öğün yedim ondada güzel patates tavuk kızartması. Kendimi o kadar sıkmışım ki kaç zaman önce kızartma yediğimi bile hatırlamıyorum. Saldım artık şok diyet filan yapmicam tek öğün beslenicem. Bi yerden sonra bıkıp bırakır bu kilolar beni

Evet vücudunu biraz serbest bırak canım . Birde dün bi video izledim . Uyku düzeninizede dikkat edin diyor

Neden okdr az uyuyosun
Oğlum gece 12de falan uyuyor o uyuyuncada onun oyuncaklarını falan toparlıyorum duş alıyorum falan saat 1 falan oluyor. Sabah 5de kalkıyorum eşim 6da işe gidiyor ona kahvaltı hazırlıyorum sonrada zaten iş güc derken oğlum uyanıyor alıştım artık ölünce rahat uyurum diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…