01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Kahvaltisini kendisi hazirlasin ya esiniz ay hic kalkamam ben. Kendinize yazik ya yapmayin boyle bu kadar uykuyla durulur mu? Esinizde mi insaf etmiyor sen kalkma demiyor?

Ben eşimin kahvaltısını geceden hazırlıyorum. Hemen her sabah ondan önce uyanıyorum ama yine de öyle bir düzenimiz var tavsiye ederim
Bende 12 gibi yatıp 5-6 arası bebeğim tarafından uyandırılıyorum
Kilo verme işine gelince benim kilo verme hızım da aşırı yavaşladı modum düşmesin diye direniyorum.Küçük çaplı bir kıyafet alışverişi bile yaptım çünkü bu kilom da benim vermiş halim
Bakalım inşallah vücut bir yerde salar bizi de normal bir kilo verme hızına erişiriz. Bu kadar emek verip aynı kiloda olmak insanın hevesini kırıyor

Kahvaltisini kendisi hazirlasin ya esiniz ay hic kalkamam ben. Kendinize yazik ya yapmayin boyle bu kadar uykuyla durulur mu? Esinizde mi insaf etmiyor sen kalkma demiyor?
Eşim? Doğum yapıb eve çıktım 3 gün sonra sabah erkenden kaldırdı dur kahvaltı yap bana diye. Annemlere gidiyorum 3 4 günlük o 3 4 günde hiç bir şey yemiyor aç aç geziyor. Garib bir tip anlatsamda anlayamazsınız çünkü 5 yıldır daha ben anlayamadım

Evet inşallah bıkar bizden bu kilolar

Allah yardimcin olsun boyle bir tiple yasamakta zor. Birakin ac gezsin ogrensin iki zeytin bir peynir sofraya koymayi. Cocuk yapmadan egitmeliydiniz aslinda. Neyse uykusuzlukta gercekten kilo alimini etkiliyor.

Allah yardimcin olsun boyle bir tiple yasamakta zor. Birakin ac gezsin ogrensin iki zeytin bir peynir sofraya koymayi. Cocuk yapmadan egitmeliydiniz aslinda. Neyse uykusuzlukta gercekten kilo alimini etkiliyor.
Önceleri böyle değildi ki nişanlı olduğumuz zaman evliliğin 3 ayı o kadar kibar nazikdi ki. Ne bileyim keşke her kes maske takmadan neyse o olduğunu gösterse. Ben çok çektim eşimden ailesinde yaşadığım 5 yıl bana 50 yıl gibi geliyor yaşlandım resmen

Herkesin bir derdi var iste keske iyice tanisaydiniz evlendikten sonra hemen cocuk yapmasaydiniz ama keskeyle olmuyor tabi. Bir sekilde bu adami yola getirmeniz gerekiyor kendinizi boyle cok yipratirsiniz
1 yıl kadar tanışma süremiz oldu dediğim gibi olduğu gibi göstermedi kendini. Anneside sağolsun çok uğraştı bana karşı ilgisiz olsun diye başardıda hep seni boşatıcam diyib duruyor bende inat etdim boşanmıcam diye. İç savaş veriyoruz böyle

Tanisma sureciyle evlilik sureci genelde farkli oluyor zaten. Hayirlisi olsun hakkinda.

Diyete devam edıyormusum canım belki üzerine eklememek ıcın direnıyordur Hislerim yaramazlık yaptıgını söylüyor
İmm sey yaaani iste tam olarak eski duzende degil ama cokta salmis degilim dun cok cok az yedim bugun olmasi gerekenden biraz fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…