en son arkadaslar şahit eşimle pizza yemiştim ertesi gunude kardesımle dürüm yedim arkasına baklava inanırmısım 2 kilo geriye attı benı . Kilo olması mümkün degul muhtemelen ödem di ama cok şaşırmıstımIyiyim ☺ ben kacamak yapmadim bu hafta umarim bugunde yapmam. Korkulu gunum pazar
Amin canım . Benımde canım cok tatlıdır .Allah agrimizi unutturcak dert vermesin amin
en son arkadaslar şahit eşimle pizza yemiştim ertesi gunude kardesımle dürüm yedim arkasına baklava inanırmısım 2 kilo geriye attı benı . Kilo olması mümkün degul muhtemelen ödem di ama cok şaşırmıstımbunu anlatıyorum kı bu günde kaçamak yapma bol eksilerimiz olsun benım adetim yakın yarın tartıda nasıl cıkıcam bakalım
Ben tavuğun her çeşitini severim yanına pilav salata ayran misssssimdiden soyledim esime firinda tavuk yapcaz evde yicez diye tamam dedi butun tavuk almis parcalayip firina vercez. Adet olunca biraz fazla cikiyor tartida hep bu hafta tartiyi gorme bile bence
Anteplilerin yemekleri guzel olurBen tavuğun her çeşitini severim yanına pilav salata ayran misssskız ben anteplıyım biz acıyıda abartıyoruz biraz acı yedikçe insanın yiyesi gelıyo kiloları oyle aldım zaten. Şimdi eve acı biber almıyorumn
Evet artık dengelıyorum yedıklerımıAnteplilerin yemekleri guzel olurbirden birakmayin bence arada yiyin aci da zayiflatirmis aslinda cok yedirdigi icin almissin sen. Porsiyon kontrolu onemli.
AminAllah agrimizi unutturcak dert vermesin amin
Ben hep hayret ediyorum Türkiyede insanlar çok fazla acı yiyor nasıl yiyorlar diye şaşırıyorum. Ben hiç acı yemem. Yediğim tek acılı şey Acılı DoritosBen tavuğun her çeşitini severim yanına pilav salata ayran misssskız ben anteplıyım biz acıyıda abartıyoruz biraz acı yedikçe insanın yiyesi gelıyo kiloları oyle aldım zaten. Şimdi eve acı biber almıyorumn
Korumakta güzel canım enazındna üzerine eklemıyoruzGecen hafta pazar 60 kusur bugun pazar yine 60 kusur . Dusuremedim malesef.
Benım kaynanamlar midyatta yasıyor acı biberleri çöpe attıklarında bende şaşırmıstımBen hep hayret ediyorum Türkiyede insanlar çok fazla acı yiyor nasıl yiyorlar diye şaşırıyorum. Ben hiç acı yemem. Yediğim tek acılı şey Acılı Doritos
Ooff acı sevilmez mii amaa yaaBen hep hayret ediyorum Türkiyede insanlar çok fazla acı yiyor nasıl yiyorlar diye şaşırıyorum. Ben hiç acı yemem. Yediğim tek acılı şey Acılı Doritos
Yok ben deli olurum yesem.Ooff acı sevilmez mii amaa yaaminik kızım bile şimdiden çok seviyor acıyı ve yiyor
Açlıktayız bizMerhaba kızlar dün öğün paylaşamadım, bugünde aynı şekilde. Çünkü İngiliz çayı diyeti deniyorum dünden beri ve sadece çay, su içiyorum. Ara öğün olarakta 3 kaşık yoğurt ve keten tohumu yiyorum. Şuanlık iyi gidiyor tokluk hissi yaşıyorum açlık hissi yaşamıyorum yani.
Meraba canım bu süt ce yeçilçayla yapılan diyet dimi gecen gun bende denemek istemıstkm ama krarsız kaldım kaç gun yapacaksınMerhaba kızlar dün öğün paylaşamadım, bugünde aynı şekilde. Çünkü İngiliz çayı diyeti deniyorum dünden beri ve sadece çay, su içiyorum. Ara öğün olarakta 3 kaşık yoğurt ve keten tohumu yiyorum. Şuanlık iyi gidiyor tokluk hissi yaşıyorum açlık hissi yaşamıyorum yani.
Bugun pazar olmasina ragmen iyi beslendigimi dusunuyorum. Tavuklu yogurtlu bir salata yapip yedim beste kapattim dukkaniiyi akşamlar... napıyorsunuz?
Bu hün ayran detoxsunu bitiriyorum.. hiç kilo vermedim bu detoxla. Yarından ayrı bi diyete başlıyorum.
Patates diyetine başlamak istiyorumBugun pazar olmasina ragmen iyi beslendigimi dusunuyorum. Tavuklu yogurtlu bir salata yapip yedim beste kapattim dukkani. Bu detoksla verememenize gercekten sasirdim sizin metabolizmanizda bir sikinti var bence tekrar bir diyetisyenle gorusun. Simdi nasil bir diyete baslamayi planliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?