01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Iyiyim ☺ ben kacamak yapmadim bu hafta umarim bugunde yapmam. Korkulu gunum pazar
en son arkadaslar şahit eşimle pizza yemiştim ertesi gunude kardesımle dürüm yedim arkasına baklava inanırmısım 2 kilo geriye attı benı . Kilo olması mümkün degul muhtemelen ödem di ama cok şaşırmıstım bunu anlatıyorum kı bu günde kaçamak yapma bol eksilerimiz olsun benım adetim yakın yarın tartıda nasıl cıkıcam bakalım

simdiden soyledim esime firinda tavuk yapcaz evde yicez diye tamam dedi butun tavuk almis parcalayip firina vercez. Adet olunca biraz fazla cikiyor tartida hep bu hafta tartiyi gorme bile bence

simdiden soyledim esime firinda tavuk yapcaz evde yicez diye tamam dedi butun tavuk almis parcalayip firina vercez. Adet olunca biraz fazla cikiyor tartida hep bu hafta tartiyi gorme bile bence
Ben tavuğun her çeşitini severim yanına pilav salata ayran missss kız ben anteplıyım biz acıyıda abartıyoruz biraz acı yedikçe insanın yiyesi gelıyo kiloları oyle aldım zaten. Şimdi eve acı biber almıyorumn

Anteplilerin yemekleri guzel olur birden birakmayin bence arada yiyin aci da zayiflatirmis aslinda cok yedirdigi icin almissin sen. Porsiyon kontrolu onemli.

Ben hep hayret ediyorum Türkiyede insanlar çok fazla acı yiyor nasıl yiyorlar diye şaşırıyorum. Ben hiç acı yemem. Yediğim tek acılı şey Acılı Doritos

Gecen hafta pazar 60 kusur bugun pazar yine 60 kusur . Dusuremedim malesef.

Ben hep hayret ediyorum Türkiyede insanlar çok fazla acı yiyor nasıl yiyorlar diye şaşırıyorum. Ben hiç acı yemem. Yediğim tek acılı şey Acılı Doritos
Benım kaynanamlar midyatta yasıyor acı biberleri çöpe attıklarında bende şaşırmıstım

Ooff acı sevilmez mii amaa yaa minik kızım bile şimdiden çok seviyor acıyı ve yiyor

Merhaba kızlar dün öğün paylaşamadım, bugünde aynı şekilde. Çünkü İngiliz çayı diyeti deniyorum dünden beri ve sadece çay, su içiyorum. Ara öğün olarakta 3 kaşık yoğurt ve keten tohumu yiyorum. Şuanlık iyi gidiyor tokluk hissi yaşıyorum açlık hissi yaşamıyorum yani.

Açlıktayız biz

Meraba canım bu süt ce yeçilçayla yapılan diyet dimi gecen gun bende denemek istemıstkm ama krarsız kaldım kaç gun yapacaksın

iyi akşamlar... napıyorsunuz?
Bu hün ayran detoxsunu bitiriyorum.. hiç kilo vermedim bu detoxla. Yarından ayrı bi diyete başlıyorum.

iyi akşamlar... napıyorsunuz?
Bu hün ayran detoxsunu bitiriyorum.. hiç kilo vermedim bu detoxla. Yarından ayrı bi diyete başlıyorum.
Bugun pazar olmasina ragmen iyi beslendigimi dusunuyorum. Tavuklu yogurtlu bir salata yapip yedim beste kapattim dukkani . Bu detoksla verememenize gercekten sasirdim sizin metabolizmanizda bir sikinti var bence tekrar bir diyetisyenle gorusun. Simdi nasil bir diyete baslamayi planliyorsunuz?

Patates diyetine başlamak istiyorum

Aslında asıl istediğim 70e inmek ondan sonra iyi bir beslenme planı çıkarıp öyle devam etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…