• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

😀 hadi bakalım . Bu arada yaş kaç senın hangi şehirden katılıyorsun yarışmaya . Ev hanımımısın yoksa Çalışıyomusun Cocuk varmı 🤣
30 yasindayim istanbulda yasiyorum ev hanimiyim su anda calismiyorum ve cocukta yok 😀yarismaci arkadaslara basarilar dilerim. Sen kac yasindasin cocuk var mi?

30 yasindayim istanbulda yasiyorum ev hanimiyim su anda calismiyorum ve cocukta yok 😀yarismaci arkadaslara basarilar dilerim. Sen kac yasindasin cocuk var mi?
31 yaşındayım istanbuldan katılıyorum . 2.5 yaşında oglum var . Oglumdan dolayı emeklıye ayrıldım 😀

O kadar yoğury ayran diyeti yaptım bir kilo bile gitmedi. Bu gün tek öğün yedim ondada güzel patates tavuk kızartması. Kendimi o kadar sıkmışım ki kaç zaman önce kızartma yediğimi bile hatırlamıyorum. Saldım artık şok diyet filan yapmicam tek öğün beslenicem. Bi yerden sonra bıkıp bırakır bu kilolar beni🫣

O kadar yoğury ayran diyeti yaptım bir kilo bile gitmedi. Bu gün tek öğün yedim ondada güzel patates tavuk kızartması. Kendimi o kadar sıkmışım ki kaç zaman önce kızartma yediğimi bile hatırlamıyorum. Saldım artık şok diyet filan yapmicam tek öğün beslenicem. Bi yerden sonra bıkıp bırakır bu kilolar beni🫣
Evet vücudunu biraz serbest bırak canım . Birde dün bi video izledim . Uyku düzeninizede dikkat edin diyor

Neden okdr az uyuyosun
Oğlum gece 12de falan uyuyor o uyuyuncada onun oyuncaklarını falan toparlıyorum duş alıyorum falan saat 1 falan oluyor. Sabah 5de kalkıyorum eşim 6da işe gidiyor ona kahvaltı hazırlıyorum sonrada zaten iş güc derken oğlum uyanıyor alıştım artık ölünce rahat uyurum diyorum artık🤣

Back
X