Hayirlisi umarim bu sefer verirsin.Patates diyetine başlamak istiyorum
Artık sinirlerim bozuldu oturub saatlerçe bağıra bağıra ağlamak istiyorumHayirlisi umarim bu sefer verirsin.
Yapma lutfen cok uzuldum bende. Ama bir sorun var belliki vucudunda ondan veremiyorsun yoksa bu detokslarla hic degilse bir kilo vermeliydin. Sen kirik parmagina firsat bulup gidememissin doktora gerci ama yinede bir diyetisyen bul lutfen kendine butun kontrollerini yaptir.Artık sinirlerim bozuldu oturub saatlerçe bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Canım ben saglıktan yana yada psikolojik oldugunu düşünüyorum . Bence bi dahiliyeye tekrar görünmen . Yada psikolojik olarak kendini kasmıs olbalırsın vücudunu kafanı biraz rahat bıraksan . D vitamini takviyesi alman gerekıyodur belki bilmiyorım . Tek bildiğim ortada bi sorun var . Ya kaçamak yapıyorsun yada saglıksal bi sorun var . Normal degıl cunkuArtık sinirlerim bozuldu oturub saatlerçe bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Yapma lutfen cok uzuldum bende. Ama bir sorun var belliki vucudunda ondan veremiyorsun yoksa bu detokslarla hic degilse bir kilo vermeliydin. Sen kirik parmagina firsat bulup gidememissin doktora gerci ama yinede bir diyetisyen bul lutfen kendine butun kontrollerini yaptir.
Bir ay önce bu konuyu açtıöım zaman doktora gittim baştan ayağa tüm kontroller yapıldı her şey normal iyi çıktı hiç bir sorun yoktu. Piskolojik ola bilir belkide sinirden şişiyorumdurCanım ben saglıktan yana yada psikolojik oldugunu düşünüyorum . Bence bi dahiliyeye tekrar görünmen . Yada psikolojik olarak kendini kasmıs olbalırsın vücudunu kafanı biraz rahat bıraksan . D vitamini takviyesi alman gerekıyodur belki bilmiyorım . Tek bildiğim ortada bi sorun var . Ya kaçamak yapıyorsun yada saglıksal bi sorun var . Normal degıl cunku
Polikistik sendrom var mı ?Ha bide spiralim var ama hormonlu değil. Ve benim kilom 70i geçince reglim düzensiz olmaya başlıyor ginekoloğumda bana 65 kilolara inmemi kilomun hormonlarımı ektilediğini söyledi. Bilmiyorki kilom gitmiyor
Hayır yokPolikistik sendrom var mı ?
Evett evett yeşil çay ve süt ile yapılan diyet en fazla 5 gün yapmayı düşünüyorumMeraba canım bu süt ce yeçilçayla yapılan diyet dimi gecen gun bende denemek istemıstkm ama krarsız kaldım kaç gun yapacaksın
Nasıl gecıyır tartıldınmı fark ettımıEvett evett yeşil çay ve süt ile yapılan diyet en fazla 5 gün yapmayı düşünüyorum
Zor geçer diye düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı, gerçekten tok tuttu ve bolca su içiyorum. Bir günde 1 kilo 200 gr vermişim.Nasıl gecıyır tartıldınmı fark ettımı
Umarım kalıcı olur bende yapmayı düşünüyorım suan reglıyım. Tam tarifi atabılırmisin bazı sayfalar yemek yemıceksınız diyo bazıları hafif beslenın diyo kafam karıstıZor geçer diye düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı, gerçekten tok tuttu ve bolca su içiyorum. Bir günde 1 kilo 200 gr vermişim.
Bende regliyim, evet aslında katı gıda yok gün boyu sadece bu içecek içiliyor bende öyle yapıyorum sadece ara öğün olarak yoğurt yiyorum başka bir şey yok. Ama gün boyu içecek içilip akşam bi salata çorba yenebilirUmarım kalıcı olur bende yapmayı düşünüyorım suan reglıyım. Tam tarifi atabılırmisin bazı sayfalar yemek yemıceksınız diyo bazıları hafif beslenın diyo kafam karıstı
Günaydın,Günaydın kızlar nasılsınız?
Güncel kilom 76.3
Nerdeyse ayni kilodayiz o zaman yaris baslasin hahahaGünaydın kızlar regliyim bide tuvalete cıkamadım malesf .güncel 67.40
başlasın kızNerdeyse ayni kilodayiz o zaman yaris baslasin hahaha
Valla belli olmaz bir tatli krizime bakar benimdebaşlasın kızama yavaş veriyorum ben . Sen beni gecersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?