01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Sen ne yaptınnn 😀 kız ıkı tane ye cok canım cektiyse 5 tane yenirmi yazık degilmi bir aylık emegıne , yanlış yollara sapmadan titre ve kendıne gel aşko 😀
Hemen ceza yontemi. 😭😭 Bu defa bir gun degil bes gun 😂 insallah😭

Günaydınnnnn 🍀🤗🌸
Sabah uyanıp limonlu ılık su içtim, sonra kiraz sapı ve mısır püskülü 🙃 şimdi bolca su içiyorum..
Saat 10 gibi minik çaplı klasik diyet kahvaltı yaparım.
Şu sıralar kilo olarak pek değişmesem de epey incelmişim🙃 40 beden pantolonlarım oluyor ama biraz göbeğim çıkıyor.
İnşallah hızlıca atarız hepimiz kiloları🙃 havalar sular ısındı artık ben Air Walkera ek olarak günlük 1 saat denize de girmeyi planlıyorum bakalım

Günaydınlar...
Yoğurt detoksu işe yarıyor galiba sabah tartıldım 76.5kg geldim.
Hayırlısıyla şu 70lerin altına bir inseydik 🙄
Bende o kadar kasıp o kadar yavaş kilo veriyorum ki ayda 2 kg vermeye bile razıyım artık.
Nasıl yapılıyormuş acaba bu yoğurt detoksu 👀 benim için de uygun olur mu ki

Hayırlısıyla şu 70lerin altına bir inseydik 🙄
Bende o kadar kasıp o kadar yavaş kilo veriyorum ki ayda 2 kg vermeye bile razıyım artık.
Nasıl yapılıyormuş acaba bu yoğurt detoksu 👀 benim için de uygun olur mu ki
Günde 3 öğün yeniliyor
Her öğünde 5 kaşık yoğurt 5 dilm yeşil elma yeniliyor. Ben sabah akşam karbonatlı limonlu suda içiyorum

Kızlar bende dünden beri tek öğün beslenıyorum . Aslında bilincli olrak yapmadım ama ıkı gündür denk geliyo . 1. Öğünüm gecıkınce diyorum ıkı saat daha bekleyim akşam yerim .dünden bu güne 500 gram gitmiş 😀
Güncel 67.50

Dün yazamadım ama dün kahvaltım yumurta peynir domates
Akşam yemeğinde taze fasulye karpuz yedim

Bugün
Kahvaltı yulaflı omlet
Ara öğün 2 grissini yeşil çay
Akşam yemeği tavuk makarna
3 litreden fazla su içtim

11.00 domates salatalik peynir (yumurta yok) 😂
(100 kalori)

18:00 yulafli yogurt salata
(300 kalori)

22:00 dondurma
(175 kalori)

Yaklasik 575 kaloriyle gunu kapatiyorum kapatttiiim 😂

Dun 1200 kusurdu borek vs. Bi kac gun boyle 500-600 civarinda devam edicem. 😁

İyi geceler...
Yoğurt detoxsu bu gün bitiyor..
Yarında ayran detoxsuna başlıyorum. 70 kiloya inene kadar böyle detoxlar yapıcam inat ettim vallaha

Back
X