01.05.23/01.07.23 Diyet günlüğü

Kahvaltı 2 yumurta 1 dilim peynir zeytin domates, marul

Ara öğün karpuz

Akşam bulgur pilavı tavuk ve salata

Günaydın kizlar
Tam 77.4 e indim derken dün azıcık kaçırdım. Öğlen bir lahmacun dört kanat , akşam arkadaslarla evdeydik iki tabak makarna salatası üç dört minik börek çiğköfte ice tea derken kaçırdım bı tartıldım 79.1 olmuşum beynimden vuruldum ödemdir dimi bu? Nolur ödem diyin ya

Naptın sen bu gün salata tarzı beslen

Gunaydin sabah sporunda cok fena ter attim. Iki haslanmis yumurta iki dilim tam bugday ekmegiyle kahvaltimi yaptim. Simdi ev islerine baslama vakti.

Aç mı tartıldın tokmu yediğini içtiğini daha sindirememıssın sanırım bi günde bukdr kilo alınmaz canım . Nacizane önerim canın bunları cekebılır ama ölçülü ol şahsen ben herseyden yiyorum canım ama 2 tabak makarna salatası ne demekkk he nedemekkkk naptın sen

Off sorma ya bende her şeyi yiyorum o gün aç kaliyorum mesela öyle öyle verdim dun tuvalete çıkmama rağmen bu kilo ödem sanırım bugün açım resmen

Off sorma ya bende her şeyi yiyorum o gün aç kaliyorum mesela öyle öyle verdim dun tuvalete çıkmama rağmen bu kilo ödem sanırım bugün açım resmen
Hayır demek istediğim o degıl mesela yarım tabak makarna salatası yesen bi iki börek bi iki çiğköfte bu sana kilo aldırmaz . Ama bi oturuşta hepsinden cok cok yersen hem kilo oluyor hem ödem hem de morelimiz bozuluyo hemde pişman olıyoruz kendımıze eziyet ediyoruz

Iyi aksamlar kizlar nasil gidiyor?
İyi akşamlar canım ben devam umarım pazartesi 66 yı görmüş olurum
Bu gün sabah ballı sirkeli tarcınlı su , filtre kahve içtim
Öğlen dışarda oldugum için yarım ekmekten az bi sandvic yedim içinde bir iki dilim kaşar ve salam vardı
Akşam taze fasulye bulgur pilavı
10 bin adım ve dans gangam styla yaptık oglumla

Sen nasılsın hissediyorum bizim kızlar şuan bi yerlerde kaçamak yapıyorlar yoksa bu kdr sessiz olmazdı buralar
Iyi aksamlar kizlar nasil gidiyor?
İyi akşamlar...
Nasılsınız?
Kaç zamandır sol elimde serçe parnağım ağrıyordu katlanma yerindende şişmişti. Eşim için hastaneye gitmiştim gitmişken doktora gösterdim. Parmağım kırıkmış kaç zamandır öyle ben bile unutdum. Hemen korse gibi bi şey taktılar parmağıma buda kaç zamanda iyileşir kim bilir

Ay canım cok gecmıs olsun . Güleyim mi üzüleyim mi bilemedim . Ama daha dikkatli ol canım Allah korumus daha kötü sonucları olabilirmiş

Ay canım cok gecmıs olsun . Güleyim mi üzüleyim mi bilemedim . Ama daha dikkatli ol canım Allah korumus daha kötü sonucları olabilirmiş
O ağrıya nasıl dayandın onca zaman diye doktor o kadar söylendi ki nasıl kırıldığını bile bilmiyorumben güldükce doktor sinirlendi ee acıların çoçuğuyuz

Gecmis olsun gercekten nasil agrisina dayandiniz gitmediniz doktora? Benim canim cok tatlidir valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…