- 27 Ekim 2022
- 5.502
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.928
- 178
Kina gecesi nasildi iyi horon tepebildiniz mi?Spor aliskanligi edinemedim bi turluama aksam kina gecesi var cok guzel horon teperim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kina gecesi nasildi iyi horon tepebildiniz mi?Spor aliskanligi edinemedim bi turluama aksam kina gecesi var cok guzel horon teperim
![]()
Kayisi cayi yemekle birlikte ya da yemekten on bes dk once tuketildiginde hemen etki gosteriyor bende. Yemegide korili tavuk yaparsaniz tuvalete cikmama ihtimaliniz olmaz.Günaydın kızçeler sabah tartıldım 68.10 ama şöyle bi durum var ki tuvalete çıkamıyorum afedersınızbuda sürecümi etkılıyor önerisi olan varmı
Kayısı çayını gün içinde denedın ama dedğiniz gibi deneyım bi tesekkurlerKayisi cayi yemekle birlikte ya da yemekten on bes dk once tuketildiginde hemen etki gosteriyor bende. Yemegide korili tavuk yaparsaniz tuvalete cikmama ihtimaliniz olmaz.
Tepmiştir kız ondaki hırs azimle 5 kilo atmıstırKina gecesi nasildi iyi horon tepebildiniz mi?![]()
Bende gun icinde denedigimde bir ise yaramamisti. Taze kayisida ac karnina tuketebilirsiniz ustune birde soguk su ictiniz mi o da is gorurKayısı çayını gün içinde denedın ama dedğiniz gibi deneyım bi tesekkurler![]()
Hayırlı olsun kızlar bol eksilerO zaman pazartesi tartı günümüzdür. Gazamız mübarek ola![]()
Ahaha süpersin canım kayısı yedim soğuk su içtim işlem tamamBende gun icinde denedigimde bir ise yaramamisti. Taze kayisida ac karnina tuketebilirsiniz ustune birde soguk su ictiniz mi o da is gorurtuvalete cikamamaktan cok muzdarip kaldigimdan bir suru yontem denemisligim var bunlar bence en iyileri.
En mantıklı kararı verdin canım bol eksilerAralıklı oruça geçtim 18/6 olarak
Suu suuu suuu kuzumGünaydın kızçeler sabah tartıldım 68.10 ama şöyle bi durum var ki tuvalete çıkamıyorum afedersınızbuda sürecümi etkılıyor önerisi olan varmı
Biz esimle pazar gunlerine karar vermistik. ben hergun tartiliyorum amaDiyetlere baslamanın vazgecılmez günübnce pazartesi
Canım güne elma sirkesi tarcınlınballınsu ile başlıyorum arada filtre kahve bitki cayı içiyorum su içiyorum detoks suyu içiyorum yanı anlıcagın su ile alakalı degıl .Suu suuu suuu kuzum![]()
Umarım bende yarın 67 yi görürüm cok sevındım senin adına60.95inanilir gibi degil
50 lelere dusmek ruya gibiydi cok yaklastim
![]()
Bugun esim yuzunden diyetim biraz aksadi sabah uyguladim ama oglen diyeti bozdum aksam birsey yemedim yarinda daha az yicem. Sebzeli diyet tarif onerileriniz var mi?Nerelerdesiniz?