- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
MerveAnlamıyorsanız yapacak bir şey yok elbette. Böyle yasamaya mecbur devam edersiniz.
Ama kitapların sonları farklı biter ve bize farklı şeyler hissettirirler...
Bişi diim mi imkansız ? Sen beni sevemedin onu mu seveceksinHoşgörecem yazım hatalarını minnoş olacam.
Agahah seni ablaların uyarmadı mı kız uzak dur üzer seni diyeBişi diim mi imkansız ? Sen beni sevemedin onu mu seveceksin
Kitap okumadığınızı kanıtlamaya ant içmiş gibisiniz.Okuduğundan anlamıyorsan neden okuyasın, kitabın sonu aynı biter fakat duygular onu farklılaştırır.
Üzülmeye alışkın minnoş kalbimAgahah seni ablaların uyarmadı mı kız uzak dur üzer seni diyesöz dinle şekerim
Mikemmelim susMervecidden çok güldüm. Konu sahibi nerede , sen neredesin
Müslüm açıp kendini jiletleyecek konuma gelmiş
Sen var ajı çekmek?Rus ise nasıl yapacaksın meselaacı çeken bir küçük emrah o
İlk makale diğil öncekileri oku anlarsın.Farkeder. Türkçeyi sonradan öğrenmediyseniz bu şekilde yazmanız normal değil. Yazdıklarınızdan bir şey anlaşılmıyor çünkü. Bir arkadaş önermiş bol bol kitap okumalısınız. Bu hem Türkçenizi hem kendinizi geliştirmenize yarar.
Teşekkür ederim. Önemli olan sizin gibi insanların hala hayatda var olması. Yazılım hatama takılanlar olmuş , doğru çokta anlatamıyorum kendimi. Sorunlarının kaynağının ben olduğumu biliyorum. kötü ne varsa sildim,atdım , çıkardım, risk etdim. Anlıyorum, inanınki hayatın devam etmesine inancım sonsuz.Aşamadığım bir şey kendime olan üzüntüm. Acımıyorum , çokça riskler aldım. Fakat her mutlu yol yanlızlığa çıktı .Tek derdi olan ben diğilim farkındayım, sadece insanların düşünceleri iyi ve ya kötü hiss etdiriyo. Sessizliği hiç sevmem belkide yanlızlığı sevmemem öyle riske gitmeme neden olduGerçekten 21 yaşında misin? Eğer öyleyse bu küçük yasta evlenmek zaten mutlu insanı bile zora sokar,bir de boşanmışsin.
Bence mutsuzluğunun bir sebebi de kendi hayatınla ilgili yanlış kararlar alman olabilir. Yani isteginle mi evlendin bilmiyroum ama bir risk almışsın, kötü sonuçlanmis. Bundan sonraki hayatında sonuçlarını düşünüp hareket etmeye calissan iyi olur
Bir de neden hep iyi insanlar derbeder olsun ki? Neden kötüler mutlu olsun? Bu doğru bir düşünce tarzı değil.
"Ben mutsuzum çünkü çok iyiyim,içimde kötülük yok" düşüncesi de bence sağlıksız bir düşünce. 'en kötü huyum herkesi kendim gibi iyi niyetli sanmam' diyen Tayfadansiniz sanırım. Keşke kendinizi ve insanları daha iyi tanısaniz. Dogrusuyla yanlisiyla hepimiz varız dünyada işte. Ne sadece iyiyiz,ne sadece kötüyüz, ne hayatin sillesini yedik, ne de ağzımızda gümüş kaşıkla doğduk. Herkesin kendi şartlarında sorunları, mutsuzluklari var.
Kök ailesinden mutlu olan eşinden mutsuz olabiliyor, eşinden mutlu olan çocuğuyla /cocuksuzluguyla sinanabiliyor, hayatı genel olarak yolunda giden insanın kaderi işten kariyerden yana gulemiyebiliyor , hayatı on numara insanlar kaza geçirebiliyor , iflas edebiliyor...hayat herkese çeşit çeşit iyi ve kötü sürprizler veriyor. Yani yalnız degilsin, buna emin olabilirsin.
İnsanın yapması gereken ayaga kalkmaya çalışmak, başına gelene engel olamazsın ama onu vereceğin tepki senin elinde. Bir şeyin seni mahvetmesine de sen izin verirsin, hayatından üzücü bir hatıra olarak geçip gitmesine de.
Bence drama Queenligi bırakıp biraz pozitif taraftan bak.
Karmayi boşver, "iyi düşünelim iyi olsun" felsefesine odaklan.
Ne güzel boşanmışsin kötü kocayı, yaşın da daha cocuk. Yeniden kendi hayatını eline almak senin elinde..daha yolun coook basindasin
Oku yun a üzülmedin mi?Ben de her ve kes ikilisinin ayrılmasına üzüldüm şu an.
Sakinleşiyorum, durup soru soruyorum , fakat neden yanlış yola doğru adımladığımı anlamıyorum. O söz varya , şimdiki aklım olsa yapmazdım. Kızgınlığım kendimden kaynaklı , belki vicdanımı duymak istemediğim için insanlara derdimi anlatıyorum.İlk makale diğil öncekileri oku anlarsın.
Teşekkür ederim. Önemli olan sizin gibi insanların hala hayatda var olması. Yazılım hatama takılanlar olmuş , doğru çokta anlatamıyorum kendimi. Sorunlarının kaynağının ben olduğumu biliyorum. kötü ne varsa sildim,atdım , çıkardım, risk etdim. Anlıyorum, inanınki hayatın devam etmesine inancım sonsuz.Aşamadığım bir şey kendime olan üzüntüm. Acımıyorum , çokça riskler aldım. Fakat her mutlu yol yanlızlığa çıktı .Tek derdi olan ben diğilim farkındayım, sadece insanların düşünceleri iyi ve ya kötü hiss etdiriyo. Sessizliği hiç sevmem belkide yanlızlığı sevmemem öyle riske gitmeme neden oldu
Yoo valla okuduğum hiç bir kitap aynı bitmiyorOkuduğundan anlamıyorsan neden okuyasın, kitabın sonu aynı biter fakat duygular onu farklılaştırır.
Kitap diyorum, kitaplar demiyorum.Yoo valla okuduğum hiç bir kitap aynı bitmiyor
Kendini duşun ve ALLAHA dua et.Bu dunyada hep iyi insanlar olacak ve cennetliktir.Cehennemlik kendi ic dunyasinda Allahin baş duşmanlaridir.Er yada gec hak ahi bulunur.Allah gorur ve bilir.Hayatda karmaya inanırmısınız? Ben bilemiyorum, inançlarımda problem yok ama bazen neden diye hep sorgularım. Peki ya neden günasız çoçuklar ve insanlar öler? Neden iyiler hep sınanır , bu hayat cehennemmidir? Başıma gelen kötülüklerden nasıl çıkarım diye bazen düşünüyorum.Hiç kimse kendim kadar bana iyi gelmedi. Bir saatin içinde her şeyimi kaybetdim, evlenerek mutlu yaşamağı diliyodum fakat biliyodum neler var hayatda. Başıma gelen kötü şeylerde insanlar hep derki sen layik diğildin , bazen düşünürümde belki allah seviyodu diye insanlarda layik görmüyodu kötüyü bana. Her şeyde kendimi yanlız hiss ediyorum. Fakat bu yanlızlık beni mutlu ediyo bazen. Boşandım ve 0- landım. Şimdi ise her şey bana kaldı. Yanlızda kalan ben oldum, sınananda , hayelleri ile , zayıflıkları ile kalanda ben oldum. Hani derler ya allah derdi çekmeyi bilene verir. Duygusal insanın hayatda yeri yok. Uzman tavsiye ediyolar ancak ondanda hayır gelmiyo, artık mecburen alışmağa ,yanlızlığa kendimi kapatdım. Sanki mutluyum böyle. Yeniden başlamağa çalışıyorum. Sanki insanların kötülükleri bile bana az geliyo. Neden oldu neden böyle kalakaldım bilmem ama allah çemiyeceğim belanı bana vermezdi umuyorum. Napmalıyım? Ne etmeliyim? Nasıl edeyim. Hastalıktan korkuyorum, kalan hiç bir şey beni korkutmuyo. Karma onların yaptığı adilikleri ona döndürücekmi?
Huzur sokağı ve imamın manken kızını oku djjsjdjhshshshshhshdhYoo valla okuduğum hiç bir kitap aynı bitmiyor
Huzur sokağını okumadım, ama imamın manken kızını 16 yaşımda okumuştumHuzur sokağı ve imamın manken kızını oku djjsjdjhshshshshhshdh
Özür dilerimde komik diğil , neden öyle diyosunuz , insan bu kötü şeyleri herkese anlatıyoki yanlış yapmasın hiçkimseİyi bu sefer boşanın demedinboşanmış geç kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?