0 dan nasıl başlarım?

Anlamıyorsanız yapacak bir şey yok elbette. Böyle yasamaya mecbur devam edersiniz.

Ama kitapların sonları farklı biter ve bize farklı şeyler hissettirirler...
Merve cidden çok güldüm. Konu sahibi nerede , sen neredesin
Müslüm açıp kendini jiletleyecek konuma gelmiş

Gerçekten 21 yaşında misin? Eğer öyleyse bu küçük yasta evlenmek zaten mutlu insanı bile zora sokar,bir de boşanmışsin.
Bence mutsuzluğunun bir sebebi de kendi hayatınla ilgili yanlış kararlar alman olabilir. Yani isteginle mi evlendin bilmiyroum ama bir risk almışsın, kötü sonuçlanmis. Bundan sonraki hayatında sonuçlarını düşünüp hareket etmeye calissan iyi olur
Bir de neden hep iyi insanlar derbeder olsun ki? Neden kötüler mutlu olsun? Bu doğru bir düşünce tarzı değil.
"Ben mutsuzum çünkü çok iyiyim,içimde kötülük yok" düşüncesi de bence sağlıksız bir düşünce. 'en kötü huyum herkesi kendim gibi iyi niyetli sanmam' diyen Tayfadansiniz sanırım. Keşke kendinizi ve insanları daha iyi tanısaniz. Dogrusuyla yanlisiyla hepimiz varız dünyada işte. Ne sadece iyiyiz,ne sadece kötüyüz, ne hayatin sillesini yedik, ne de ağzımızda gümüş kaşıkla doğduk. Herkesin kendi şartlarında sorunları, mutsuzluklari var.
Kök ailesinden mutlu olan eşinden mutsuz olabiliyor, eşinden mutlu olan çocuğuyla /cocuksuzluguyla sinanabiliyor, hayatı genel olarak yolunda giden insanın kaderi işten kariyerden yana gulemiyebiliyor , hayatı on numara insanlar kaza geçirebiliyor , iflas edebiliyor...hayat herkese çeşit çeşit iyi ve kötü sürprizler veriyor. Yani yalnız degilsin, buna emin olabilirsin.
İnsanın yapması gereken ayaga kalkmaya çalışmak, başına gelene engel olamazsın ama onu vereceğin tepki senin elinde. Bir şeyin seni mahvetmesine de sen izin verirsin, hayatından üzücü bir hatıra olarak geçip gitmesine de.
Bence drama Queenligi bırakıp biraz pozitif taraftan bak.
Karmayi boşver, "iyi düşünelim iyi olsun" felsefesine odaklan.
Ne güzel boşanmışsin kötü kocayı, yaşın da daha cocuk. Yeniden kendi hayatını eline almak senin elinde..daha yolun coook basindasin

Kapı açılır ,sen yeter ki vurmayı bil.Ne zaman ,bilmem.Yeter ki o kapıda durmayı bil demiş Mevlana

İlk makale diğil öncekileri oku anlarsın.
Teşekkür ederim. Önemli olan sizin gibi insanların hala hayatda var olması. Yazılım hatama takılanlar olmuş , doğru çokta anlatamıyorum kendimi. Sorunlarının kaynağının ben olduğumu biliyorum. kötü ne varsa sildim,atdım , çıkardım, risk etdim. Anlıyorum, inanınki hayatın devam etmesine inancım sonsuz.Aşamadığım bir şey kendime olan üzüntüm. Acımıyorum , çokça riskler aldım. Fakat her mutlu yol yanlızlığa çıktı .Tek derdi olan ben diğilim farkındayım, sadece insanların düşünceleri iyi ve ya kötü hiss etdiriyo. Sessizliği hiç sevmem belkide yanlızlığı sevmemem öyle riske gitmeme neden oldu

Sakinleşiyorum, durup soru soruyorum , fakat neden yanlış yola doğru adımladığımı anlamıyorum. O söz varya , şimdiki aklım olsa yapmazdım. Kızgınlığım kendimden kaynaklı , belki vicdanımı duymak istemediğim için insanlara derdimi anlatıyorum.

Kendini duşun ve ALLAHA dua et.Bu dunyada hep iyi insanlar olacak ve cennetliktir.Cehennemlik kendi ic dunyasinda Allahin baş duşmanlaridir.Er yada gec hak ahi bulunur.Allah gorur ve bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…