0 dan nasıl başlarım?

Kendimi geliştirmeyecem, yerimde sayacam, bu konudaki tavsiyelere kulak tıkayıp papuç kadar dilimle cevap verecem diyorsun. Sen bilirsin valla bizi etkileyen bir şey yok. Yaşadıklarını defalarca aynı şekilde yaşar karma karma diye gezersin yıllarca ortalıkta... Kişisel olarak gelişemeyen insan manevi olarak da gelişemez çünkü. Say yerinde...

Karma karma deyip, İslam'dan beddua da bir değişik oldu ....bu cuma günü Allah beni iyi etsin

21 yaşında ne evlenmesi, ne boşanması, ne sıfırlanması?? Hayat daha yeni başlıyo kardeşim, sen bu kadar drama ve felsefe yapmaya çalışmasan aslında kendini daha kolay ifade edersin bence.. Zaten yaptığın felsefe düşündürmüyor, yaptığın drama ağlatmıyor, çünkü yapamıyorsun. Biraz oku ve daha sade bi yazım dili kullan öncelikle, çünkü kendini ne kadar iyi ifade edersen o kadar yalnız kalmazsın Benden sana bir abla tavsiyesi

Karmayı bilmiyorum da hayatta herşeyin mükemmel olmadığına ve herkesin basına kötü şeyler gelebileceğine inanıyorum.
Hayatın her zaman mükemmel gitmediğini bazen bazı şeylerin rayından çıkabilmesi de gayet doğal

Çocuk var mı ?
Çalışıyor musunuz ?
Yaşınız kaç ?

Bunların hiç birini bilmiyoruz ama zamanla ve yardımla tüm sıkıntılardan kurtulmak mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…