- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
Bildiğiniz tüm yazım yanlışlarını unutunBen de her ve kes ikilisinin ayrılmasına üzüldüm şu an.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğiniz tüm yazım yanlışlarını unutunBen de her ve kes ikilisinin ayrılmasına üzüldüm şu an.
Anlamıyorsanız yapacak bir şey yok elbette. Böyle yasamaya mecbur devam edersiniz.Okuduğundan anlamıyorsan neden okuyasın, kitabın sonu aynı biter fakat duygular onu farklılaştırır.
Okuyup geçiyoruz mecbur zaten çünkü anlamıyoruz.Bende anlamıyorum kendimi yaşadıklarımı oku yun geçin işte her kes bir üzüntüde
DramaquennOkuduğundan anlamıyorsan neden okuyasın, kitabın sonu aynı biter fakat duygular onu farklılaştırır.
Kitapların sonu neden aynı bitsinOkuduğundan anlamıyorsan neden okuyasın, kitabın sonu aynı biter fakat duygular onu farklılaştırır.
Heralde bir tane okudu şimdiye kadarKitapların sonu neden aynı bitsin
Yazım hatalarını düzeltmeye 0 dan başlamanız iyi olurHayatda karmaya inanırmısınız? Ben bilemiyorum, inançlarımda problem yok ama bazen neden diye hep sorgularım. Peki ya neden günasız çoçuklar ve insanlar öler? Neden iyiler hep sınanır , bu hayat cehennemmidir? Başıma gelen kötülüklerden nasıl çıkarım diye bazen düşünüyorum.Hiç kimse kendim kadar bana iyi gelmedi. Bir saatin içinde her şeyimi kaybetdim, evlenerek mutlu yaşamağı diliyodum fakat biliyodum neler var hayatda. Başıma gelen kötü şeylerde insanlar hep derki sen layik diğildin , bazen düşünürümde belki allah seviyodu diye insanlarda layik görmüyodu kötüyü bana. Her şeyde kendimi yanlız hiss ediyorum. Fakat bu yanlızlık beni mutlu ediyo bazen. Boşandım ve 0- landım. Şimdi ise her şey bana kaldı. Yanlızda kalan ben oldum, sınananda , hayelleri ile , zayıflıkları ile kalanda ben oldum. Hani derler ya allah derdi çekmeyi bilene verir. Duygusal insanın hayatda yeri yok. Uzman tavsiye ediyolar ancak ondanda hayır gelmiyo, artık mecburen alışmağa ,yanlızlığa kendimi kapatdım. Sanki mutluyum böyle. Yeniden başlamağa çalışıyorum. Sanki insanların kötülükleri bile bana az geliyo. Neden oldu neden böyle kalakaldım bilmem ama allah çemiyeceğim belanı bana vermezdi umuyorum. Napmalıyım? Ne etmeliyim? Nasıl edeyim. Hastalıktan korkuyorum, kalan hiç bir şey beni korkutmuyo. Karma onların yaptığı adilikleri ona döndürücekmi?
En iyi yorum olarak başa tutturulmalıHeralde bir tane okudu şimdiye kadar
Heralde bir tane okudu şimdiye kadar
Senin güzel kalbini yerimBasimiza gelen iyi seyler icin neden ben demiyorsak, kotu şeyler için de dememeliyiz. Dua edin, gayret edin ama böyle isyan etmeyin. Kendinizi iyi hissedecek şeyler yapın.
Yazmayı bilmeden felsefe yapan ilk insan olarak adınızı tarihe yazdırdınızOkuduğundan anlamıyorsan neden okuyasın, kitabın sonu aynı biter fakat duygular onu farklılaştırır.
Ben hala anlamıyorum yalnız.Bende anlamıyorum kendimi yaşadıklarımı oku yun geçin işte her kes bir üzüntüde
Rus ise nasıl yapacaksın mesela acı çeken bir küçük emrah oTürk değil misiniz? Ona göre yorum yapayım.
Hoşgörecem yazım hatalarını minnoş olacam.Rus ise nasıl yapacaksın mesela acı çeken bir küçük emrah o