Boşanmak bir travma .Kendıne gel .Acını yaşa ayaga kalk .Bende boşandım .Zor oldu .Ama kemdını kapatırsan ole kotu olursunkı .YapmaHayatda karmaya inanırmısınız? Ben bilemiyorum, inançlarımda problem yok ama bazen neden diye hep sorgularım. Peki ya neden günasız çoçuklar ve insanlar öler? Neden iyiler hep sınanır , bu hayat cehennemmidir? Başıma gelen kötülüklerden nasıl çıkarım diye bazen düşünüyorum.Hiç kimse kendim kadar bana iyi gelmedi. Bir saatin içinde her şeyimi kaybetdim, evlenerek mutlu yaşamağı diliyodum fakat biliyodum neler var hayatda. Başıma gelen kötü şeylerde insanlar hep derki sen layik diğildin , bazen düşünürümde belki allah seviyodu diye insanlarda layik görmüyodu kötüyü bana. Her şeyde kendimi yanlız hiss ediyorum. Fakat bu yanlızlık beni mutlu ediyo bazen. Boşandım ve 0- landım. Şimdi ise her şey bana kaldı. Yanlızda kalan ben oldum, sınananda , hayelleri ile , zayıflıkları ile kalanda ben oldum. Hani derler ya allah derdi çekmeyi bilene verir. Duygusal insanın hayatda yeri yok. Uzman tavsiye ediyolar ancak ondanda hayır gelmiyo, artık mecburen alışmağa ,yanlızlığa kendimi kapatdım. Sanki mutluyum böyle. Yeniden başlamağa çalışıyorum. Sanki insanların kötülükleri bile bana az geliyo. Neden oldu neden böyle kalakaldım bilmem ama allah çemiyeceğim belanı bana vermezdi umuyorum. Napmalıyım? Ne etmeliyim? Nasıl edeyim. Hastalıktan korkuyorum, kalan hiç bir şey beni korkutmuyo. Karma onların yaptığı adilikleri ona döndürücekmi?
Canım senlik bı şey yok sana ve durumuna gülmedim arkadaş aldı mesajıÖzür dilerimde komik diğil , neden öyle diyosunuz , insan bu kötü şeyleri herkese anlatıyoki yanlış yapmasın hiçkimse
Sorma yetişemedim.İyi bu sefer boşanın demedinboşanmış geç kaldın
Kardeşim senin duyguların, düşüncelerin girmiş birbirine. Zihnin buradan müthiş karmaşık görünüyor. Bir de kendini acıya adamışsın resmen. Başına güzel şeyler gelse bile mutlu olacak gibi bir izlenim vermiyorsun. Geleceğin için şu an elinde ne var? Eğitim, aile desteği, çevre? Hangisiyle hangi yola girsen daha başarılı olursun?İlk makale diğil öncekileri oku anlarsın.
Teşekkür ederim. Önemli olan sizin gibi insanların hala hayatda var olması. Yazılım hatama takılanlar olmuş , doğru çokta anlatamıyorum kendimi. Sorunlarının kaynağının ben olduğumu biliyorum. kötü ne varsa sildim,atdım , çıkardım, risk etdim. Anlıyorum, inanınki hayatın devam etmesine inancım sonsuz.Aşamadığım bir şey kendime olan üzüntüm. Acımıyorum , çokça riskler aldım. Fakat her mutlu yol yanlızlığa çıktı .Tek derdi olan ben diğilim farkındayım, sadece insanların düşünceleri iyi ve ya kötü hiss etdiriyo. Sessizliği hiç sevmem belkide yanlızlığı sevmemem öyle riske gitmeme neden oldu
Manevi olarak sıfırlanmadım sadece dediğim şu ki , hani oluyo ya şirket kuruyosun batıyo, iflas ediyo, bende de öyle durum. Her şekilde sıfırlandım risk etdim hayatda. Sorsan bu yaşına kadar akıl karı bir şeyin oldumu hayır, ya insanlar beni anlamadı ya bana karşı kötülerdi. Bende onlarla dövüşerek ya da yarım bırakarak yoluma baktım. Ancak hiç bir şeyede sahip olmadımBoşandığında sıfırlandığını düşünmen nekadar acı.. Evlenmeden önce bir hiçtin yani.. Evlilikle var olan kadınlara acıyorum kusura bakma. Bukadar dram bana fazla.
Güzelim 21 yaşında neye sahip olmayı bekliyorsun ki? Bak hala dönüp dönüp geçmişe takılıyorsun. Gelecekle ilgili şu an ihtiyaç duyduğun şey ne? Artık geleceğine bak sen. Bırak geçmişi geçmişte kalsın. Henüz hayatın çok başındasın.Manevi olarak sıfırlanmadım sadece dediğim şu ki , hani oluyo ya şirket kuruyosun batıyo, iflas ediyo, bende de öyle durum. Her şekilde sıfırlandım risk etdim hayatda. Sorsan bu yaşına kadar akıl karı bir şeyin oldumu hayır, ya insanlar beni anlamadı ya bana karşı kötülerdi. Bende onlarla dövüşerek ya da yarım bırakarak yoluma baktım. Ancak hiç bir şeyede sahip olmadım
Ne kadar oldu boşanalı?Hayatda karmaya inanırmısınız? Ben bilemiyorum, inançlarımda problem yok ama bazen neden diye hep sorgularım. Peki ya neden günasız çoçuklar ve insanlar öler? Neden iyiler hep sınanır , bu hayat cehennemmidir? Başıma gelen kötülüklerden nasıl çıkarım diye bazen düşünüyorum.Hiç kimse kendim kadar bana iyi gelmedi. Bir saatin içinde her şeyimi kaybetdim, evlenerek mutlu yaşamağı diliyodum fakat biliyodum neler var hayatda. Başıma gelen kötü şeylerde insanlar hep derki sen layik diğildin , bazen düşünürümde belki allah seviyodu diye insanlarda layik görmüyodu kötüyü bana. Her şeyde kendimi yanlız hiss ediyorum. Fakat bu yanlızlık beni mutlu ediyo bazen. Boşandım ve 0- landım. Şimdi ise her şey bana kaldı. Yanlızda kalan ben oldum, sınananda , hayelleri ile , zayıflıkları ile kalanda ben oldum. Hani derler ya allah derdi çekmeyi bilene verir. Duygusal insanın hayatda yeri yok. Uzman tavsiye ediyolar ancak ondanda hayır gelmiyo, artık mecburen alışmağa ,yanlızlığa kendimi kapatdım. Sanki mutluyum böyle. Yeniden başlamağa çalışıyorum. Sanki insanların kötülükleri bile bana az geliyo. Neden oldu neden böyle kalakaldım bilmem ama allah çemiyeceğim belanı bana vermezdi umuyorum. Napmalıyım? Ne etmeliyim? Nasıl edeyim. Hastalıktan korkuyorum, kalan hiç bir şey beni korkutmuyo. Karma onların yaptığı adilikleri ona döndürücekmi?
Bence bilerek yapıyorsunuz bu imla hatalarını diğer türlü vah ki ne vah.İlk makale diğil öncekileri oku anlarsın.
Teşekkür ederim. Önemli olan sizin gibi insanların hala hayatda var olması. Yazılım hatama takılanlar olmuş , doğru çokta anlatamıyorum kendimi. Sorunlarının kaynağının ben olduğumu biliyorum. kötü ne varsa sildim,atdım , çıkardım, risk etdim. Anlıyorum, inanınki hayatın devam etmesine inancım sonsuz.Aşamadığım bir şey kendime olan üzüntüm. Acımıyorum , çokça riskler aldım. Fakat her mutlu yol yanlızlığa çıktı .Tek derdi olan ben diğilim farkındayım, sadece insanların düşünceleri iyi ve ya kötü hiss etdiriyo. Sessizliği hiç sevmem belkide yanlızlığı sevmemem öyle riske gitmeme neden oldu
Bazen acı çekmek yaşanmışlık insana güç veriyor bana göre herkes çile çekiyor herkes farklı farklı sinaniyor mücadele ediyor yinede halimize şükür etmek gerekiyor ben 30 yaşındayım ne çocukluk yaşadım ne anne baba yüzü gördüm ne genç kızlığımı yaşadım analiktanda çektim babaliktanda çektim kendi başıma ayakta durmaya çalıştım eşimle birbirimizi sevdik istemeye gelicekler annem dedi gelmesinler babam dedi gelmesinler hiç bir sekilde dünyaya getirmekten başka hic bisey yapmamışlar babaanne elinde buyumusum tek basima evlendim eşimin ailesi yaptı herşeyi benim akrabam yok sonra ne oldu biliyormusun ya kız evlendi biz iyi anne baba rolü yapalım oldu esimin anasindan eltilerimden kayinlarimdan cekmedigim kalmadi hep mücadele ettik kazanan eşimle ben oldum kim bilir bunca insan neler yaşadı neler gördü neler çekti kimse bilemez daha görecek yaşayacak zamanimiz var sizde karamsar davranmayip yolunuza devam edin Rabbimin güzellikleri sizi bulsunHayatda karmaya inanırmısınız? Ben bilemiyorum, inançlarımda problem yok ama bazen neden diye hep sorgularım. Peki ya neden günasız çoçuklar ve insanlar öler? Neden iyiler hep sınanır , bu hayat cehennemmidir? Başıma gelen kötülüklerden nasıl çıkarım diye bazen düşünüyorum.Hiç kimse kendim kadar bana iyi gelmedi. Bir saatin içinde her şeyimi kaybetdim, evlenerek mutlu yaşamağı diliyodum fakat biliyodum neler var hayatda. Başıma gelen kötü şeylerde insanlar hep derki sen layik diğildin , bazen düşünürümde belki allah seviyodu diye insanlarda layik görmüyodu kötüyü bana. Her şeyde kendimi yanlız hiss ediyorum. Fakat bu yanlızlık beni mutlu ediyo bazen. Boşandım ve 0- landım. Şimdi ise her şey bana kaldı. Yanlızda kalan ben oldum, sınananda , hayelleri ile , zayıflıkları ile kalanda ben oldum. Hani derler ya allah derdi çekmeyi bilene verir. Duygusal insanın hayatda yeri yok. Uzman tavsiye ediyolar ancak ondanda hayır gelmiyo, artık mecburen alışmağa ,yanlızlığa kendimi kapatdım. Sanki mutluyum böyle. Yeniden başlamağa çalışıyorum. Sanki insanların kötülükleri bile bana az geliyo. Neden oldu neden böyle kalakaldım bilmem ama allah çemiyeceğim belanı bana vermezdi umuyorum. Napmalıyım? Ne etmeliyim? Nasıl edeyim. Hastalıktan korkuyorum, kalan hiç bir şey beni korkutmuyo. Karma onların yaptığı adilikleri ona döndürücekmi?
Hayır bütün dünya size karşı değil. Herkes her şey kötü değil. Bütün dünya birleşip ne yapsak da iqusa' yı canından bezdirsek demiyor.Hayatda karmaya inanırmısınız? Ben bilemiyorum, inançlarımda problem yok ama bazen neden diye hep sorgularım. Peki ya neden günasız çoçuklar ve insanlar öler? Neden iyiler hep sınanır , bu hayat cehennemmidir? Başıma gelen kötülüklerden nasıl çıkarım diye bazen düşünüyorum.Hiç kimse kendim kadar bana iyi gelmedi. Bir saatin içinde her şeyimi kaybetdim, evlenerek mutlu yaşamağı diliyodum fakat biliyodum neler var hayatda. Başıma gelen kötü şeylerde insanlar hep derki sen layik diğildin , bazen düşünürümde belki allah seviyodu diye insanlarda layik görmüyodu kötüyü bana. Her şeyde kendimi yanlız hiss ediyorum. Fakat bu yanlızlık beni mutlu ediyo bazen. Boşandım ve 0- landım. Şimdi ise her şey bana kaldı. Yanlızda kalan ben oldum, sınananda , hayelleri ile , zayıflıkları ile kalanda ben oldum. Hani derler ya allah derdi çekmeyi bilene verir. Duygusal insanın hayatda yeri yok. Uzman tavsiye ediyolar ancak ondanda hayır gelmiyo, artık mecburen alışmağa ,yanlızlığa kendimi kapatdım. Sanki mutluyum böyle. Yeniden başlamağa çalışıyorum. Sanki insanların kötülükleri bile bana az geliyo. Neden oldu neden böyle kalakaldım bilmem ama allah çemiyeceğim belanı bana vermezdi umuyorum. Napmalıyım? Ne etmeliyim? Nasıl edeyim. Hastalıktan korkuyorum, kalan hiç bir şey beni korkutmuyo. Karma onların yaptığı adilikleri ona döndürücekmi?
Doğumundan 341 gün geçtiği yazılıyo. Bakalım doğru türkçeyle ders verdiğin hayat verdiğin çoçuğunun bahtınıda doğru yapa bilecekmisin.Okuyamıyosan bakma , senin gibi kaç kişi manevi olarak yazdıBir dil kursuna yazilsaniza, mesela Türkçe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?