arkadaşlar merhaba
21 mayısta 117 kg ile başladıgım diyete bugun 77 ile devam etmekteyim.evet vermem gereken daha bi 10 kg daha var ama dayanamadım ve artık paylaşmaya karar verdim.resimleri eklicem.buyrun yorum sizin :)
Eki Görüntüle 121721
vallahi değişim okadar ortadaki maşallah:)7 ay gibi bi sürede 40 kg süper ya. çok güzel olmuşsunnn bi 10 kg daha giderse kim tutar seni. bide nasıl verdin mutlaka çok az yemişsndir ama spor falan ne yaptım merak ettm şimdi:)
naısl oldugunu anlatayımm
öncelikle sabah kahvaltım aynıydı zaten.
1 dilim çavdar ekmeği,1 kk peynir,2-3 zeytin,haftada birgün yumurta ekliodum.(bazen yumurtayı omlet yapıodum değişiklik olsun die.sınırsız domates salatalık.yeşil çay
ara öğünleri asla klaçırmazdım.bazen activia yogurt bazen meyve bazen 2-3 diyet bisküvi ile yeşilççay
öğlen yemekte ne varsa tadımlıktı hepsi.ama yagsız olanlar.yaglı olanları yemedim.zeytinyaglı yemek yiyodum.et ürünleri haşlama yada ızgara
yine ara ögün aynı şekilde
akşam (öğlenle aynı) ne varsa yagsız olanlardan tadımlık.
akşam süt ve meyve serbestti akşam 7 den sonra.
günde 1 saat yürüyüş.
bazen leslie yaptım en fazla 3 mil.
bazen de kendimce dans ettim.ama sporu hiç aksatmadım.
vallahi değişim okadar ortadaki maşallah:)7 ay gibi bi sürede 40 kg süper ya. çok güzel olmuşsunnn bi 10 kg daha giderse kim tutar seni. bide nasıl verdin mutlaka çok az yemişsndir ama spor falan ne yaptım merak ettm şimdi:)
tebrik ederim cnm çok güzel kilo vermişsin darısı benim başıma inşallah
arkadaşlar merhaba
21 mayısta 117 kg ile başladıgım diyete bugun 77 ile devam etmekteyim.evet vermem gereken daha bi 10 kg daha var ama dayanamadım ve artık paylaşmaya karar verdim.resimleri eklicem.buyrun yorum sizin :)
Eki Görüntüle 121721
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?