Zumzum'un az ve öz ama ask dolu çeyizleri

Çeyizlerin hayırlı olsun mutlu günlerde kullanman dileğiyle.Ben çeyiz almıyorum onun yerine parasını biriktiryorum her ay kenara bir miktar atıyorum nişanlılılık dönemımde sıkıntı çekmeden toplu alırım diye düşünüyorum daha rahat olur benim için hem çeyiz saklama sıkıntım olmaz yer açısından :)

Güzel dileklerin için sagol canim
Bende aynen senin gibi yaptim canim, parami baya biriktirdim simdi hosuma giden bir sey buldukça alabiliyorum Bizim evde fazladan bir odamiz var, herseyi oraya koyuyorum vallah

Güzel dileklerin için sagol canim
Bende aynen senin gibi yaptim canim, parami baya biriktirdim simdi hosuma giden bir sey buldukça alabiliyorum Bizim evde fazladan bir odamiz var, herseyi oraya koyuyorum vallah
İyi yapıyorsun canım. Benim de odamda birikiyor :)

çeyiz bakmaya bayılıyorum yaa :)Maşallah seninkilerde çok güzel..Annenin aldığı o siyah yemek takımını beğendim en çok.. güzel günlerde kullan inşallah...

Kırmızı servis gereçlerini nereden ve ne kadara aldın acaba :)

Canim ben onu EBay'den aldim, bilmiyorum bu site Turkiye'de de var mi, ben yurtdisinda yasiyorum... 25 euro'ya aldim. Laguiole mutfak gerecleri yazarsan Google de belki turk sitelerinden de bulabilirsin tatlim
Ama gercekten bulursan al, cok kaliteliler ve hijyenik.

Herşeyini çok beğendim canım, güle güle kullan bende makarna servis tabağı almak istiyorum, bu modeli çok beğendim ama bulamadım henüz maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…