Zumzum'un az ve öz ama ask dolu çeyizleri

Herkese selam
Yeni alisverisler yaptim, sizinle paylasmak istiyorum ...

Resmen asik oldugum Özdilek pamuk saten nevresim takimim, çift kisilik (söz bu son... )

Misafirlik CKB takiminida aldim sonunda, Noble Life Estilo (parlak) modeli, sade ve modasi geçmeyecek bir model seçtim :

Cay setimi de buldum sükür... Schafer 40 Parça Luna Çay Seti :

Annem çelik cezve alma bosuna, elektrik kahve makinesi al dedi, bende annecigimi dinledim ve Arzum türk kahve makinesini aliverdim :

Sevidigim ve kendi ailemin bir kismi karadenizli oldugu için balik tavasiz bir çeyiz olmaz diye düsündüm ve Schafer'ün 28 cm balik tavasini aldim :

Ve büyük boy çaydanlik aldim Korkmaz Flora modelinden, biz aynisini evde kullaniyoruz yillardir, hiç bir sey olmadi masaAllah :

Annem de 2 sene önce küçük boy çaydanlik almisti çeyizime ama ne marka / model oldugunu unuttum. Daha sonra buraya koyarim fikir olsun diye

Eveeet bu günlük bu kadar

Saglicakla kalin kizlar

Son düzenleme:
Dokturmussun yine canim iyi gunlerde kullan

Dokturmussun yine canim iyi gunlerde kullan

Vallah biraz öyle oldu he he Bu cicileri görünce insan zor tutuyor kendini !
Daha da alcaktim ama önce ihtiyacim olanlari alayim sonra pasta seti vs ekleyebilirim. Mesela Schafer' ün bu pasta setini begendim ama bir türlü almaya cesaret edemedim

Güllü çiçekli pek benim tarzim degil aslinda ama nedense bu beni çekiyor ....

Canim cicekli ben de sevmem ama English Home'dan aldim gullu sayfamda var bakarsin aldim gitti valla hem de bayila bayila cicekli :))

özdilek nevresimini bende beğendim kaça aldın?

Aynen çok hos bir model... Ben 115 Euro verdim, yanilmiyorsam 330 TL ediyor. Biraz pahali aldim ama ne yapayim... vuruldum

Alkapida.com 'dan siparis verdim, asagida ki linkten detayini görebilirsin:
http://www.alkapida.com/products/özdilek-tria-premium-saten-çift-kişilik-nevresim-takımı
Ben yurtdisinda oturdugum için çogu ürünü internet 'ten aliyorum ya da burada ki yerli magzalardan Türkiye 'de daha uygun bir fiyata bulabilirsin bence.

Saglicakla kal

Canim cicekli ben de sevmem ama English Home'dan aldim gullu sayfamda var bakarsin aldim gitti valla hem de bayila bayila cicekli :))

Zaten ben senin topigini hep takip ediyorum !
Alsam mi ki ? Vallah bir daha ki siparisiminde alabilirim... nasip artik !

Selam kizlarrr
Bayram mayram dinlemeden yine küçük bir alisveris yaptim net'ten...

Cok içime sinerek aldigim Tuzluk-biberlik-yagdanlik ve sirke setim (mutfak masamin üstüne düsünüyorum) :

Ve kirmizi baharatlik takimi aldim tezgah üstüne koymak için. Küçük istedim onun için büyük boylarini tercih etmedim, en çok kullandigim baharatlari koyarim :

Yeni cicilerle geldim ...

3lü porselen çerezlik

2 boy oval borcamlar

Cam ölçü kabim

3 adet dantelli kalpli çerçevem (yatak odasi için düsünüyorum)

4 adet turkuaz rengi kase

4 adet turkuaz kupa

Kirmizi rendem

2 adet mavis kuslu dekorasyon (küçük mum konuluyor)

Seramik soyacak ve biçak

Silikon firça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…