Çok güzel canım sana nasıl kullanışlı geliyorsa öyle al
Çeyizlerin çok güzel ağız tadıyla kullanmak nasip olsun
Cok tesekkür ederim canim, daha güzelleri senin olsun
ben 7 yıllık evliyim ilk evlendiğimde aldıklarımı kullanıyorum tabi ama hala beğendiğimi almaktan da geri kalmam
masaAllah , ben de 4 ay oldu evleneli...
çeyizime aldiklarimi kullaniyorum ama hala ben de aliyorum ufak tefak ev esyalarini
çok güzeller canım mutlu günlerde kullan. markası nedir acaba? ayrıca malzemesi ne?Hazir indirime girmisken çoook begendigim baharat takimini aldim sonunda
Eki Görüntüle 1619917 Eki Görüntüle 1619918
çok güzeller canım mutlu günlerde kullan. markası nedir acaba? ayrıca malzemesi ne?
çok teşekkür ederim canımCok tesekkür ederim tatlim , daha güzelleri senin olsun insAllah
Bu baharatlik takimi Joseph Joseph markasina ait. Kavanozlar cam , kapaklari sert plastik ve silikonlu baharatlar uzun süre kalsin diye
Ben yurtdisinda yasiyorum ve Amazon sitesinden aldim, Ebay gibi bir site. Ama Joseph Joseph'in kendi internet sitesi var, istersen ordan bakabilirsinçok teşekkür ederim canımpeki fiyatı nedir canım, nereden aldın?
tamam canım çooook teşekkürler. çeyizlerini aşkla kullan inşallahBen yurtdisinda yasiyorum ve Amazon sitesinden aldim, Ebay gibi bir site. Ama Joseph Joseph'in kendi internet sitesi var, istersen ordan bakabilirsin
insaAllah çok sagol tatlimtamam canım çooook teşekkürler. çeyizlerini aşkla kullan inşallah
Sagol tatlimcanım tebrik ederimm, Allah huzurlu mutlu daim etsin aldıkların çok güzel güle güle kullan :))
kenwood elektrikli meyve sıkacagıni bende düşünüyorumm nasıl kullanışlımı? memnunmusun ?:)
daha hızlıdan kastın ne canım bunun yıkaması uğrasmasımı zor? yani hergun kullanmam ama haftasonu kahvaltıya vs kullanırım, meyveleri posalarıyla yemek lazım sırf suyunu içince şeker içmiş oluyoruz aslında :)Sagol tatlim
Ben memnunum ama hergün kullanmiyorum. Senin nasil kullanacagina bali. Hergün ya da çogu zaman kullanacaksan, daha kullanisli ve hizli olanlari var, onlari tercih edebilirsin.