Zumzum'un az ve öz ama ask dolu çeyizleri

ben 7 yıllık evliyim ilk evlendiğimde aldıklarımı kullanıyorum tabi ama hala beğendiğimi almaktan da geri kalmam

masaAllah , ben de 4 ay oldu evleneli...
çeyizime aldiklarimi kullaniyorum ama hala ben de aliyorum ufak tefak ev esyalarini

Ve 1 Brabantia kavanozu daha ekledim :

Hatirlarsaniz bunlari almistim çeyizime

Ekmekligin üstüne diziyorum onlari, çay kahve var içlerinde

çok güzeller canım mutlu günlerde kullan. markası nedir acaba? ayrıca malzemesi ne?

Cok tesekkür ederim tatlim , daha güzelleri senin olsun insAllah
Bu baharatlik takimi Joseph Joseph markasina ait. Kavanozlar cam , kapaklari sert plastik ve silikonlu baharatlar uzun süre kalsin diye

canım tebrik ederimm, Allah huzurlu mutlu daim etsin aldıkların çok güzel güle güle kullan :))
kenwood elektrikli meyve sıkacagıni bende düşünüyorumm nasıl kullanışlımı? memnunmusun ?:)

canım tebrik ederimm, Allah huzurlu mutlu daim etsin aldıkların çok güzel güle güle kullan :))
kenwood elektrikli meyve sıkacagıni bende düşünüyorumm nasıl kullanışlımı? memnunmusun ?:)
Sagol tatlim
Ben memnunum ama hergün kullanmiyorum. Senin nasil kullanacagina bali. Hergün ya da çogu zaman kullanacaksan, daha kullanisli ve hizli olanlari var, onlari tercih edebilirsin.

Sagol tatlim
Ben memnunum ama hergün kullanmiyorum. Senin nasil kullanacagina bali. Hergün ya da çogu zaman kullanacaksan, daha kullanisli ve hizli olanlari var, onlari tercih edebilirsin.
daha hızlıdan kastın ne canım bunun yıkaması uğrasmasımı zor? yani hergun kullanmam ama haftasonu kahvaltıya vs kullanırım, meyveleri posalarıyla yemek lazım sırf suyunu içince şeker içmiş oluyoruz aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…