Selam kizlarrr
Bende artik yavas yavas çeyiz hazirlamanin zamani geldi diyerek (29 yasindayim..
) bu konuyu açtim, sizinle tek tek çeyizlerimi paylasmak ve fikir alisverisinde bulunmak için
Yurtdisinda çeyiz yapmak biraz isi zorlastiriyor ama vallah çok keyifle oluyor bee hanimlar
Anneminde her anne gibi küçüklügümden beri çeyiz yapiyor : dantel örtüleri mi desem, havlu kenarlari mi desem, yemek takimi mi desem... canim annem yaa
Ama eksik var tabi ki, onlari da yavas yavas tamamlamaya çalisiyorum ve daha yolun basindayim ....
Haydi bismillah...
Tencerelerim Berghoff marka : tek tek kullanacagim parçalari aldim, mutfagimda çok fazla tava tencere istemiyorum
Derin teflon tencerem
Küçük sos tencerem
Ve 2 farkli boyda tencerelerim
Tavalar, Schumann professionnel marka : sadece 2 boy tava aldim ve Tefal'in krep tavasini aldigimda tam olur diye düsünüyorum. Ileride lazim olursa, yine alirim
Grill tavam :
24 cm kapakli tavam :
Tabak setlerim :
Annemin bana yillar önce aldigi yemek takimi galiba 12 kisilikti... Resim internet'ten alintidir, tam bu model degilde buna benziyor. Ama biraz modasi geçti, bakalim artik bir seylere yarar heralde
Benim kendi zevkimle aldigim 4 lü makarna tabagi (makarnaciyimda ayiptir söylemesi
) :
Günlük yemek takimini Karaca'nin Mozaik modelini çok begeniyorum ama daha almak nasip olmadi...
Misafir yemek takimini da daha halledemedim... Zor yaa yurtdisindan ...
CKB ve sofra servis ürünleri :
Günlük aldigim CKB takimi (24 parça) :
Ayni sekilde misafirlik takimini daha alamadim, onu galiba internetten alacagim, NEHIR Deniz modeli güzel yada NOBLE LIFE Dream modeli de fena degil ...
Bir konu açmistim, isterseniz orayada bir göz atin.