Zumzum'un az ve öz ama ask dolu çeyizleri

Zumzum_20

Bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek... <3
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
1.057
759
Selam kizlarrr

Bende artik yavas yavas çeyiz hazirlamanin zamani geldi diyerek (29 yasindayim.. ) bu konuyu açtim, sizinle tek tek çeyizlerimi paylasmak ve fikir alisverisinde bulunmak için
Yurtdisinda çeyiz yapmak biraz isi zorlastiriyor ama vallah çok keyifle oluyor bee hanimlar
Anneminde her anne gibi küçüklügümden beri çeyiz yapiyor : dantel örtüleri mi desem, havlu kenarlari mi desem, yemek takimi mi desem... canim annem yaa

Ama eksik var tabi ki, onlari da yavas yavas tamamlamaya çalisiyorum ve daha yolun basindayim ....

Haydi bismillah...

Tencerelerim Berghoff marka : tek tek kullanacagim parçalari aldim, mutfagimda çok fazla tava tencere istemiyorum

Derin teflon tencerem

Küçük sos tencerem

Ve 2 farkli boyda tencerelerim

Tavalar, Schumann professionnel marka : sadece 2 boy tava aldim ve Tefal'in krep tavasini aldigimda tam olur diye düsünüyorum. Ileride lazim olursa, yine alirim

Grill tavam :

24 cm kapakli tavam :

Tabak setlerim :

Annemin bana yillar önce aldigi yemek takimi galiba 12 kisilikti... Resim internet'ten alintidir, tam bu model degilde buna benziyor. Ama biraz modasi geçti, bakalim artik bir seylere yarar heralde

Benim kendi zevkimle aldigim 4 lü makarna tabagi (makarnaciyimda ayiptir söylemesi ) :

Günlük yemek takimini Karaca'nin Mozaik modelini çok begeniyorum ama daha almak nasip olmadi...
Misafir yemek takimini da daha halledemedim... Zor yaa yurtdisindan ...

CKB ve sofra servis ürünleri :

Günlük aldigim CKB takimi (24 parça) :

Ayni sekilde misafirlik takimini daha alamadim, onu galiba internetten alacagim, NEHIR Deniz modeli güzel yada NOBLE LIFE Dream modeli de fena degil ... Bir konu açmistim, isterseniz orayada bir göz atin.

Eklentiler

• Nehir Sofra Makarna Maşası.png
    34,7 KB · Görüntüleme: 360
Devam ...

Servis ürünlerim :
Celikten , Nehir markasina ait :

Mor silikon sapli setim (Berghoff marka) :

Ve tabi ki CAN & CANAN Kahve kasiksiz bir çeyiz düsünülmez....

Cam saklama kaplarim (Pyrex ve Luminarc markalarindan) :
bunlar vakuumlu

Veee ... simdilik çeyizimin son ürünlerini sizinle paylasacagim...
2 takim pamuklu nevresim setlerim (biri beyaz dantelli , ötekisi siyah beyaz motifli) annem sagolsun almis iste

Yine 2 tane renkli alirim, 2 tane de misafirlik oldu bitti !

Eklentiler

• Beyaz siyah nevresim seti.png
    341,5 KB · Görüntüleme: 304
  • Dantelli beyaz nevresim seti.png
    614,6 KB · Görüntüleme: 276
Bir de unutmadan çok sevidigim Nespresso kahve makinem (onu daha önce almistim ve kullaniyorum)

Evet hanimlar , simdilik bu kadarcik Cok fazla olmasada, her parçasini çok severek aldim ve insaAllah Allah bana bunlari sevdicegimle mutlu huzurlu kullanmayi nasip eder

Saglicakla kalin

Canlarim çok tesekkür ediyorum yorumlariniz için, insaAllah Rabbim hepimize çeyiz hazirliklarimizda kolaylik saglar ve onlari mutlu mutlu kullanmayi nasip eder

Canim yurtdisinda nerede oturuyorsun bilmiyorum, ama buralardada cok güzel seyler var. Özellikle böyle Nanu Nana, Depot gibi yerlerden rengarenk ve cicili bicili seyler alabilirsin. Kik diye magazaya asiri tepkiliydim hani fazla uygun fiyatlari diye ama gittim ve düsüncem tamamen degisti acayip rengarenk ve hos seyler var, mesela kalpli tabaklar, rengarenk LOVE veya HOME askilar falan.

Diger kalitesine dikkat ettigin seylerde Tchibo'yu tavsiye ederim. Tabak, Catal bicak vs. icin Karstadt, Kaufhof gibi yerler cok kaliteli ama daha sade.

Insallah herseyi gönlüne göre bulursun :)

hepsi çook güzell yurtdısındakiler nehir in takımını bulamıypruz felan gibi yorumlar okumustum sen bulmussun bile :)

Sagol canim güzel yorumun için
Ben Nehir servis urunlerini ve kasiklari internet'ten aldim. Alkapida.com diye bir site'den. Bununla ilgili bir konu açmistim Ceyiz bölümünde... Siparis ettigim ürünler elime geçti de, ne halde geçtiler bi bilsen... Can ve Canan Kahve kasiklar kartonun içinde dagilmisti, paketi açikti... Site'ye sikayet ettim, bana bir daha ki siparisimde hediye çeki veya kargo'yu bedava yapacaklarini belirttiler. Simdi düsünüyorum misafir CKB takimini site üzerinden siparis etsem mi ? Ama kirilacak esya tabak çanak almam onlardan sanirim, çok korkuyorum yolda kirilir diye... Bruksel'de Karaca magzasi var, oraya gidip bakmam lazim artik, kendim direkt getiririm hiç degilse içim rahat olur..

Canim benim ilk önce yorumun için çok çok tesekkürler
Sen galiba Almanya'da yasiyorsun. Ben Fransa'da yasiyorum Belçika'nin sinirina yakin... Bu bölgede malesef o kadar seçenegim yok. Ben daha çok internet'ten ve burada ki yabanci magzalardan ancak alisverisimi yapabiliyorum, ama olsun yine de çok memnunum aldiklarimdan . Hem çok fazla seçenek olsaydi , çok sey alabilirdim heheh

Ayyy kahve takımına bayıldıııımmmm bir kedi aşığı olaraaakk kesinlikle çeyiz düzmeye başlarken ilk işim kedili kahve takımı aramak olucaakk

Ayyy kahve takımına bayıldıııımmmm bir kedi aşığı olaraaakk kesinlikle çeyiz düzmeye başlarken ilk işim kedili kahve takımı aramak olucaakk

Canimmm bende aynen oldum görünce ve kaptim, ama küçük bir magzadaydi... Bilmem aynisini bulabilirmisin ama internet'ten kedili kahve seti yazsan rahatlikla baska sirin modeller bulursun

Canimmm bende aynen oldum görünce ve kaptim, ama küçük bir magzadaydi... Bilmem aynisini bulabilirmisin ama internet'ten kedili kahve seti yazsan rahatlikla baska sirin modeller bulursun

Aynısı olmayabilir yaaa yeter ki kedili olsun herşey kedili olsuuunn hatta mümkünse ama benimki isyan ederr

Kizlar, annem bana surpriz yapti ve çeyizime standli bicak seti aldi Sabatier markasindan ki Korkmaz kadar guzel ve saglamdir

Stand su sadece biçaklar az farkli

Nasillar ??

Bıçak takımın çookk güzellll :)

Ben de standlı istemiştim ama anneannem benim için almış çok eskiden, onları kullanıcam şimdilik mecbur..

kedili kahve takımına bayıldım bende istiyorum ondan nerden aldın

Canim ben onu Fransa'da küçük bir magzadan aldim... ama diger arkadasa dedigim gibi internette "kedili kahve financi" diye arastirirsan baska modeller bulursum Su modeller gibi bak :

http://www.evcilik.com.tr/Default.aspx?tabid=232&CatalogItemId=584
http://www.moggodesign.com/tr/mutfak/49-kedili-6-li-konik-fincan-seti.html
http://www.dekoreko.com/urun/6li-kahve-fincan-seti-cat-istanbul-model-80753.html

Bazen hiç aramadigin zaman karsina çikiveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…