Zumzum'un az ve öz ama ask dolu çeyizleri

Bıçak takımın çookk güzellll :)

Ben de standlı istemiştim ama anneannem benim için almış çok eskiden, onları kullanıcam şimdilik mecbur..

Sagol canimmm
Bende çok begendim evet, hiç aklimda yoktu standli almak, çok fazla tezgahüstü kalabalik sevmem ama alinmis artik kullanacagiz insaAllah

canım cok tsk ederım en kısa zamanda sipariş vericem 3. lintekiler çok hoş siyahlı olan..

canım cok tsk ederım en kısa zamanda sipariş vericem 3. lintekiler çok hoş siyahlı olan..

Evet bende onlari çok begenmistim, Cats by Luyano markasi... Ama ne yazikki burada bulamadim, zaten sonra'da benim aldigim kahve takimina rastladim ve asik oldum ...

Kızlar yine bennn
Şu an Izmir'de tatil için olduğumdan biraz çeyizliklerede bakayım dedim... Ve Chakra'dan yumuşacık DENIA NEVRESIM TAKIMInı aldım lavanta rengine tutuldum

Resimi telefonumla yükleyemedim, internet sayfasından modeli görebilirsiniz:
http://www.chakra.com.tr/nevresim-takimi/denia-nevresim-takimi-lavanta_875_27847

Bir de maviş bir nevresim takımı bulursam tamamdır! onu da Fransa 'da hallederim bavullara sığmaz vallah

maşaAllah kaliteli güzel çeyizin var cnm . Rabbim hayırlısıyla aşkla kullanmayı nasip eylesin

Hemen Chakra 'dan aldigim cift kisilik nevresim takimini koyuyorum buraya, lavanta rengi

Nasil ama ??
Nevresim olarak daha 2 cift pike takimi + 2 tek kisilik nevresim ve pike lazim...

Kizlar sizce uyku seti almak lazim mi ? Kullanilir mi ? Bir de ranforce nevresim nedir ? Daha mi kalin oluyor ??

Kizlar yine bugün küçük seyler aldim çeyizime .... buyrun resimler

Zara Home 'dan aldigim cam ve beyaz tahta tepsim

Macaron seklinde mutfak zamanlayicisi

Ve 2 dekoratif vazo

Eveeet kizlar yine ben !

Bugün Heybeli çay takimini aldim (2 paket). Böylece hem günlük olarak hemde Karaca sefa çay takiminin bir bardagi kirilirsa yedek bardagim olsun diye

Ve daha önceki aldigim 6'li Karaca takimim (bunu turkuazi) :

Bir de günlük fincan takimi alacam Gürallar'in Liza modeli, su asagidaki resimden :

Saglicakla kalinnn

En son aldigimi da ekliyeyim ...
Misafir için lila renkli havlularim, sepetin içinde - resim su :

Eki Görüntüle 1242343

Cok sirin yaa

Kızlarrr morale ihtiyacım var!!
Son siparis verdigim urun (sepette lila renkli miszfir havlular) stokta kalmamış aldığım gün, daha yeni haber verdiler... Ben de saf saf bekliyorum elime gecsin diye...

Neyse artik saglik olsun, nasip değilmiş demek ki...

Selam kizlar,

Annem bana çorbaci almis
Ayni modelini evde kullaniyoruz ve çalisan bayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum çok pratik bir makine

Yine ben, yine çeyiz cicileri ...
Mutfagim için aldigim tezgah üstü kavanozlarim (ayni boy, 1,4 L) ve ekmekligim, hepsi Brabantia markasina ait

Üstü düz olan ekmeklik aldim, böylece kavanoz veya baharatliklari koyarim !

güle güle kullan canım.ben de brabantia nın indirime girmesini bekliyorum.şu teflon ve seamik tencereler için kullanılan servis seti ve ayrı bir set olarak ta çelik servis gereçlerinin indirime girmesini bekliyorum ama düşmüyor fiyatlar bi türlü bi de bi de şu kırmızı 12 lt lik çöp kovasında gözüm(150 tl nin altını bi göremedi gitti ). senin aldıkların indirimde mi?

canım bir de silver style çorba makinesini piyasada pek göremedim?nereden aldığını yazar mısın?görerek diğer markalarla kıyaslamak istiyorum.

canım bir de silver style çorba makinesini piyasada pek göremedim?nereden aldığını yazar mısın?görerek diğer markalarla kıyaslamak istiyorum.

Canim güzel dilegin için sagol !
Malesef pek yardimci olamiyacagim çünkü ben yurtdisinda oturuyorum ve aldiklarim çogunlukla internet'ten. Brabantia ürünlerini direkt kendi internet sitelerinde aldim. Ve çorbaci 'yi burada uygun ürünler satan bir magzadan aldim... Ama Philips 'in var mesela. Baska markalarda üretiyordur, bir arastir derim. Simdi bir baktim da 200 TL 'nin ustunde.. Ben çok daha uyguna aldim (euro olarak). Iyice arastir. Super pratik oluyor, suyu ve sebzeleri koyuyorsun, istedigin kivami programliyorsun ve kendisi çorbayi yapiyor... Blender yani !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…