Zumzum'un az ve öz ama ask dolu çeyizleri

Herkese selam
Yeni alisverisler yaptim, sizinle paylasmak istiyorum ... :KK36:

Resmen asik oldugum Özdilek pamuk saten nevresim takimim, çift kisilik (söz bu son... )
ozdilek.PNG
:nazar:

Misafirlik CKB takiminida aldim sonunda, Noble Life Estilo (parlak) modeli, sade ve modasi geçmeyecek bir model seçtim :

noble life CKB.PNG

Cay setimi de buldum sükür... Schafer 40 Parça Luna Çay Seti :

Schafer cay seti.PNG

Annem çelik cezve alma bosuna, elektrik kahve makinesi al dedi, bende annecigimi dinledim ve Arzum türk kahve makinesini aliverdim :

Arzum kahve makinesi.PNG

Sevidigim ve kendi ailemin bir kismi karadenizli oldugu için balik tavasiz bir çeyiz olmaz diye düsündüm ve Schafer'ün 28 cm balik tavasini aldim :

Schafer balik tavasi.PNG

Ve büyük boy çaydanlik aldim Korkmaz Flora modelinden, biz aynisini evde kullaniyoruz yillardir, hiç bir sey olmadi masaAllah :

Korkmaz buyuk boy çaydanlik.PNG

Annem de 2 sene önce küçük boy çaydanlik almisti çeyizime ama ne marka / model oldugunu unuttum. Daha sonra buraya koyarim fikir olsun diye :KK76:

Eveeet bu günlük bu kadar :KK31:

Saglicakla kalin kizlar :KK74:

Son düzenleme:
Herkese selam
Yeni alisverisler yaptim, sizinle paylasmak istiyorum ... :KK36:

Resmen asik oldugum Özdilek pamuk saten nevresim takimim, çift kisilik (söz bu son... ) Eki Görüntüle 1261171 :nazar:

Misafirlik CKB takiminida aldim sonunda, Noble Life Estilo (parlak) modeli, sade ve modasi geçmeyecek bir model seçtim :

Eki Görüntüle 1261177 :nazar:

Cay setimi de buldum sükür... Schafer 40 Parça Luna Çay Seti :

Eki Görüntüle 1261178 :nazar:

Annem çelik cezve alma bosuna, elektrik kahve makinesi al dedi, bende annecigimi dinledim ve Arzum türk kahve makinesini aliverdim :

Eki Görüntüle 1261179 :nazar:

Sevidigim ve kendi ailemin bir kismi karadenizli oldugu için balik tavasiz bir çeyiz olmaz diye düsündüm ve Schafer'ün 28 cm balik tavasini aldim :

Eki Görüntüle 1261183 :nazar:

Ve büyük boy çaydanlik aldim Korkmaz Flora modelinden, biz aynisini evde kullaniyoruz yillardir, hiç bir sey olmadi masaAllah :

Eki Görüntüle 1261184 :nazar:

Annem de 2 sene önce küçük boy çaydanlik almisti çeyizime ama ne marka / model oldugunu unuttum. Daha sonra buraya koyarim fikir olsun diye :KK76:

Eveeet bu günlük bu kadar :KK31:

Saglicakla kalin kizlar :KK74:
Dokturmussun yine canim iyi gunlerde kullan :KK68:

Dokturmussun yine canim iyi gunlerde kullan :KK68:

Vallah biraz öyle oldu he he :KK53: Bu cicileri görünce insan zor tutuyor kendini !
Daha da alcaktim ama önce ihtiyacim olanlari alayim sonra pasta seti vs ekleyebilirim. Mesela Schafer' ün bu pasta setini begendim ama bir türlü almaya cesaret edemedim :KK43::KK43:

Capture d’écran 2014-10-04 à 21.03.48.png

Güllü çiçekli pek benim tarzim degil aslinda ama nedense bu beni çekiyor .... :KK51:

Vallah biraz öyle oldu he he :KK53: Bu cicileri görünce insan zor tutuyor kendini !
Daha da alcaktim ama önce ihtiyacim olanlari alayim sonra pasta seti vs ekleyebilirim. Mesela Schafer' ün bu pasta setini begendim ama bir türlü almaya cesaret edemedim :KK43::KK43:

Eki Görüntüle 1262039

Güllü çiçekli pek benim tarzim degil aslinda ama nedense bu beni çekiyor .... :KK51:
Canim cicekli ben de sevmem ama English Home'dan aldim gullu sayfamda var bakarsin aldim gitti valla hem de bayila bayila cicekli :))

özdilek nevresimini bende beğendim kaça aldın?

Aynen çok hos bir model... Ben 115 Euro verdim, yanilmiyorsam 330 TL ediyor. Biraz pahali aldim ama ne yapayim... vuruldum :oops::oops:

Alkapida.com 'dan siparis verdim, asagida ki linkten detayini görebilirsin:
http://www.alkapida.com/products/özdilek-tria-premium-saten-çift-kişilik-nevresim-takımı
Ben yurtdisinda oturdugum için çogu ürünü internet 'ten aliyorum ya da burada ki yerli magzalardan :KK51: Türkiye 'de daha uygun bir fiyata bulabilirsin bence.

Saglicakla kal :KK68:

Canim cicekli ben de sevmem ama English Home'dan aldim gullu sayfamda var bakarsin aldim gitti valla hem de bayila bayila cicekli :))

Zaten ben senin topigini hep takip ediyorum ! :KK37:
Alsam mi ki ? Vallah bir daha ki siparisiminde alabilirim... :KK8:nasip artik !

Selam kizlarrr
Bayram mayram dinlemeden yine küçük bir alisveris yaptim net'ten... :KK76:

Cok içime sinerek aldigim Tuzluk-biberlik-yagdanlik ve sirke setim (mutfak masamin üstüne düsünüyorum) :

Capture d’écran 2014-10-05 à 12.56.14.png

Ve kirmizi baharatlik takimi aldim tezgah üstüne koymak için. Küçük istedim onun için büyük boylarini tercih etmedim, en çok kullandigim baharatlari koyarim :

Capture d’écran 2014-10-05 à 12.55.44.png

Yeni cicilerle geldim ... :KK39:

3lü porselen çerezlik
3 lü cerezlik.PNG

2 boy oval borcamlar
borcam.PNG

Cam ölçü kabim
Cam ölçü kabi.PNG

3 adet dantelli kalpli çerçevem (yatak odasi için düsünüyorum)
Cerceve.PNG

4 adet turkuaz rengi kase
Kase.PNG

4 adet turkuaz kupa
Mavi kupa.PNG

Kirmizi rendem
kirmizi rende.PNG

2 adet mavis kuslu dekorasyon (küçük mum konuluyor)
Kus dekor.PNG

Seramik soyacak ve biçak
Seramik soyacak bicak.PNG

Silikon firça
Silikon firça.PNG

X