Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah.. güle güle kullan..
abim almanya da yaşıyor :) ondan isterim ki hihihi.
Ay sağolasın darısı başınaCok tesekkür ederim canim
Hamilesin galiba, Allah bebegini saglikli kollarina almani nasip etsin (amin)
Ay sağolasın darısı başına
hepsi çok güzeller canım :)
Dokturmussun yine canim iyi gunlerde kullanHerkese selam
Yeni alisverisler yaptim, sizinle paylasmak istiyorum ...
Resmen asik oldugum Özdilek pamuk saten nevresim takimim, çift kisilik (söz bu son... ) Eki Görüntüle 1261171
Misafirlik CKB takiminida aldim sonunda, Noble Life Estilo (parlak) modeli, sade ve modasi geçmeyecek bir model seçtim :
Eki Görüntüle 1261177
Cay setimi de buldum sükür... Schafer 40 Parça Luna Çay Seti :
Eki Görüntüle 1261178
Annem çelik cezve alma bosuna, elektrik kahve makinesi al dedi, bende annecigimi dinledim ve Arzum türk kahve makinesini aliverdim :
Eki Görüntüle 1261179
Sevidigim ve kendi ailemin bir kismi karadenizli oldugu için balik tavasiz bir çeyiz olmaz diye düsündüm ve Schafer'ün 28 cm balik tavasini aldim :
Eki Görüntüle 1261183
Ve büyük boy çaydanlik aldim Korkmaz Flora modelinden, biz aynisini evde kullaniyoruz yillardir, hiç bir sey olmadi masaAllah :
Eki Görüntüle 1261184
Annem de 2 sene önce küçük boy çaydanlik almisti çeyizime ama ne marka / model oldugunu unuttum. Daha sonra buraya koyarim fikir olsun diye
Eveeet bu günlük bu kadar
Saglicakla kalin kizlar
Dokturmussun yine canim iyi gunlerde kullan
Canim cicekli ben de sevmem ama English Home'dan aldim gullu sayfamda var bakarsin aldim gitti valla hem de bayila bayila cicekli :))Vallah biraz öyle oldu he he Bu cicileri görünce insan zor tutuyor kendini !
Daha da alcaktim ama önce ihtiyacim olanlari alayim sonra pasta seti vs ekleyebilirim. Mesela Schafer' ün bu pasta setini begendim ama bir türlü almaya cesaret edemedim
Eki Görüntüle 1262039
Güllü çiçekli pek benim tarzim degil aslinda ama nedense bu beni çekiyor ....
özdilek nevresimini bende beğendim kaça aldın?
Canim cicekli ben de sevmem ama English Home'dan aldim gullu sayfamda var bakarsin aldim gitti valla hem de bayila bayila cicekli :))
Bu gosterdiginden daha guzel bence iyice bir incele icine sinerse alirsin kuzum :)Zaten ben senin topigini hep takip ediyorum !
Alsam mi ki ? Vallah bir daha ki siparisiminde alabilirim... nasip artik !
Bu gosterdiginden daha guzel bence iyice bir incele icine sinerse alirsin kuzum :)