- 17 Ekim 2022
- 41
- 10
- 24
-
- Konu Sahibi minikbeyinannesii12
Kızlar yok mu kimseMerhaba hanimlar 63 kilodan 56 57 ye iniyorum pazartesi günü diyete başladım DİYET VE SPORUN 6. Günden selamlar!!!
sabah kahvaltımı yaptım 11 gibi yapıyorum öğlen saat 1 2 arası Ayşegül Demirsoy 40 45 dk lık bir zumba videosunu yapıyorum ardından yine Ayşegül demirsoyun ayakta karın egzersizi var 12 dk lık onu da yapıyorum bol yeşil çay limon ve soda karışımımı içiyorum bol su ve elma yiyorum aynı zamanda maydonoz suyu içiyorum öğlende akşam yemeğinde sadece 1 kepçe ekmeksiz yemek ve salata yiyorum saat 9 gibi zumba ve sporu tekrarlıyorum
Kızlar haftalık tartılmayı düşünüyorum bu diyet ve spora benimle başlamaya ne dersiniz herkes burdan bence birbirini motive edebilir
Ya ben bu zumbayı pek beceremedim evdeKızlar yok mu kimse
Ben dans etmeyi seven biriyim lise son sınıfımda zumbaya falan gitmiştim halk oyunları o yönden seviyorum ve 40 dk yaptığım halde nasıl geçtiğini anlamıyorum sürenin siz de Leslie yapabilirsiniz 30 dk 40 dk olarak . İstediğimiz zaman herşey bulabiliriz benceYa ben bu zumbayı pek beceremedim evdehareketleri aynı yapamıyorum
Aslında odaklansam yapabilirim beşki ama çocuk ayağıma yapışıyor ve odaklanamıyorumBen dans etmeyi seven biriyim lise son sınıfımda zumbaya falan gitmiştim halk oyunları o yönden seviyorum ve 40 dk yaptığım halde nasıl geçtiğini anlamıyorum sürenin siz de Leslie yapabilirsiniz 30 dk 40 dk olarak . İstediğimiz zaman herşey bulabiliriz bence
Çocuklar ayağa yapışınca gerçekten zor oluyorAslında odaklansam yapabilirim beşki ama çocuk ayağıma yapışıyor ve odaklanamıyorumchloe ting yaptım zamanında kaç kere faydasını gördüm tekrar baslamayı düşünüyorum ona
Vermem lazım bi 5 kiloÇocuklar ayağa yapışınca gerçekten zor oluyorakşam eşimle birlikte Leslie yaptık 30 dk oğlum 2 buçuk yaşında koala gibi bacağımdaydı bir bana yapıyşıyor bir babasına. Siz kilo verme amaçlı mı kilo koruma amaçlı mı yapıyorsunuz
Benimde 6 kiloVermem lazım bi 5 kilo
63 ben deBenimde 6 kiloilk defa 63 kilo oldum kendimi hiç 60 üstü görmemiştim kaç kilosunuz ?
İnanırsak yapabiliriz bence63 ben de
Ben de klasik pazartesi başlayayım sporaİnanırsak yapabiliriz benceben pazartesi başladım bakalım sonuçlar nasıl olucak zaten zumba yapmaktan ve karın egzersizinden bacak arkalarım ve karın yanlarım çok ağrıyor yarın zumba yok
Nasil yapiyosunuz videodan falan mi banada link atarmisinzBen dans etmeyi seven biriyim lise son sınıfımda zumbaya falan gitmiştim halk oyunları o yönden seviyorum ve 40 dk yaptığım halde nasıl geçtiğini anlamıyorum sürenin siz de Leslie yapabilirsiniz 30 dk 40 dk olarak . İstediğimiz zaman herşey bulabiliriz bence
Evet canım tvden YouTube ye bağlanıyorumNasil yapiyosunuz videodan falan mi banada link atarmisinz
Pazartesi gerçekten işe yarıyor başlayın güzel sonuçlar görmek dileğiyleBen de klasik pazartesi başlayayım spora
Tesekkur ederim cok sagolunEvet canım tvden YouTube ye bağlanıyorum
Kızlar bugün 1. Hafta bitti ve tartıda 60.70 kg çıktım bu demek oluyor 1 haftada 2 kilo vermişimMerhaba hanimlar 63 kilodan 56 57 ye iniyorum pazartesi günü diyete başladım DİYET VE SPORUN 6. Günden selamlar!!!
sabah kahvaltımı yaptım 11 gibi yapıyorum öğlen saat 1 2 arası Ayşegül Demirsoy 40 45 dk lık bir zumba videosunu yapıyorum ardından yine Ayşegül demirsoyun ayakta karın egzersizi var 12 dk lık onu da yapıyorum bol yeşil çay limon ve soda karışımımı içiyorum bol su ve elma yiyorum aynı zamanda maydonoz suyu içiyorum öğlende akşam yemeğinde sadece 1 kepçe ekmeksiz yemek ve salata yiyorum saat 9 gibi zumba ve sporu tekrarlıyorum
Kızlar haftalık tartılmayı düşünüyorum bu diyet ve spora benimle başlamaya ne dersiniz herkes burdan bence birbirini motive edebilir