Zübeyde Hanımda TÜP BEBEK yaptıranlar BURAYA!!

2 haftadir benim gittigim doktor yok hastanede. Takip ediorum bakalim sonuc icin bile gidemedim anlicagin. Hatta gittim bu hafta bos bos geri döndüm. Randevusuz gittigim icin, o gun orda olan doktora da giremedim.
Hayırlısı olsun. Zaman aleyhimize işliyo canim, gataya bagli kalmasan keske baska merkezlerede şans versen. Yinede sen bilirsin seçim senin

Hayırlısı olsun. Zaman aleyhimize işliyo canim, gataya bagli kalmasan keske baska merkezlerede şans versen. Yinede sen bilirsin seçim senin
Sonuc aldiktan sonra secim yapim dedim ama sadece netten gordum onlari da. Hayirlisi bakalim, bu sefer yarim birakmak istemedigimden bekliorum orayi hazir bi doktor elimi tutmusken.
Sen ne yaptin?

Ben henüz başlamadim. Baslarim 2-3 aya. Denemeye devam! Vazgecmedim hiç. Ama bence tek bir yere odaklanma derim🤷🏼🙌🏻🙏🏻
Odaklanmaktan ziyade, sonuclara gore bi yol belirlicektik. Ona ulasmak istiyorum. Belki tedavi acilana kadar bana onden tedavi uygulanicak diye. Icimde kalmasin, bi belli olsun ona gore yonlenirim. Artik bende durmak istemiorum.

Odaklanmaktan ziyade, sonuclara gore bi yol belirlicektik. Ona ulasmak istiyorum. Belki tedavi acilana kadar bana onden tedavi uygulanicak diye. Icimde kalmasin, bi belli olsun ona gore yonlenirim. Artik bende durmak istemiorum.
Sen bence iyi bir dr a denk gelmemişsin. Baska hangi merkezlere gittin mesela? İnş hayirlisi senin icin hangisiyse onla çözüm bulursun. Yillarca ugrasanlar var, o dr bu dr.

Sen bence iyi bir dr a denk gelmemişsin. Baska hangi merkezlere gittin mesela? İnş hayirlisi senin icin hangisiyse onla çözüm bulursun. Yillarca ugrasanlar var, o dr bu dr.
Nerden anladin denk gelmedigimi.
Ben ozeller, akupunktur vs. Cok yere gttim. Herkes bisi yok adetken gel asilamaya baslayalim dedi. Hic bu doktor gb yapmadilar. Ki iki arkadasim bunun vesilesiyle hamile kaldi, belki banada vesiledir. Deilsede Rabbim kim hayirliysa o yollari acsin herbirimizin onune, kismet.

Son düzenleme:
Nerden anladin denk gelmedigimi.
Ben ozeller, akupunktur vs. Cok yere gttim. Herkes bisi yok adetken gel asilamaya baslayalim dedi. Hic bu doktor gb yapmadilar. Ki iki arkadasim bunun vesilesiyle hamile kaldi, belki banada vesiledir. Deilsede Rabbim kim hayirliysa o yollari acsin herbirimizin onune, kismet.
Merhaba, akuğunktur yaptırmak istiyorum ama, siz nereke ya da kime gitmiştiniz? Yabcı videoalrdaki gibi hastaneye gelen var mı acaba?

Arkadasimin yumurta sayisi cok azdi etlikte yaptirdi 2 tane cikmis. Ayni isimli baska hasta varmis yumurta toplanirken karisiklik olmus. Dollenmeyince tedavi yarida kaldi. Ora olmasi gerektigi gb ilerledi ilacla buyuttu catlatti topladi. Yurtdisina gt olmaz dediler. Gatayi buldu. 3 ay yumurtan az bile olsa kaliteyi artiralim die odaklandilar. Ilaclar verdi vucudun hazir gel dedi simdi dogum bile yapti masallah. Tabiki hersey vesile ama sebepsiz infertilite haric dier hastalarin tedavisi daha hassas olmasi lazim sanki
Ya canim lütfen kusuruma bakmaa, özur dileyerek soruyorum. Aklima takildi. Bu yorumunda yumurta toplamada karisiklik oldu demissin. Zubeyde hanimda mi oldu bu olay?yurt disina git filan hangi dr der bunu. Biraz zaman asimina ugradi bu mesaj ama. Cok aklima takildi
Sayet oyleyse lab dabi zaafiyet var...merak ettim

Ya canim lütfen kusuruma bakmaa, özur dileyerek soruyorum. Aklima takildi. Bu yorumunda yumurta toplamada karisiklik oldu demissin. Zubeyde hanimda mi oldu bu olay?yurt disina git filan hangi dr der bunu. Biraz zaman asimina ugradi bu mesaj ama. Cok aklima takildi
Sayet oyleyse lab dabi zaafiyet var...merak ettim
Yurt disina git die ozele gittiginde soylediler. Zubeyde de dollenme olmayinca adet olunca tekrar gel baslayalim die soylediler. Evet malesef isimlerde karisiklik olmus. Onlarinda cok aklina takildi yanlis yerlestirdilerse die ama icerde tekrar isim soyisim sorduklari icin yanlis cagrildigini anladilar. Tekrar sormasalar gercekten yanlislik olucakti belkide

selamlar hanimlar
ben bu ay sonunda tup bebek tedavisi baslamak dusuniyordum ama sanki etlik zubeyde pandemi den dolayi durumusler oyle anladim, dogru mu?
sizden simdilik oraya giden var mi bilgi verirseniz cok sevinirm.:KK200:
devlet has. tup bebek yapanlar durum nedir simdilik?

selamlar hanimlar
ben bu ay sonunda tup bebek tedavisi baslamak dusuniyordum ama sanki etlik zubeyde pandemi den dolayi durumusler oyle anladim, dogru mu?
sizden simdilik oraya giden var mi bilgi verirseniz cok sevinirm.:KK200:
devlet has. tup bebek yapanlar durum nedir simdilik?
Canim durdurulma yok devam ediyor. Tedavilere. Benim gittigimde covit testi yapiyolardi,su an hes koduna gecmis olabilirler. Telefondan bilgi alabilirsin. 567 00 40 numarasi. 4670 dahili no

Canim durdurulma yok devam ediyor. Tedavilere. Benim gittigimde covit testi yapiyolardi,su an hes koduna gecmis olabilirler. Telefondan bilgi alabilirsin. 567 00 40 numarasi. 4670 dahili no
çok sağolun
biraz once aradim cevap almadim yine denicem bugun
peki bir kaç soru sorabilir miyim evrakla ilgili
ben şimdiden hazirlamak istiyorum, rahim filimi ben 6 yil once yaptim ve temizdi acaba onlar yenisi isterler mi?
bide fiyatlari ne kadar acaba?
ben hemen tedaviye başlamak istiyorum inş yani eğer başka engel falan çikmazsa, onlar genel olarak hasta hazirsa hemen başliyorlar mi yoksa uzatiyorlar mi?
bide ilk sefer gidecem için tahlilerim dişinda ne aliyim benimle? ben aksaray den gelecem o yüzden tedbiri almak istiyorum :) :KK200:

çok sağolun
ben şimdiden hazirlamak istiyorum, rahim filimi ben 6 yil once yaptim ve temizdi acaba onlar yenisi isterler mi?
ben hemen tedaviye başlamak istiyorum inş yani eğer başka engel falan çikmazsa, onlar genel olarak hasta hazirsa hemen başliyorlar mi yoksa uzatiyorlar mi?
bide ilk sefer gidecem için tahlilerim dişinda ne aliyim benimle? ben aksaray den gelecem o yüzden tedbiri almak istiyorum :) :KK200:
Rapor hakkin yokmu canim senin? Evlilik yili, basarisiz denemeler, sagliksal sorunlar vs,cikolata kisti,amh dusuklugu filan

Eklentiler

• 1607498194184225241103.jpg
    1607498194184225241103.jpg
    168,2 KB · Görüntüleme: 45
çok sağolun
kan tetslerinizi tekrar isterler, rahim filmi başka merkezde çekildiğiniz için ve üzerinden fazla zaman geçtiği için istenebilir ama bellide olmaz eşinizden sperm testi istenir mutla cinsel perhiz yaparak gelin, adetinizin 2 yada 3 günü olması lazım bunada dikkat edin

Rapor hakkin yokmu canim senin? Evlilik yili, basarisiz denemeler, sagliksal sorunlar vs,cikolata kisti,amh dusuklugu filan
canim :KK200:
rapor hakim var 900 günü var bizde
geçen yıl iki kez trasfer yaptim ozelde biri negative
digeri 5haftada dusukle bitti
simdi yine baslamak istiyorum 10 yıl evliyim ama genel olarak hep kist oluyor bende ve eşimin sprem hareketi az ama çok deigl doktorlar hep bunu soyledi bize.
senin tedavin simdi devam ediyor mu zubeyde de nasıl acaba memnun musun tecruben bizimle paylaşir misin?

canim :KK200:
rapor hakim var 900 günü var bizde
geçen yıl iki kez trasfer yaptim ozelde biri negative
digeri 5haftada dusukle bitti
simdi yine baslamak istiyorum 10 yıl evliyim ama genel olarak hep kist oluyor bende ve eşimin sprem hareketi az ama çok deigl doktorlar hep bunu soyledi bize.
senin tedavin simdi devam ediyor mu zubeyde de nasıl acaba memnun musun tecruben bizimle paylaşir misin?
Canim o zaman tup bebek oncesi guzel beslen,paketli gidalardan uzak dur,sigara cay kahve vs kullanma. Ve saglikli beslen, kuruyemis meyve kuru baklagil haftada 1 balik,tavuk, arisutu polen propolis,keciboynuzu ozu,incir vs. Transfer oncesi hazirlikli basla yani.. Sana muhtemelen histereskopi yaparlar, polis kist miyom yapisiklik yara varmi diye bakarlar,yani gebelige engel teskil edecek bi durum.

çok sağolun
Canim birde tavsiyem. Gidecegin gun esinede randevu al urolojiden,perhizle git. Sen diger islemleri yaptirirken o da test verir. Aradan cikartirsiniz her ikisinide.heyetlede saat 1:30 da gorusuyosun randevunu 11 gibi filan al.

Canim birde tavsiyem. Gidecegin gun esinede randevu al urolojiden,perhizle git. Sen diger islemleri yaptirirken o da test verir. Aradan cikartirsiniz her ikisinide.heyetlede saat 1:30 da gorusuyosun randevunu 11 gibi filan al.
canim cok tesekkur ederim bilgi verdiniz için. :KK200:
ben devlet oldu için bazen biraz enişeleniyorum, ilgi konusunda ve guvenlik konusunda?
labartvarlari falan hepsi acaba ozelden farki var mi

X