- 21 Ağustos 2016
- 66
- 11
- 3
- Konu Sahibi pembesever1ii
....
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ah keske en basinda verilen sozler tutulabilse..isin icine aile girince herset kokten degisiyor..en basinda kabul etmeseydin aileyle yasamayi..Merhaba 5 aylık evliyim izmitten Diyarbakıra gelin geldim eşimin ailesiyle birlikte ayni evdeyim. bu 5 ay hiç kolay geçmedi bu yaşıma kadar görmediğim duymadığım şeyler görüp duydum. Ayrı ayrı konu olacak şeyler yaşadım. Gelirken önyargılı olmak istemedim ama insanların dedikleri çıktı. Kv kıskançlık yaptığını komşusuna söylerken duydum. kızıyla aramda ayrımcılık yaptı. Görumceme samimiyetimi hissettiremedim hep laf soktu. üzüntüden dusuncesizliklerinden cahilliklerinden bir dusukte yaptım. Eşim yapılanlara söylenenlere hep bahane buldu çoğu şeyi duyup görmesine rağmen. Ailesine toz konduramiyor sorunu hep bende aradı. en kötüsüde bu eşimin
yanlışın farkında olmaması. kim ne dedi ne yaptı umrumda olmazdı o beni biliyor olsaydı. o zaman yanlışa da izin vermez sahip çıkardı. şimdi Yine hamileyim kv Bana kışlık yaptırma kızının yapmadığı temizliği yaptırma derdinden insaf yok. Eşim Bana evlenmeden söz verdi 2 yıl kalıcaz diye bende tamam diye söz verdim bütün sorunlara rağmen sözümü tutucam zaman dolana kadar ayrı ev istemiyorum dedim. bu gün konu açıldı kafama gora ne zaman gitmek istesem dedi. sanki büyü yapılmış zaman geçtikçe daha kör kütük oluyor. en çok onun bana yaptığı düşmanlığa üzülüyorum çok zoruma gidiyor.
Merhaba 5 aylık evliyim izmitten Diyarbakıra gelin geldim eşimin ailesiyle birlikte ayni evdeyim. bu 5 ay hiç kolay geçmedi bu yaşıma kadar görmediğim duymadığım şeyler görüp duydum. Ayrı ayrı konu olacak şeyler yaşadım. Gelirken önyargılı olmak istemedim ama insanların dedikleri çıktı. Kv kıskançlık yaptığını komşusuna söylerken duydum. kızıyla aramda ayrımcılık yaptı. Görumceme samimiyetimi hissettiremedim hep laf soktu. üzüntüden dusuncesizliklerinden cahilliklerinden bir dusukte yaptım. Eşim yapılanlara söylenenlere hep bahane buldu çoğu şeyi duyup görmesine rağmen. Ailesine toz konduramiyor sorunu hep bende aradı. en kötüsüde bu eşimin
yanlışın farkında olmaması. kim ne dedi ne yaptı umrumda olmazdı o beni biliyor olsaydı. o zaman yanlışa da izin vermez sahip çıkardı. şimdi Yine hamileyim kv Bana kışlık yaptırma kızının yapmadığı temizliği yaptırma derdinden insaf yok. Eşim Bana evlenmeden söz verdi 2 yıl kalıcaz diye bende tamam diye söz verdim bütün sorunlara rağmen sözümü tutucam zaman dolana kadar ayrı ev istemiyorum dedim. bu gün konu açıldı kafama gora ne zaman gitmek istesem dedi. sanki büyü yapılmış zaman geçtikçe daha kör kütük oluyor. en çok onun bana yaptığı düşmanlığa üzülüyorum çok zoruma gidiyor.
Çok pişmanım büyük hata yaptım sevdiğim için güvendim.. Bir erkek bir kız küçük kardeşleri 23 yaşında bir kız kardeşi daha ve annesiİzmitten diyarbakıra gelin gitmek büyük bir cesaretken aynı evde yaşamak kaç kişi yaşiyorsunuz o evde bile bile lades demek bu olsa gerek