zoruma gidiyor

mntahamm33

evli , mutlu, çocuklu :-)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
161
30
Merhaba arkadaşlar,
Ben doğum yapalı 22 gün oldu ve ablam doğum yapalı 12 gün oldu aramızda 10 gün var yani annem sürekli bi ablam in yanında bi benim fakat babam daha hiç gelmemişti düne kadar babam hiçbir yere gitmez kolay kolay kizinin evi bile olsa ama gönül ister gelsin görsün torunlarını neyse annem kızmış babama git gör kizlarini diye ablamla evim bitişik apartmanda babamda ilk ablamin yanına gitmiş görmüş neyse sonra yanıma geldi çocuğu tam kucağına alacaktı uyuyor neyse ben gidiyorum kızım dedi çok zoruma gitti...

Babalar anneler gibi pek sevgisini gösteremez bide sizin babanızın yapısı buysa kızmayın ona. Eminim sizleri de torunlarını da çok seviyordur

Sorunda o ya bende babamı çok seviyorum oda daha bi kere bile kucağına almayınca acayip üzüldüm

Babamda yegenim 2/3 aylık olana kadar hep uzaktan sevmişti hiç kucağına almamıştı :) Küçük bebekleri kucağına almıyordu. Ve ozamanlar ablama sadece haftada bir giderdi. Şimdi yegenim 1bucuk yaşında ve hergün ya biz ablamlardayız ya ablamlar bizde , babam saatlerce minik paşayla oynuyor hopluyor zıplıyor :)

Babanızda daha çok minik diye kucağına almamış olabilir
Yada babam gibi dokunamıyordur belki yeni doğan bebeklere.

Yeni doğum yaptığınız için hassas bir dönemdesiniz diye alınmışsınızdır , üzmeyin kendinizi böyle şeylere.

Şu dönemde başkalarını düşünerek üzme kendini. Depresyone yatkın bir dönem, mutlu olmaya çalış.. Bazıları sevgisini gösteremez. Erkekler zaten geç tadar duyguları. Annelik hamileyken de hissedilir, babalık doğunca ya hani. Babanız şaşkın da olabilir 2 torun birden :)

Benim babam da sevmez gidip gelmeyi annem kızmış diye gelmiş zaten hem ablam a hem bana ama gelmişken bi kucağına alsaydi keşke
Valla bacim benim gibilerin babasi hic evine bile gelemeyecek, birak torun kucaga almasini. Bence sukret..

Belki öyledir bilemiyorum çok çabuk zoruma gidiyor herşey

Sorunda o ya bende babamı çok seviyorum oda daha bi kere bile kucağına almayınca acayip üzüldüm
3-4 aylik olana kadar tutamiyorum ben bebekleri, korkuyorum bisey olur diye. Sizinki bide de uyuyormus. Adam kiyamamistir hic. Bir de babalar oyle genelde. Damadin evi diye cok kalmak istemez.
Bebek azicik ele avuca gelsin, sen goturursun. Emin ol nasil sevecek. Uzme canini yok yere.

Hmm inşallah öyledir büyüsün bakalım ne olacak

Keşke üzülmeseniz, bunlar minicik dertler..
Şükür babanız hayatta, sizleri de seviyor, görüşüyor, konuşuyorsunuz.. Bir arkadaş ne kadar da doğru yazmış, erkeklerin çoğu ve hatta bayanların da, küçük bebeği kucaklamak konusunda biraz çekimser davranabilirler. Erkeklerde bu biraz daha farklı gelişiyor.. Bence karakter meselesi.. İyi ve hayatta olsunlar da hiç mühim değil..
Benim annem doğumumda iki gün gelebildi, yorgundu, çoklukla uyudu.. Ne güzel uyudu hatta.. Belki de dinlendi bile.. Rahat hissetti kendini.. Evlerimiz yakın da üstelik.. ama gelemedi, gelmek yorucu olmuş olabilir, bilemiyorum.. Yaşıyor ya.. Beni sevdiğini biliyorum ya.. Bu yeter.. Ben gittim sıklıkla, kırkı çıktıktan sonra.. Allah herşeye kafidir.. Ne güzel yardım eden bir anneniz, evladınızın yaşıt bir yeğeni, sizin hatırınıza kalkıp gelmiş bir babanız var.. Büyütmeyin böyle şeyleri.. Doya doya bakın, gün geçtikçe değişip büyüyecek o güzel yüze.. Her şeyi ile ilgilenin.. Bu hayatta verilmiş en güzel nimet evlat..

Allah bağışlasın inşallah..

Amin. Gerçekten çok teşekkür ederim içimi rahatlattnız
ı

Erkek kardeşleriniz var mı?

Bazı babalar kız çocuklarının çocuklarını kendinden görmüyor. Hatta bir keresinde torunlarını sayarken kızının çocuklarını es geçen bir dedeyi bile görmüştüm. Hatta erkek çocuklarının kızlarını da es geçenler var. Soyadını devam ettirme meselesi... Bana çok çirkin geliyor bu soy devam ettirme mantığı.
Evrimle falan da açıklıyor bu durumu ama ben pek bilmiyorum o meseleyi.

Sizin babanız da bu şekilde demiyorum ama bahsettiğim durum malesef yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…