- 29 Nisan 2015
- 161
- 30
-
- Konu Sahibi mntahamm33
evet yapısı böyle ama kucağına bile almadan gitti hemen insanın nasıl zoruna gitmez yabancı değil babam sonuçtaBabanizin kiymetini bilin bence.
Boyle ufak seylerden de alinmayin.
Demekki yapısı boyle..
uyandrmak istememiş yahu sadece:)evet yapısı böyle ama kucağına bile almadan gitti hemen insanın nasıl zoruna gitmez yabancı değil babam sonuçta
Sorunda o ya bende babamı çok seviyorum oda daha bi kere bile kucağına almayınca acayip üzüldüm
Valla bacim benim gibilerin babasi hic evine bile gelemeyecek, birak torun kucaga almasini. Bence sukret..
Şu dönemde başkalarını düşünerek üzme kendini. Depresyone yatkın bir dönem, mutlu olmaya çalış.. Bazıları sevgisini gösteremez. Erkekler zaten geç tadar duyguları. Annelik hamileyken de hissedilir, babalık doğunca ya hani. Babanız şaşkın da olabilir 2 torun birden :)
Benim babam da sevmez gidip gelmeyi annem kızmış diye gelmiş zaten hem ablam a hem bana ama gelmişken bi kucağına alsaydi keşke
Çok pardon özür dilerim başınız sağolsun. :-(Yok benim babam vefat etti. Anlatmak istediğim buydu..
3-4 aylik olana kadar tutamiyorum ben bebekleri, korkuyorum bisey olur diye. Sizinki bide de uyuyormus. Adam kiyamamistir hic. Bir de babalar oyle genelde. Damadin evi diye cok kalmak istemez.Sorunda o ya bende babamı çok seviyorum oda daha bi kere bile kucağına almayınca acayip üzüldüm
3-4 aylik olana kadar tutamiyorum ben bebekleri, korkuyorum bisey olur diye. Sizinki bide de uyuyormus. Adam kiyamamistir hic. Bir de babalar oyle genelde. Damadin evi diye cok kalmak istemez.
Bebek azicik ele avuca gelsin, sen goturursun. Emin ol nasil sevecek. Uzme canini yok yere.
Keşke üzülmeseniz, bunlar minicik dertler..
Şükür babanız hayatta, sizleri de seviyor, görüşüyor, konuşuyorsunuz.. Bir arkadaş ne kadar da doğru yazmış, erkeklerin çoğu ve hatta bayanların da, küçük bebeği kucaklamak konusunda biraz çekimser davranabilirler. Erkeklerde bu biraz daha farklı gelişiyor.. Bence karakter meselesi.. İyi ve hayatta olsunlar da hiç mühim değil..
Benim annem doğumumda iki gün gelebildi, yorgundu, çoklukla uyudu.. Ne güzel uyudu hatta.. Belki de dinlendi bile.. Rahat hissetti kendini.. Evlerimiz yakın da üstelik.. ama gelemedi, gelmek yorucu olmuş olabilir, bilemiyorum.. Yaşıyor ya.. Beni sevdiğini biliyorum ya.. Bu yeter.. Ben gittim sıklıkla, kırkı çıktıktan sonra.. Allah herşeye kafidir.. Ne güzel yardım eden bir anneniz, evladınızın yaşıt bir yeğeni, sizin hatırınıza kalkıp gelmiş bir babanız var.. Büyütmeyin böyle şeyleri.. Doya doya bakın, gün geçtikçe değişip büyüyecek o güzel yüze.. Her şeyi ile ilgilenin.. Bu hayatta verilmiş en güzel nimet evlat..
Allah bağışlasın inşallah..