zoruma gidiyor

Erkek kardeşleriniz var mı?

Bazı babalar kız çocuklarının çocuklarını kendinden görmüyor. Hatta bir keresinde torunlarını sayarken kızının çocuklarını es geçen bir dedeyi bile görmüştüm. Hatta erkek çocuklarının kızlarını da es geçenler var. Soyadını devam ettirme meselesi... Bana çok çirkin geliyor bu soy devam ettirme mantığı.
Evrimle falan da açıklıyor bu durumu ama ben pek bilmiyorum o meseleyi.

Sizin babanız da bu şekilde demiyorum ama bahsettiğim durum malesef yaşanıyor.
Çok şükür bizim ailede hatta tüm sülalede soy devam ettirme diye birsey kesinlikle yok o konuda şüphem yok ve erkek kardeşim de yok :/

Çok şükür bizim ailede hatta tüm sülalede soy devam ettirme diye birsey kesinlikle yok o konuda şüphem yok ve erkek kardeşim de yok :/
Sizin sülalenin hepsi tek tip olamaz tabii ki de. Benim görüşüm babanızın erkek çocuğu olmadığı için biraz üzüldüğü yönünde. Yani doğan çocuğunuzu tam olarak kendinden görmüyor. Kız ve erkek olması da kendinden görmediği için farketmiyor.
Dediğim gibi bunun bilimsel açıdan son derece doğal olduğunu söylüyorlar. Yine de çok fazla üzmeyin kendinizi.
Yeni doğan çocuklara karşı bazı insanlar kadın-erkek farketmeksizin mesafeli olabiliyorlar. Bir çeşit korku :)
biraz büyüyünce belki babanızın tavrı değişir oğlunuza karşı.

cocugunun bi dedesi, senin bi baban var dmi? cok sukur demelisin sadece.. senin bekledigin sekilde davranmamis olmasi, sevmedigi anlamina gelmez.. tarzi bu demek..

Sizin sülalenin hepsi tek tip olamaz tabii ki de. Benim görüşüm babanızın erkek çocuğu olmadığı için biraz üzüldüğü yönünde. Yani doğan çocuğunuzu tam olarak kendinden görmüyor. Kız ve erkek olması da kendinden görmediği için farketmiyor.
Dediğim gibi bunun bilimsel açıdan son derece doğal olduğunu söylüyorlar. Yine de çok fazla üzmeyin kendinizi.
Yeni doğan çocuklara karşı bazı insanlar kadın-erkek farketmeksizin mesafeli olabiliyorlar. Bir çeşit korku :)
biraz büyüyünce belki babanızın tavrı değişir oğlunuza karşı.
İnşallah :KK66:

Zorunuza gitmesin. Cocugunu babasinin kucagina veremeyecek ya da cocugun akli erdiginde senin deden burada yatiyor diye bir mezar tasini gosterecek insanlar var. Bunlardan biri de benim. 8 yil oluyor babam vefat edeli.

Alinmaniza gucenmenize gerek yok. Kimbilir adamin aklinda neler vardi o an. Lohusasiniz belki sizden cekindi utandi, kucuk kizinin buyuyup anne olmasi duygulandirdi onu. Belki dusunceleriyle basbasa kalip dusunmek istedi.

Saglicakla buyutun yavrunuzu bunlara takilmayin Allah saglik versin.

X