ZORLU HAYATIM, KAYBETTİĞİM BEBEĞİM VE TAKINTILARIM

Ne yaparsak yapalım yaşanacak kayıplara gücümüz yetmiyor hayatı kaçırmayın bunları düşünürken terapiste gidip destek alın çok yipranmisiniz bütün yazdıklarınızı okudum kendinizi hazır hisettiginiz zaman Allah bir evlat nasip etsin ins annenizede Rabbim şifalar versin inşallah

W
Evet kayıplara engel olunamıyormuş ve ne kadar çırpınırsan çırpın kötü şeyler aniden oluyorlar maalesef haber vermiyorlarmış genelde bunu gördüm allah razı olsun amin inşallah şu dönemi kısa zamanda atlatıp hamile kalmayı bu yaşananları biraz olsun atlatmayı çok istiyorum

Bende 2 kayıptan sonra sizin durumunuzdaydım.
Antidepresanla cesaret edebildim tekrar.
Şükür bebeğimi sağlıkla aldım kucağıma

Hepsini okudum canim yaz tabiki devamini icini dokmus olursun

Neredeyse benim annemi anlatmısısnız ama benim annem bana düşkün degıldı oyle Bısey alayım falan yok ama o da paranoyaktı hıcbır zaman doktora gitmedi kabul etmedi benim hayatımı mafettı surekli yalan soyledı benı dovmek ıcın Bısey uydurur buna kendi de inanırdı 3 yıldır gorusmuyorum 28 yasındayım evliyim bazen bir aile eksıklıgı yasasamda uzak kalmak daha ıyı

Bunu yaşayan tek ben mişim gibi geliyordu en iyi anlayanlardan birisi sizsiniz beni demek ki. Sizinde farklıymış gerçekten ama paranoyak biriyle yaşamak çok zor gerçekten

Bunu yaşayan tek ben mişim gibi geliyordu en iyi anlayanlardan birisi sizsiniz beni demek ki. Sizinde farklıymış gerçekten ama paranoyak biriyle yaşamak çok zor gerçekten
İnsan sadece kendi yasıyor sanıyor ama ıyı aileye sahip ınsanlar azınlık artık. Umarim bundan sonra ki hayatınız cok daha guzel olur

Allah sabır versin.
Çok zor yaşadıklarınız.
Bebeğinize de çok üzüldüm,size de ayrı üzüldüm böyle bir çocukluk, gençlik dönemi geçirdiğiniz için.
Dilerim bundan sonra güzel olur herşey sizin için.

Teşekkür ederim genelde geceleri zor oluyor benim için gündüz unutuyorum ama öyle değişik işte beni dinleyen dua eden bu kadar insan olması çok rahatlattı keşke daha önce yazsaydım buraya

Benim annemde vucudumu surekli kontrol ederdi cocuklugum bu sacmalıklar la gectı hasta oldunu asla kabul etmedi bir kere doktora gitmedi 4 yıldır kendisiyle gorusmuyorum kafam rahat bundan sonra da hayatımda ıstemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…