Çok teşekkür ederim ben anlamıyorum çok sayfadan çok iyi olmuştüm hikayenizi sıraladım.
Allah size sabır güç versin canım benim...
Evet kayıplara engel olunamıyormuş ve ne kadar çırpınırsan çırpın kötü şeyler aniden oluyorlar maalesef haber vermiyorlarmış genelde bunu gördüm allah razı olsun amin inşallah şu dönemi kısa zamanda atlatıp hamile kalmayı bu yaşananları biraz olsun atlatmayı çok istiyorumNe yaparsak yapalım yaşanacak kayıplara gücümüz yetmiyor hayatı kaçırmayın bunları düşünürken terapiste gidip destek alın çok yipranmisiniz bütün yazdıklarınızı okudum kendinizi hazır hisettiginiz zaman Allah bir evlat nasip etsin ins annenizede Rabbim şifalar versin inşallah
Çok sevindim sizin adınıza allah bebeğinize uzun ömürler versin sağlıkla inş siz demi erken doğum yapıyordunuzBende 2 kayıptan sonra sizin durumunuzdaydım.
Antidepresanla cesaret edebildim tekrar.
Şükür bebeğimi sağlıkla aldım kucağıma
Hepsini okudum canim yaz tabiki devamini icini dokmus olursunDeğişik bir hayat yaşadım dinlemek isteyenlere anlatmak istiyorum hatta bazen kitap bile yazmayı düşünmüyor değilim.
Öncelikle merhaba ben 27 yaşındayım 2 senelik evliyim. Kamu sektöründe çalışıyorum .
ben 6 yaşındayken annem ve babam ayrılmışlar. Annemden duyduğuma göre maddiyat ve aldatma olarak biliyorum. Sonra annemin kıskançlıkları ve sanrılarını hatırlıyorum . Ben küçükken ev telefonundan sürekli o kadını ve babamı arar saatlerce kıskançlık krizlerine girer onlarla kavga ederdi. Camdan bardakları fırlatırdı. Beni kimseye göndermez bütün ailemdeki herkesten uzaklaştırırdı. Herkesin bana zarar vereceğinden korkardı. Annem hayatını bana adamış beni çok sevmiş ama en çokta bana zarar vermiş kişi... çalışırdı ve maaşından tek bir kuruş almadan bana harcardı. Bir giydiğimi ikinci gün giymez bi telefonu bir kaç aydan fazla kullanmazdım. Her dediğim olurdu. Ama yaşadığım stresler hariç. Küçükken annemin hezeyanlarına çok aklım ermezdi. Babamı kötü bilir ondan kaçardım. Annem o kadınla babamı arayıp kavga ettiği için bir gün ben onların yanına gittim hasta olduğum için annem beni babama bıraktı doktora getir diye kendisi işten izin alamamıştı demek o zaman. Kadınla beni kandırdılar ah haniymiş benim kızım sen bilirsin dayınların telefonunu ezberlemişsindir hadi söyle bakalım dediler vende akıllıyım ben diye göstericem ya verdim telefonu. Annem onları arardı onlarda dayımı arayıp annemi şikayet ederler bizi rahatsız ediyor derlerdi. Sonra Dayım bize gelir annemi bi güzel döverdi. Bir gün annem karşılık veriyordu küçük tüpü eline aldı tam kafasına geçirecek ben girdim araya... bunlar buz dağının en ufak bir kısmı eğer ilginizi çekerse yazmaya devam etmek istiyorum
Yok benim 8.haftada kalbi durdu , ikincide dış gebelik tüp alındı...Çok sevindim sizin adınıza allah bebeğinize uzun ömürler versin sağlıkla inş siz demi erken doğum yapıyordunuz
Teşekkkğr ederim Allah razı olsun ilk kez açıyorum ben ama bilemedimBaşınız sagolsun bebeginiz için cok üzüldüm sanki bu konuyu bir kaç defa görmüş gibi hatırlıyorum
Neredeyse benim annemi anlatmısısnız ama benim annem bana düşkün degıldı oyle Bısey alayım falan yok ama o da paranoyaktı hıcbır zaman doktora gitmedi kabul etmedi benim hayatımı mafettı surekli yalan soyledı benı dovmek ıcın Bısey uydurur buna kendi de inanırdı 3 yıldır gorusmuyorum 28 yasındayım evliyim bazen bir aile eksıklıgı yasasamda uzak kalmak daha ıyıNeyse ben varım diye vuramadı haliyle. Annem birilerinin bana tecavüz ettiğine takıyordu bende olmayacak kişilerle kafayı eniştenler sana bi şey mi yaptı ananen seni dövdü mü ananen lezbiyen mi falan küçücüktüm bunlara maruz kalırdım. O bir psikozdu ama benim çocukluğumu çaldı. Banyodayım delikten beni kontrol ederdi biri bi şey yapmış mı diye. Uyurken vücuduma bakardı . Saçma sapan işler. Hastalandığında her zaman hastalığı böyle olmuyordu dönem dönem alevlenirdi o dönemlerde çalışamaz işten çıkardı beni okula göndermezdi. Okulda öğretmenler sana bi şey mi yapıyor derdi. Birgün özel derse gittim annem hasta kızıma bi şey yapıyorlar diye dersin kapısına kadar geldi yoldan birilerini çevirmiş kızımı kurtarın diye . Ben bu şartlar altında sinir hastası oldum tabi liseye kadar geldim ama bende bi sinir herkesle kavga ediyorum sorun çıkartıyorum eve girmiyorum akşama kadar dışarılarda. Bende iyice yok oluyorum anlayacağınız. Derslerimde çok iyiydi . Okul müdürü bu çocuk düzgün bi aileye sahip olsa tıp kazanacak düzeyde demiş bi akrabama hatta.... devamı var tabi daha
Bunu yaşayan tek ben mişim gibi geliyordu en iyi anlayanlardan birisi sizsiniz beni demek ki. Sizinde farklıymış gerçekten ama paranoyak biriyle yaşamak çok zor gerçektenNeredeyse benim annemi anlatmısısnız ama benim annem bana düşkün degıldı oyle Bısey alayım falan yok ama o da paranoyaktı hıcbır zaman doktora gitmedi kabul etmedi benim hayatımı mafettı surekli yalan soyledı benı dovmek ıcın Bısey uydurur buna kendi de inanırdı 3 yıldır gorusmuyorum 28 yasındayım evliyim bazen bir aile eksıklıgı yasasamda uzak kalmak daha ıyı
İnsan sadece kendi yasıyor sanıyor ama ıyı aileye sahip ınsanlar azınlık artık. Umarim bundan sonra ki hayatınız cok daha guzel olurBunu yaşayan tek ben mişim gibi geliyordu en iyi anlayanlardan birisi sizsiniz beni demek ki. Sizinde farklıymış gerçekten ama paranoyak biriyle yaşamak çok zor gerçekten
Hayir. Daha önce de anlatmışsın uzun uzunTeşekkkğr ederim Allah razı olsun ilk kez açıyorum ben ama bilemedim
İşte annemin hayal dünyasıLezbiyen anane mi aman allahım
Teşekkür ederim amin inşallah sizin içinde herşey güzel olurİnsan sadece kendi yasıyor sanıyor ama ıyı aileye sahip ınsanlar azınlık artık. Umarim bundan sonra ki hayatınız cok daha guzel olur
Teşekkür ederim genelde geceleri zor oluyor benim için gündüz unutuyorum ama öyle değişik işte beni dinleyen dua eden bu kadar insan olması çok rahatlattı keşke daha önce yazsaydım burayaAllah sabır versin.
Çok zor yaşadıklarınız.
Bebeğinize de çok üzüldüm,size de ayrı üzüldüm böyle bir çocukluk, gençlik dönemi geçirdiğiniz için.
Dilerim bundan sonra güzel olur herşey sizin için.
Benim annemde vucudumu surekli kontrol ederdi cocuklugum bu sacmalıklar la gectı hasta oldunu asla kabul etmedi bir kere doktora gitmedi 4 yıldır kendisiyle gorusmuyorum kafam rahat bundan sonra da hayatımda ıstememNeyse ben varım diye vuramadı haliyle. Annem birilerinin bana tecavüz ettiğine takıyordu bende olmayacak kişilerle kafayı eniştenler sana bi şey mi yaptı ananen seni dövdü mü ananen lezbiyen mi falan küçücüktüm bunlara maruz kalırdım. O bir psikozdu ama benim çocukluğumu çaldı. Banyodayım delikten beni kontrol ederdi biri bi şey yapmış mı diye. Uyurken vücuduma bakardı . Saçma sapan işler. Hastalandığında her zaman hastalığı böyle olmuyordu dönem dönem alevlenirdi o dönemlerde çalışamaz işten çıkardı beni okula göndermezdi. Okulda öğretmenler sana bi şey mi yapıyor derdi. Birgün özel derse gittim annem hasta kızıma bi şey yapıyorlar diye dersin kapısına kadar geldi yoldan birilerini çevirmiş kızımı kurtarın diye . Ben bu şartlar altında sinir hastası oldum tabi liseye kadar geldim ama bende bi sinir herkesle kavga ediyorum sorun çıkartıyorum eve girmiyorum akşama kadar dışarılarda. Bende iyice yok oluyorum anlayacağınız. Derslerimde çok iyiydi . Okul müdürü bu çocuk düzgün bi aileye sahip olsa tıp kazanacak düzeyde demiş bi akrabama hatta.... devamı var tabi daha