ZORLU HAYATIM, KAYBETTİĞİM BEBEĞİM VE TAKINTILARIM

Benim annemde vucudumu surekli kontrol ederdi cocuklugum bu sacmalıklar la gectı hasta oldunu asla kabul etmedi bir kere doktora gitmedi 4 yıldır kendisiyle gorusmuyorum kafam rahat bundan sonra da hayatımda ıstemem
Aynı aynı işte banyonun deliğinden bakardı hala banyo yaparken tedirgin olurum bi gün bize geldi işte ben yeni doğum yapmıştım banyo yapcam banyoya girdim annemde o dönem iyi aklı yerinde eşime kapıyı kitlemesin ameliyatlı yeni bi şey falan olur dedi eşimde kitlemez ki o kapıyı hiç dedi şaşırdı Allah Allah bizde hep kitlerdi diye korkudan kitliyodum travma kalmış. Bize geliyor gerginlik yaşıyorum işte bende çok büyük merhamet var hasta bilerek yapmıyor diye üzülüp kesemiyoru iltibatı maalesef olan bana oluyor ama

Aynı aynı işte banyonun deliğinden bakardı hala banyo yaparken tedirgin olurum bi gün bize geldi işte ben yeni doğum yapmıştım banyo yapcam banyoya girdim annemde o dönem iyi aklı yerinde eşime kapıyı kitlemesin ameliyatlı yeni bi şey falan olur dedi eşimde kitlemez ki o kapıyı hiç dedi şaşırdı Allah Allah bizde hep kitlerdi diye korkudan kitliyodum travma kalmış. Bize geliyor gerginlik yaşıyorum işte bende çok büyük merhamet var hasta bilerek yapmıyor diye üzülüp kesemiyoru iltibatı maalesef olan bana oluyor ama
Ah canım seni cok ıyı anlıyorum ben gorusmuyorum ama sebebi hastalığı degıl Baska nedenler uvey babam olunce aynı gun Icınde 3 adamla bulunması uygunsuz yakalamam vs Allah yardımcın olsun

Ah canım seni cok ıyı anlıyorum ben gorusmuyorum ama sebebi hastalığı degıl Baska nedenler uvey babam olunce aynı gun Icınde 3 adamla bulunması uygunsuz yakalamam vs Allah yardımcın olsun
Valla sizin yaşadığınız travmalarda bambaşkaymış cnm kaç yaşındasın bu arada

Allah razı olsun hemşireler bizi düşünmüş uzaktan geliyorlar yolda aceleyle gelmesinler diye bize bi şey söylememişler ama bebeğim iyi değilmiş kalbi durmuş ve müdahale etmişler ama dönmemiş. Onu kaybettik dediler yanına girdiğimizde kalp masajından mosmordu göğsü ağzı açıktı Gülümser gibiydi gözümün önüne gelince çok kötü oluyorum. Atalatamıyprım . Ağlayamadım. Yansıtamadım hiç dışarıya herkes beni iyi sanıyor ne çabuk toparladı diye konuşuyorlar . Ama ben iyi değilim artık kaybetme korkularım çok arttı bir daha aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Tutunmaya çalışıyorum hayata ama bilmiyor işte böyle parmaklarım koptu yazarken ama iyi geldi teşekkürler okuyanlara .
Yazdıklarınızı okudum.Allah bundan sonraki yaşamınızda hep güzellikler getirsin size...Annenize sağlık sıhhat versin...

Yok psikolog degilim ama psikoloji ile ilgilenirim. Dedigim gibi anneniz konusma terapisi alsa cok iyi olur. ilaclarin kendisi düzelme saglamaz cunki. Bunu ihmal etmeyin. Haci hocaya da gerek kalmaz ozaman. Iyi bir psikolog arastirin yasadiginiz cevrede..

Sizde cok fazla icinize atmissiniz herseyi. Devam yazabilirsiniz bende okuyorum.
Olmadi annenize buldugunuz psikologa sizde giderseniz. Hem annenizin böyle olma nedenini anlarsa size de faydasi olabilir kolaylikla ayni anda.
Konuşma terapisinden kastınız nedir?

Allah razı olsun amin inşallah teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
asla dert yarıştırmak istemem ama benim annemde şizofreni hastasıydı yaklaşık 15 sene bize ışık açtırmazdı birisi gelecek derdi babama saldırırdı sürekli kıskanclık vardı ara ara hastanelere yatardı bende yanında yatardım iyileşirdi sonra tekrar başlardı o haliyle en kücük kardeşime hamile kaldı dünyalara değişmem ben limon diyorum ona limonumuz oldu ama yaşadığı depresyonlar kardeşimi etkiledi ve 5 yaşında otizm tanısı konuldu benim derslerim iyiydi ama annemin hastalığı yüzünden kendimi veremedim zor bela bir üniversite kazandım aynı sizin gibi birinci sınıfta eşimle tanıştık ama ben 2. Sınıftayken annem 6. Katın balkonundan kendini aşağıya attı babam aradı eve geldiğimde annemin yeleğini kokladım balkona çıktım burdan nasıl dedim yanında kaldım 3 gün Allah’a şükür sadece bel kemiği kırıldı yaşıyordu su an hastalığı tamamen iyileşti ben evlendim ama bu kez de benim sorunlarım başladı tedavi ile hamile kaldım ve yavrum 4 aylıkken kalbi durdu suni sancı verilerek doğum yaptım ve kaybettik biz belki Allah’ın en sevdiği belki de nefret ettiği kullarız daha 26 yaşındayım asla isyan etmiyorum ama bir kere olsun elimi uzattığım bir şey elimde kalmadığı olmadı tek değilsin tek değiliz ..

asla dert yarıştırmak istemem ama benim annemde şizofreni hastasıydı yaklaşık 15 sene bize ışık açtırmazdı birisi gelecek derdi babama saldırırdı sürekli kıskanclık vardı ara ara hastanelere yatardı bende yanında yatardım iyileşirdi sonra tekrar başlardı o haliyle en kücük kardeşime hamile kaldı dünyalara değişmem ben limon diyorum ona limonumuz oldu ama yaşadığı depresyonlar kardeşimi etkiledi ve 5 yaşında otizm tanısı konuldu benim derslerim iyiydi ama annemin hastalığı yüzünden kendimi veremedim zor bela bir üniversite kazandım aynı sizin gibi birinci sınıfta eşimle tanıştık ama ben 2. Sınıftayken annem 6. Katın balkonundan kendini aşağıya attı babam aradı eve geldiğimde annemin yeleğini kokladım balkona çıktım burdan nasıl dedim yanında kaldım 3 gün Allah’a şükür sadece bel kemiği kırıldı yaşıyordu su an hastalığı tamamen iyileşti ben evlendim ama bu kez de benim sorunlarım başladı tedavi ile hamile kaldım ve yavrum 4 aylıkken kalbi durdu suni sancı verilerek doğum yaptım ve kaybettik biz belki Allah’ın en sevdiği belki de nefret ettiği kullarız daha 26 yaşındayım asla isyan etmiyorum ama bir kere olsun elimi uzattığım bir şey elimde kalmadığı olmadı tek değilsin tek değiliz ..
Hikâyelerimiz o kadar çok benziyor ki kendi yaşadıklarını gördüm ve en son ikimizde bebegimizi kaybetmişiz kime anlatsam beni sen kadar anlayamaz nerde yaşıyorsunuz merak ettim yazabilirseniz tabu

Ve sonra bebeginiz oldumu arkasından onu merak ettim

Neyse benim kanamalarım geçti 3.5 ayından sonra çok iyi hissetmeye başladım kendimi çalışıyorum gayet hiç bir eksik yanım yok diğer çalışanlardan ama bi gece nöbette hasta fenalaştı ben tek başımayım ve hamileyim o gün hastaya müdahale ederken zorlandım ve bunu da belirttim yine kaale alınmadım o günü de atlattık üstünden beya geçti 24. Hafta oldu son nöbetimi tuttum ve dedim ki oh be bitti nöbet artık nöbet tutmak yok 1 hafta 2 gün daha çalıştım sonra grip oldum bi gün evdeyim yatıyorum iyice bürledim üstümü terleyip atarım gribimi diye uyuya kalmışım saat 12 gibi bir uyandım altımda bir ıslaklık hissettim su gibi bir şey ıslaklıkla uyandım allahtan tuvalete gittim. İdrar kaçırıyorum sandım herhalde dedim idrar yolu enfeksiyonum vardı ondan idrarımı tutamıyorum çünkü hiç bir ağrı belirtisi bi şey yok 25+2 haftalık hamileyim bu arada
Canım pcos hastalarında rahim ağzı yetmezliği olabiliyor oda hamilelikte fark ediliyor senin 13 haftalarda dikis attirman lazım hamile kalınca bulunduğun sehirde iyi bir perinatolog bul tedbir amaçlı dikiş atar kk da rahim ağzı yetmezliği bölümü var orayı iyi takip et işten de rapor alırsın yatarsın cnm evde korkma geçecek üzülme sen iyi bir evlatsin iyi de anne olacaksın

Canım pcos hastalarında rahim ağzı yetmezliği olabiliyor oda hamilelikte fark ediliyor senin 13 haftalarda dikis attirman lazım hamile kalınca bulunduğun sehirde iyi bir perinatolog bul tedbir amaçlı dikiş atar kk da rahim ağzı yetmezliği bölümü var orayı iyi takip et işten de rapor alırsın yatarsın cnm evde korkma geçecek üzülme sen iyi bir evlatsin iyi de anne olacaksın
Pcos ile rahim ağzı yetmezliği bağlantısını duymamıştım şaşırdım gerçekten küçük bi yerde yaşıyorum umarım burda yaparlar o işlemi

Cok teşekkür ederim destekleriniz için insallah herşey söylediniz gibi guzel olur

Su an çok yeni malasef bir hafta oldu bebeğimi kaybedeli ama moralimi bozmuyorum iş bulmaya çalışıyorum bu arada Bursa da oturuyorum senin bebeğin oldu mu
Tabi ki bozmayın moralinizi bizim sucumuz değil ki keşke elimizde olsa önlemez miydik boyle bi şeyi ama elimizde değil malesef

Pcos ile rahim ağzı yetmezliği bağlantısını duymamıştım şaşırdım gerçekten küçük bi yerde yaşıyorum umarım burda yaparlar o işlemi
Bizde sanırım prolaktin di az salgilanmasi düzensiz olunca rahimi sıkıştırmiyormus tabi hepsinde değil bende erken doğum yapınca araştırmıştım tedbir amaçlı dikiş atacaklardi 13. Haftada önceden fark edilmiyor 20. Haftalarda fark ediliyor
Sen o gruba bak liste vardı farklı şehirlerde olan drlarda tedavi olanlar var mutlaka yardımı olur sağlıcakla bebeğini kucağına almanı diliyorum

Bizde sanırım prolaktin di az salgilanmasi düzensiz olunca rahimi sıkıştırmiyormus tabi hepsinde değil bende erken doğum yapınca araştırmıştım tedbir amaçlı dikiş atacaklardi 13. Haftada önceden fark edilmiyor 20. Haftalarda fark ediliyor
Sen o gruba bak liste vardı farklı şehirlerde olan drlarda tedavi olanlar var mutlaka yardımı olur sağlıcakla bebeğini kucağına almanı diliyorum
Takibe alicam dediğin yeri cnm insallah yardımcı olurlar ben araştırmaktan da korkar oldum hic bakmıyorum obsesif oluyorum okudukça bende de var bunlar diye korkudan okuyamaz oldum

Takibe alicam dediğin yeri cnm insallah yardımcı olurlar ben araştırmaktan da korkar oldum hic bakmıyorum obsesif oluyorum okudukça bende de var bunlar diye korkudan okuyamaz oldum
Korkma korkma takip etme istersen hangi şehirde sin ben gruba bakıp söyleyim Dr ismi Dr a gidince o en güzel cevabı verir zaten

X