asla dert yarıştırmak istemem ama benim annemde şizofreni hastasıydı yaklaşık 15 sene bize ışık açtırmazdı birisi gelecek derdi babama saldırırdı sürekli kıskanclık vardı ara ara hastanelere yatardı bende yanında yatardım iyileşirdi sonra tekrar başlardı o haliyle en kücük kardeşime hamile kaldı dünyalara değişmem ben limon diyorum ona limonumuz oldu ama yaşadığı depresyonlar kardeşimi etkiledi ve 5 yaşında otizm tanısı konuldu benim derslerim iyiydi ama annemin hastalığı yüzünden kendimi veremedim zor bela bir üniversite kazandım aynı sizin gibi birinci sınıfta eşimle tanıştık ama ben 2. Sınıftayken annem 6. Katın balkonundan kendini aşağıya attı babam aradı eve geldiğimde annemin yeleğini kokladım balkona çıktım burdan nasıl dedim yanında kaldım 3 gün Allah’a şükür sadece bel kemiği kırıldı yaşıyordu su an hastalığı tamamen iyileşti ben evlendim ama bu kez de benim sorunlarım başladı tedavi ile hamile kaldım ve yavrum 4 aylıkken kalbi durdu suni sancı verilerek doğum yaptım ve kaybettik biz belki Allah’ın en sevdiği belki de nefret ettiği kullarız daha 26 yaşındayım asla isyan etmiyorum ama bir kere olsun elimi uzattığım bir şey elimde kalmadığı olmadı tek değilsin tek değiliz ..