Sıkmak istemiyorum çok uzun malesef inanmayabilirsiniz tabi ama gecenin bi yarısı dertlendim duyan birileri okuyan birileri varsa yazarım diye uzun uzun boşuna yazmıyım diye düşündümIlgimizi çekerse yazmak ne demek? Anlatasiniz varsa, içinizi dokmek istiyorsanız yazın.
Dizinin heyecanlı bölümünde bırakıp devamı haftaya der gibi olmuş.
Şu yaptığınız konuya dikkat çekmek yerine gerçekliğini sorgulatacak
Hepsini yazıcam bu saatte beni okuyan birileri var demek ki kelke tek travmam dayak olsaydı ama o en basiti diyebilirim27 yaşında olup bunları unutamıyor oluşunu tramvaya bağlıyorum. Sana bunları kimse unutturamaz ,unutursun da demez. Ancak biraz olsun hafifletenler, yaralarını saranlar, sana bunları hatırlamana fırsat vermeyecek olan insanlar girer hayatına. Bunlara örnek eş, dost, kardeş bildiğin insanlardıır. Fakat eşinde var senin. Eşinle aran nasıl? Bunun cevabını mutlaka yazmanı bekliyorum. Diğer türlü, hepimizin imtihanları var benimde babam annemi döverdi gözümün önünde bende tramvalar geçirdim seni çok iyi anlıyorum. Ama yanımda kimse olmasa dahi hatırlamamaya çalışıyorum..
canım içini dök rahatlarsınDeğişik bir hayat yaşadım dinlemek isteyenlere anlatmak istiyorum hatta bazen kitap bile yazmayı düşünmüyor değilim.
Öncelikle merhaba ben 27 yaşındayım 2 senelik evliyim. Kamu sektöründe çalışıyorum .
ben 6 yaşındayken annem ve babam ayrılmışlar. Annemden duyduğuma göre maddiyat ve aldatma olarak biliyorum. Sonra annemin kıskançlıkları ve sanrılarını hatırlıyorum . Ben küçükken ev telefonundan sürekli o kadını ve babamı arar saatlerce kıskançlık krizlerine girer onlarla kavga ederdi. Camdan bardakları fırlatırdı. Beni kimseye göndermez bütün ailemdeki herkesten uzaklaştırırdı. Herkesin bana zarar vereceğinden korkardı. Annem hayatını bana adamış beni çok sevmiş ama en çokta bana zarar vermiş kişi... çalışırdı ve maaşından tek bir kuruş almadan bana harcardı. Bir giydiğimi ikinci gün giymez bi telefonu bir kaç aydan fazla kullanmazdım. Her dediğim olurdu. Ama yaşadığım stresler hariç. Küçükken annemin hezeyanlarına çok aklım ermezdi. Babamı kötü bilir ondan kaçardım. Annem o kadınla babamı arayıp kavga ettiği için bir gün ben onların yanına gittim hasta olduğum için annem beni babama bıraktı doktora getir diye kendisi işten izin alamamıştı demek o zaman. Kadınla beni kandırdılar ah haniymiş benim kızım sen bilirsin dayınların telefonunu ezberlemişsindir hadi söyle bakalım dediler vende akıllıyım ben diye göstericem ya verdim telefonu. Annem onları arardı onlarda dayımı arayıp annemi şikayet ederler bizi rahatsız ediyor derlerdi. Sonra Dayım bize gelir annemi bi güzel döverdi. Bir gün annem karşılık veriyordu küçük tüpü eline aldı tam kafasına geçirecek ben girdim araya... bunlar buz dağının en ufak bir kısmı eğer ilginizi çekerse yazmaya devam etmek istiyorum
Yaz tabiiHepsini yazıcam bu saatte beni okuyan birileri var demek ki kelke tek travmam dayak olsaydı ama o en basiti diyebilirim ☹
okumaya devam et o zamanBir kiyafeti iki defa giymezdimden belli fake olduğu.
Allah razı olsun geçmiş henüz geçmedi ama bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu daha aklıma geldi yazmak istedim herşeyiInsan aci seyler yasayinca gecmisteki yaralarini da ortaya koyuyor dert üstüne dert ekliyor kendisine.
Basiniz sagolsun bu arada.
Gecmisi gecmiste birakmayi deneyin bence..
Çok uzun olduğu için böyle yazıyorum ne biliyim toparlayamam diyeNeden taksit taksit yazıyosunuz