- 13 Ekim 2010
- 24
- 0
haklısın canım,28 inde yolculuğa çıkıyorum.belki 27 sinde tahlil yapabilir.çünkü 30 unda yeni kutuya başlamam gerekiyor
yazmayı unuttum saç derimde de aşırı bir hassaslaşma var. pul pul dökülüyor. kısa saçlarım ama yinede toplamaya çalışıyorum. sürekli toplamama rağmen saçlarımı yinede görünüyor malesef. ve okulda arkadaşlarımın saçların ne kadar kepeklenmiş sorularına açıklama yapmak zorunda kalıyorum. kullananlardan bu durumu yaşayan ve geçici bir çözüm bulabilmiş olan var mı acaba?
bende zeratonin kullanıyorum. ergenliğimde tektük sivilcem çıkıyordu. ama son iki senedir sivilcelerle başım dertte. 27 yaşındayım ve sivilcelerim beni çok rahatsız ediyor.cildiyenin verdiği kremleri bir ay kullandım ama çok zahmetli bir iş oldugu için hap yazmasını istedim.zeratoninin ilk ayında sivilcelerim baya bi arttı. yuzumdeki kızarıklık yuzunden herkesten olumsuz cümleler duydum muhakkak guneş koruyucu kullanın çunku florasan ışıgı bile kızarıklık yapıyor.şimdi ikinci ayımın son gunlerindeyim ve sivilcelerim hala geçmedi. intte okudugum her sayfada 3. ayda muzice olucagını söylüyor. aslında inanmak istiyorum ama hiç inandırıcı gelmiyor. doktorumda 4 ayda geçer demişti. beklemekten başka çare yok sanırım.
benim gibi ilacı kullanıp sivilceleri artan varsa lütfen ne zaman düzeldiği konusunda bilgi verebilir mi ???
dudak kurulugu için blistex dudak kremi kullanın.çok çeşidi var en etkilisi blistex lip relief cream eczanede bulabilirsiniz. bana dua edeceğinize eminim. ilk kullanımda bile etkisini görüyorsunuz :)
bende zeratonin kullanıyorum. ergenliğimde tektük sivilcem çıkıyordu. ama son iki senedir sivilcelerle başım dertte. 27 yaşındayım ve sivilcelerim beni çok rahatsız ediyor.cildiyenin verdiği kremleri bir ay kullandım ama çok zahmetli bir iş oldugu için hap yazmasını istedim.zeratoninin ilk ayında sivilcelerim baya bi arttı. yuzumdeki kızarıklık yuzunden herkesten olumsuz cümleler duydum muhakkak guneş koruyucu kullanın çunku florasan ışıgı bile kızarıklık yapıyor.şimdi ikinci ayımın son gunlerindeyim ve sivilcelerim hala geçmedi. intte okudugum her sayfada 3. ayda muzice olucagını söylüyor. aslında inanmak istiyorum ama hiç inandırıcı gelmiyor. doktorumda 4 ayda geçer demişti. beklemekten başka çare yok sanırım.
benim gibi ilacı kullanıp sivilceleri artan varsa lütfen ne zaman düzeldiği konusunda bilgi verebilir mi ???
dudak kurulugu için blistex dudak kremi kullanın.çok çeşidi var en etkilisi blistex lip relief cream eczanede bulabilirsiniz. bana dua edeceğinize eminim. ilk kullanımda bile etkisini görüyorsunuz :)
Kızlar bu ilac yüzü çok kurutuyormuş ya,siz ne kullandınız yüzünüzü nemlendirmeniz için? Pek çok ürün var,ve pahalılar da.. Ne kullanacağımı şaşırdım gerçekten. 3. günümdeyim ama yakında ihtiyaç duyucam sanırım.
Meraba..
Şiddetli deil ama yaklaşık 3 4 senedir akne problemim var..Bu zamana kadar zaman zaman şiddetlense de çok kötü değildi.Ancak eskiden sadece yanaklrımın kenarlarında olan sivilceler artık çene vs yayılmaya başladı suratıma.kıpkırmızılar ve içleri dolu dolu.Sönseler bile kırmızılıkları leke olarak kalıyor.Kesinlikle oynamıyorum ama makyaj vs tabiki yapıyorum.mineral pudra kulllanıyrdm altına sivilcelere kapatıcı surerek ancak artık yeterlı olmuyor malesef.Su ana kadar tam düzenli olmasa da adlarını hatırlayamdıgım pek cok krem vs kullandım. en son benzamıyncın kullandım ancaK nafile..Hormonlarım normal ckıyor.doktorum normal cıkmasına ragmen dıane 35 e baslayalım bı bakalım dedi.Daha emın olabılmek ıcın devlette bır uzman doktora göründüm.Anlattım.şiddetli olmasa da akne problemim var oldgunu ve bu sivilce dönemimi kısaltmak ıcın tek çözümümün roaccutane veya zerotanin oldgunu söyledi.Düşük doz baslamamı önerdi.Ancak annem hıc sıcak bakmıyor.Yanı sıra ben de cidde anlamda endişe duyuyorum.Çünkü cok uzun bır süre ve sabır gerektıren bişey..Beni en çok endişelendiren hepinizinde olduğu gibi tüm svlcelern dökülmeye başladığı dönem.bu dönemde oluşan ciddi kızarklıklar vs.açıkçası kullanan tanıdıklrım var ama hiç bu evresini bire bir göremedim malesef.şimdi güvenemiyorm.Çok kararsızım.Doktorum eger ki istemiyorsan monodox hap artı isotrexin jel e başlayalım dedi.isotrexin in de etkili olduğunu söyledi.ama bilemiyorum gerçekten..Artık çok fazla umut bağlayamıyorum bu tür dısardan tedavilere..En düşük doz da başlasam da etkileri aynı şiddtte görülecekmidir bi bilginiz varmı
merhaba kmilee ben ayın 27 sinde 2.ci tahlilim için gittim ve sadece kolstrolüm yine yüksek çıktı oda ilacı kesecek kadar değil normalde sınır 200 benimki 230 çıktı .isotrexsin kullandım hemde kaç yıl doktorum etkili olacağını söyledi fakat krem bitti yine aynı eğer temelden kurtulmak istiyorsan bence zoretanin kullan.sadece dudaklarda kuruluk yapıyor başka hiç bişey yapmadı bende ki bünyem çok zayıf.doktorum bünyem zayıf olduğu için tereddüt bile etti ben ısrar ettim.o yüzden kimseyi dinleme bence.neticede hayat senin hayatın ve o sivilcelerle sen yaşıyorsun senden iyi onun psikolojisini kimse bilemez canım.bence başla.ben iyiki başlamışım diyorum 3.cü ayıma girdim ve siyah ve beyaz noktalarımın hepsi gitti sivilcelerimde çok aza indi hatta tek tük kaldı desem daha doğru olur.ben sabah 10 mg akşam 20 mg olarak başladım.sana söylenen yan etkiler seninde gözünü korkutuş ama inan dudak kuruluğundan başka hiç bişey olmuyor ki zaten ilk ayın sonunda tahlilde eğer bir sorun çıkarsa kesiyor doktor.bütün gücünü topla ve başla iyiki başlamışım diceksin emin ol