selam kızlar bugün benim 5.günüm.. ben zerotanin 20mg günde birtane alıyorum akşamları yüzüme nadixe sürüyorum ve günde 3defada fito die bi merhemi dudağıma sürüyorum...sormak istedim şuu ben ayva çekirdeklerini gülsuyuna koyup jel oluşturup yüzüme sabahları sürüyorum..acaba ilaçlarla birlikte zararı olurmuuu?
Geçmiş olsun,bence zararından ziyade çeşit çeşit şeyleri birarada yapmak yerine şu an sadece doktorun önerdiklerini kullansanız daha iyi olur. İlacın etki edip etmediğini,gelişmeleri daha iyi görür ve tedaviye ona göre devam edersiniz. Tabi bu benim fikrim karar size ait.
ya bende 2. ayimdayim ama emin deilim sonradan birdaha cikarmi cikmazmi diye.. duydugum kadariyla kilona göre doz almazsan az alirsan sonradn yeniden cikiyormus sivilceler..böyle bi tecrübesi olan varmi kullanip 1-2 sene sonra tekrar cikan ?suan kullananlar ne düsünüyor doktorunuz ne dyor kesinlikle cikmaz bi dahami diyor? benim doktorum bi daha cikmicak diye birsey diyemem dedide :18:
bnmde 4gün snr 1.ayım dolck ama hala sivilcelermde artış yok duduklarm kuruyo yüzüm soyuluyo.acaba 2.ayda sivilce artışı olur mu :/
bu ilacı yıllardır sivilcesi geçmeyen bi arkadaşım kullandı
şuan hiç çıkmıyor sivilcesi sadece yanağında ufak ufak izler kaldı okadar
onuda pek önemsemiyor
benimde cildim problemli dr.banada verdi ben kullanmam dedimm
onun yerine doğum kontrol hapı kullanıyorum faydasını görmeye başladım
haberlerde gormustum birkaçgün oluyor bir kız sıvılce tedavisi için doğum kontrol hapı kullanıomus vefat etmiş. Çok dikket et. Doktora muhahkkak danış bence.:18:
arkadaşlar bende ilacı kullanırken siyah noktalarım belirginleşmeye başlamış sivilcelerim çıkmaya başlamıştı ilaç işe yarıodu ama acile kaldırıldım çok düzenli besenmeme rağmen ve günde sadece 20 mg 1 tane almama rağmen karaciğer enzimlerin yükselmiş belden aşşağım tutmuyo gibiydi sanki berbat bi şeydi ..bırakmak zorunda kaldım ve suratımda belirgin olmayan siyah noktalar belirginleşmişti ilaç dönemimde burnum yüzüm iğrenç daha beter oldum 2 tane sivilce içinağlamaktan gözlerim kan çanağı dudaklarım çatlaklar içerisinde her yerim berbat ya! elbette bünyeden bünyeye fark vardır kullananların morelini bozmak istemiyorum ama minicik bi ağrınız bile olsa gidin hastaneye..benim ilk tahlilimle 15 gün sonraki tahlil arasında okadar fark varki ...nedim ya hepinize geçmiş olsun
bu yüzden o kağıdı imzalatıyolar işte cnm. çok geçmiş olsun yaayda 1 kan tahlili istiyolar bazen 15 günde bir istiyodu doktor benden. farklı bişey hissedildimi direk doktora gitmek lazım. şimdi nasılsın toparlana bildin mi ?
hala ağrım var gerçekten karaciğer çok önemli bi organama moralim inanılmaz derecede bozuk suratım bu kadar kötü deyildi keşke diyorum ya;' 59:
cnm gayet normal. benim sivilcelerim artmamıştı direk kurutmaya başlamıştı. dudaklarım çok kuruodu behanten kullan çok ii gelio. yakında düzmeye başlar cildin endişe etme.