Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm arkadaşlar
ben zoretanini bir ay kullandıktan sonra ihmalimden dolayı 15 gün ara vermek zorunda kaldım ve bu aradan sonra ilaca devam ettim.bunu yapmamın zararı olmuş mudur acaba.yoksa o bir ay kullandığım boşa gitti ve tedavim yeniden mi başladı?cevap verirseniz çok sevinirim.

bnde ara ara kullanmştm hç bir zararı olmadı. zaten ilacın çok fazla yan etksi war doktr bna gnde 2 kez kullanmamı söylemişti 1 ay olmadan egzama oldu elllerm ve saç diplerim. sonra bi mddet ara verip tekrr başladım gnde 1 kez içtm. yan etklrne rağmen muhtşm bi ilaç izleri geçiryo.kuruluk için bepanthene kullanyrdm dudklrm için

mrb arkadaşlar böyle bi sayfa olmasına çok sevindim açıkcası.. ben bu ilacın bu kadar popüler olduğunu blmiyodum.. ben de bu hafta başladım kullanmaya yalnz 10 mg alıyorum günde 1 tane acaba yeterli midir hiç 10 mg alan kmse görmedim burda.. bi de bu arada yüzüme makyaj yapmak, ya da temzleyci jeller kullanmak olumsuz etkiler yapar mı?? bilmiyorumkismile

arkadslar geçen yıl zoretanin ilacını bende kullandım..dile getirdiğiniz tüm sıkıntıları bende yaaşdım..
ancak sabırlı bir şekilde ilacınızı kullanmaay devam ederseniz sorun yaşamasssınız..
ilacı 4aydan önce kesmek yasak..normalde benim 4.aya geçmeden sivilcelerim bitmişti fakat 4.ayı bekleyip bitirdik..sonrasında sıkıntı yaşamadım şuan birinci yılım doldu fakat ara ara çıkan sivilceler dışında pek bir problemim yok..
sorun geçmişten kalan sivilce izleri onlaa da çözüm bulursam çok iyi olacak..
umarım herkes beklediği etkiyi görür çünkü şuan uzun zamandır görüşmediğim arkadalarım özellikle görünce çok şaşırıyor cildin nekadar parlak güzel olmuş diyorlar..:1closedeyes:

merhaba arkadaşlar 2 gün önce zoretanin tedavisinde 6 ayı doldurdum yüzümde vücudumda hiç sivilce kalmadı ama tekrar doktora gitmedim zaten doktor ilgisizdi ilaç tedavisini bitirdikten sonra yapılacak işlemler var mı acaba ilacın etkisi halen devam ediyor aynen dudaklarım kuruyor cildim halen çok hassas azcık elim değse kavlayıp geliyor derim, bu etkilerden bir an önce kurtulabilmem için tavsıyesi olan var mı ?bi de sivilce izleri kaldı biraz onlar için çözün önerisi olan varsa sevinirim herkese selam ..

cilt hassasiyeti için yapabileceğin bişey yok belli bi süre sonra geçiyo zaten. sivilce izleri için de eritretin yada contractubex kullan ikisi de mükemmel bi ilaç. bayanssulusmile

merhaba arkadaşlar, doktorum bugun bu ilaçtan yazdı.yalnız 20 mg lık ve 10 mg lık 2 ayrı kutu var hangisi sabah hangisini akşam kullanıcağım? eczaneye sorsam bilirler mi ki?
ayrıca böyle bir başlığın olmasına çok sevindim.yoksa yan etkilerle karşılaşınca kesin krizlere girerdim :))
normalde kolay sinirlenen biriyim.ama sakin olup kolayca anlatmak istiyorum.şuan 20 yaşındayım.lise yıllarımda sivilce problemi pek yaşamamıştım ama son 2 aydır çok kötü durumdayım.inşallah kötü sonuçlar almadan tamamlıcam tedaviyi :))

merhaba arkadaşlar, doktorum bugun bu ilaçtan yazdı.yalnız 20 mg lık ve 10 mg lık 2 ayrı kutu var hangisi sabah hangisini akşam kullanıcağım? eczaneye sorsam bilirler mi ki?
ayrıca böyle bir başlığın olmasına çok sevindim.yoksa yan etkilerle karşılaşınca kesin krizlere girerdim :))
normalde kolay sinirlenen biriyim.ama sakin olup kolayca anlatmak istiyorum.şuan 20 yaşındayım.lise yıllarımda sivilce problemi pek yaşamamıştım ama son 2 aydır çok kötü durumdayım.inşallah kötü sonuçlar almadan tamamlıcam tedaviyi :))

canım 10 u sabah 20 liği aksam

emin misin canım?

yani şöyle anlatayım aslında ne zaman aldıgın farketmez dedi eczacı ama 10lugu sabah alsan daha iyi olur dedi 20 lik agır oldugu için biraz dedi sbh alırsan gun boyu daha zor olur senin için dedi.

emin olmasam yazmazdım sonucta ilaç bu kimseye ufakta olsun zarar gelsin istemem en iyisi git eczaneye sor bence...

çokk berbat bi ilaç psikolojik olarak çok yıpratıyo 3aydır etkisini görmedim 1ay sonra geçti çokk güzel diyenler var ama benm gibi olanlarda çok yüzüm eskisinden daha kötü oldu ve artık yüzümün tedaviye cevap vermiyeceğini söylediler kullanan hata yapar benden söylemesi yan etkiler milyonda bir çıkıyo falan diyolar ama gidin cildiyeciye sorun yarısından çoğunda çıkıyo bunlar yinede kullanacak olanlar iyi düşünsünler

yani şöyle anlatayım aslında ne zaman aldıgın farketmez dedi eczacı ama 10lugu sabah alsan daha iyi olur dedi 20 lik agır oldugu için biraz dedi sbh alırsan gun boyu daha zor olur senin için dedi.

emin olmasam yazmazdım sonucta ilaç bu kimseye ufakta olsun zarar gelsin istemem en iyisi git eczaneye sor bence...

anladım canım.bende sordum bugun ezcaneye senin dediğin gibi söylediler. 10 luk sbah 20 liik akşam olucakmış.tşk ederim sanada :KK3:

slm bende 1 aydır roacutane kullanıyorum en son doktora gıttıgımde bana ıkıncı ayım ıcın zoretanın verdı bende korkuyorum ılk basladıgımda roacutane dan da cok korkmustum ama ben pek yan etkısını gormedım hafıf dudak kuruması dısında bı de ıkı haftadır aknelerım acaıp buyudu umarım gecer kullanan arkadaslar yazarsa cok seevınırım bıde ıkı ılac ta aynı etkıdemı acaba :emir_bebek:

kızlar ben de sizin gibi ilk doktorum ilacı verdiğinde hasta kabul formunu imzalarken bile yarım saat düşündüm.hele doktorum yan etkilerinden bahsedince iyice korktum ama etrafımda kullanan yakınlarımı düşününce cesaretimi topladım ve aldım.ikinci ayımdayım suan.ilk tahlilim yapıldı sadece kolestrolüm yüksek çıktı.ama onuda beslenmeme dikkat etmemle çözülebileceğini söyledi doktorum.zaten ilaçla birlikte zoretanin hakkında diye bir kitap veriyorlar onu okursanız içiniz daha raht eder.çıkan sivilcelerde tedavinin bir parçası yani aralılarla çıkacak olan sivilceleri birden çıkarıyor korkulacak bişey yok.bunun dışında sadece dudaklarımda acayip kuruma çatlama oldu onuda doktorum bepanthen kullan dedi fakat ben bi etkisini görmediğim için johnson babay nin vazelinini aldım.sabah akşam öğlen az biraz vazelin sürüyorum ve dudaklarım gayet iyi durumda akneyle başı dertte olan herkeze zoretanin i tavsiye ediyorum.iyikide cesaretlenip kullanmaya başladım.ayrıca birde bazı arkadaşlarım sormuş sabah 10 mg akşam 20 mg olarak kullanılıyor gün atlamadan daimi olarak alıyoruz eğer birgü bile atlansa ilaç işe yaramıyor a.s

kızlar ben de sizin gibi ilk doktorum ilacı verdiğinde hasta kabul formunu imzalarken bile yarım saat düşündüm.hele doktorum yan etkilerinden bahsedince iyice korktum ama etrafımda kullanan yakınlarımı düşününce cesaretimi topladım ve aldım.ikinci ayımdayım suan.ilk tahlilim yapıldı sadece kolestrolüm yüksek çıktı.ama onuda beslenmeme dikkat etmemle çözülebileceğini söyledi doktorum.zaten ilaçla birlikte zoretanin hakkında diye bir kitap veriyorlar onu okursanız içiniz daha raht eder.çıkan sivilcelerde tedavinin bir parçası yani aralılarla çıkacak olan sivilceleri birden çıkarıyor korkulacak bişey yok.bunun dışında sadece dudaklarımda acayip kuruma çatlama oldu onuda doktorum bepanthen kullan dedi fakat ben bi etkisini görmediğim için johnson babay nin vazelinini aldım.sabah akşam öğlen az biraz vazelin sürüyorum ve dudaklarım gayet iyi durumda akneyle başı dertte olan herkeze zoretanin i tavsiye ediyorum.iyikide cesaretlenip kullanmaya başladım.ayrıca birde bazı arkadaşlarım sormuş sabah 10 mg akşam 20 mg olarak kullanılıyor gün atlamadan daimi olarak alıyoruz eğer birgü bile atlansa ilaç işe yaramıyor a.s

emin misin canım ya? şuan 2 hafta oldu ilaca başlayalı.ayın 30 unda yeniden gitmem gerekiyor doktora kan testi,...vs.
ancak ayın 30 unda şehir dışında olucam.2-3 kasım gibi dönücem ist'a.napıcam ben ? :KK43:
2-3 gün geç gitsem doktora sorun olur mu?

emin misin canım ya? şuan 2 hafta oldu ilaca başlayalı.ayın 30 unda yeniden gitmem gerekiyor doktora kan testi,...vs.
ancak ayın 30 unda şehir dışında olucam.2-3 kasım gibi dönücem ist'a.napıcam ben ? :KK43:
2-3 gün geç gitsem doktora sorun olur mu?

valla canım istersen sen bir doktorunla görüş.çünkü ilaç bitimindeki gün hemen çağırıyor ona göre testlerden sonuç alınıyor bende ayın 27 sinde ikinci tahlilim için gideceğim.bence sen doktorunla en yakın zamanda bu konuyu görüş derim.haber ver canım

valla canım istersen sen bir doktorunla görüş.çünkü ilaç bitimindeki gün hemen çağırıyor ona göre testlerden sonuç alınıyor bende ayın 27 sinde ikinci tahlilim için gideceğim.bence sen doktorunla en yakın zamanda bu konuyu görüş derim.haber ver canım

haklısın canım,28 inde yolculuğa çıkıyorum.belki 27 sinde tahlil yapabilir.çünkü 30 unda yeni kutuya başlamam gerekiyor

slm kısslarr şu ilaçi bulandan Allah razı olsn zemuszemus cildim bebek gibi olduuu anlatamm :-) herkss noldu kızım yuzune michael jackson gbı olmuş yuzun pürüsszz diolar kaydirigubbakcemile3 dr kontrllnde almak sartıyla herksee tawsıye edrm :))5.ayım hem eskisi gbi dudaklarımda kurumu çok şükürrr...

X