Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar ben de yarın başlıyorum bu ilaca. doktor 30 mg verdi. 30 mg kullanan var mı? 10 mg sabah 20 mg akşam şeklinde mi kullanıyosunuz? doktor söyledi ama hatırlayamıyorum şu anda :1no2:

slm
ben 30mg kullanıyorum ve aralıklı olarak alıyorum bnada sylmşti ama unuttum bnde böyle kullandım doktora gittiğimde srucam.

slm
bnde 1 aydır kullanıyordum ve 1. ayın snnda yan etkileri çıkmaya başladı elimde boynumda kızarıklıklar oluştu eet bnmde yanıyor kaşınıyor galiba benide allerji yaptı bakalım ptesi kontrolüm var doğrusu gözümn önnde hareket eden siyah noktalar oluştu korktum bakalım doktor ne diycek gözümden olmak istemiyorum olmassa bırakıcam.

ben de kullanıyorum. sivilcem değil ama siyah noktalarım, yağlı cildim ve saçlarım, bir de pütür pütür beyazlıklarım vardı. hepsinden kurtuldum. 4 ay bitti benim herkes iyi sonuçlar alır inşallah =)

burun içinde kurulk yaptı bende burnmn içi kuruyr sürekli böyle bir sorun yaşayn vr mı

ben de kullanıyorum. sivilcem değil ama siyah noktalarım, yağlı cildim ve saçlarım, bir de pütür pütür beyazlıklarım vardı. hepsinden kurtuldum. 4 ay bitti benim herkes iyi sonuçlar alır inşallah =)

şanslıymışsın çünkü o beyazlıklar üzeri kapalı siyah nokta oluyor ya onların tedavisi daha uzun süryor yani sivilveden daha uzun sürede tedavi oluyor. benim yüzüm tamaman iileşti ama işte daha öncede söyledğm gibi sırtmdaki o beyaz noktalar geçmedi cilt bakımıyla geçer anck dedi dr.

slm
ben 30mg kullanıyorum ve aralıklı olarak alıyorum bnada sylmşti ama unuttum bnde böyle kullandım doktora gittiğimde srucam.

canım bende 30 mg.olarak kullanıyorum.ama bana dr.sabah 10 mg akşam 20 mg.kullan demişti.mg.ları düzenli kullanmaya dikkat et dedi.geçmiş olsun canım.

benimde 3. günüm bu ilaçta
aslında 1ay öncesine kadar 19 tane içmiştim fakat yan etkileri fazla geldi sanırım dozaj ii ayarlanmadı 1 haftada 2 kilo vermiştim sonra korktum bıraktım
şimdi tekrar başladım günde 1 20 mg alıyorum ve 3.günüm
yan etkilerini daha göstermedi şöyle 3 5 olsun dudaklarım kurumaya başlar=(
inş. aşırı yan etki yapmaz tekrarda hepimiz kurtuluruz şu lanet sivilce leke ve yağlardan

acaba kremlerin üstüne pudra kullanmak zararlı olr mu parlamayı önlemesi açısından

slm
arkadaşlar bn bu ilacı kullanmayalı başlayalı bir ayı geçti.moralinizi bozmak istemem ama cildimde yaptığı tahrişlere rağmen en önemlisi gözümde kuruluk yapmış 10 gündür ilacı kullanmıyorum ve 1 haftadırda net göremiyorum .yüzüm güzelleşsin derken gözümden oluyorum nerdeyse bidahada asla kullanmam nerden kullandım ahh =((

arkadaşlar benimde 1. ayım bitti deneyimlerimi hemen paylaşmak istiyorum. gözlerimde aşırı kuruluk, dudaklarımda çatlama, yüzümde soyulma, burun kanaması ve kuruluğu, ellerimde ve yüzümde kızarmalar, eklem ve baş ağrıları. ben burnumun içi de dahil olmak üzere bepanthen kullandım yüzümde ve dudaklarımda çok çok iyi geldi. ama etki olarakta sivilcelerim biraz dışarı kustuktan sonra tek tük çıkmaya başladı çıkanlarda sönük çıkıyo zaten. ayrıca eskiden kalan kızarıklıklarımda renk açılmaları oldu yani bana göre çektiğim herşeye değiyo şuanda bu tedavi

merhaba arkadaşlar ben 5. ayımdayım zoretanin 20+20=40 miligram kullanıyorum ikisini aynı anda alıyorum hiç farketmiyor çünkü önemli olan alınan günlük doz tabi yan etkileri fazla ilacın ama sabrettim şimdiye kadar tedaviyi tamamlamak istiyorum ha bu arada 5. ayım bitince 3 ayın daha var dedi dr. çok moralim bozuldu ben 1 ayım kaldı sanıyordum( sizde nasıl arkadaşlar kullanım ve süre??

bende 7 ay kullandım günlük seninle aynı dozda aldım 5 ayı atlatmışsın 3 ayda geçer çabuk merak etme sonuç güzel oluyor nihayetinde bende her ay bu sefer bitecek ümidiyle gidiyordm yüzümde çok az sorun vardi dr 4 5 ay sürer demişti çünkü. ama 7 ay sürdü sende moralini bozma sonuç gerçekten güzel oluyor

bende zoretanin kullanıyorum.2 buçuk ayım bitti.sivilcelerde azalma var ama izleri kaldı kırmızı kırmızı.. geçmez diye çok korkuyorum..bilmiyorumkismile

bayanlar birşey merak ediyorum..
bu ilaç kandaki şeker değerlerinin yükselmesine neden olur mu??
bnm dahiliye doktorum şüphelendi ve ilacı bıraktırdı çok fazla yan etkisi olduğunu söyledi:çok üzgünüm:

arkadaşlar zoretanin tedavim de 6.ayımdayım ancak depresyon hali gibi bir mutsuzluk , gelecekten umutsuzluk, bir gerginlik , halsizlik var sizce bu ilaçtan kaynaklı olabilirmi?

canım zaten ilacın yan etkilerinde göz kuruluğu yapar diye yazıyo.yaz aylarında daha çok rastlanıyo göz kuruluğuna sana tavsiyem dışarı çıktığında mutlaka ama mutlaka güneş kremi ve güneş gözlüğü kullanman.geçmiş olsun canım

arkadaşlar zoretanin tedavim de 6.ayımdayım ancak depresyon hali gibi bir mutsuzluk , gelecekten umutsuzluk, bir gerginlik , halsizlik var sizce bu ilaçtan kaynaklı olabilirmi?

ewet canım aynı sıkıntıları bende yasıyorum tedavimin 5.ay ındayım ve hala bu yan etkileri yaşıyorum.dr.um ilacın etkisi olduğunu söyledi.merak edilecek bir durum yok yani.tedavi bitince bu sıkıntılardan kurtulcaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…