kızlar ben de yarın başlıyorum bu ilaca. doktor 30 mg verdi. 30 mg kullanan var mı? 10 mg sabah 20 mg akşam şeklinde mi kullanıyosunuz? doktor söyledi ama hatırlayamıyorum şu anda :1no2:
herkese yeniden merhaba.
daha bi kaç gün önce dudak kenarlarında enfeksiyon oluştuğunu söylemiştim. sanırım 2 hafta sürdü bu rahatsızlık. sonunda daha mı iyi oldu derseniz. kesinlikle daha beter oldu. ilacı kullanmaya başlamadan önce bu kadar kötü değildi. bugün prof.dr. a muayene oldum. malesef ilaç beni allerji yapmış. çene bölgem çok kızarık ve yanıyor. ilacı kesmemi söyledi.allerji için bi hap verdi. % 99 geçecekmiş oysa ben %1 ihtimalinden korkuyorum...ilacı kullanmayı kestim. umarım kızarıklığım leke kalmaz. pişman oldum bu ilaca başlamayı kabul ettiğime. umarım sizlere bi zararı dokunmaz.
ben de kullanıyorum. sivilcem değil ama siyah noktalarım, yağlı cildim ve saçlarım, bir de pütür pütür beyazlıklarım vardı. hepsinden kurtuldum. 4 ay bitti benim herkes iyi sonuçlar alır inşallah =)
slm
ben 30mg kullanıyorum ve aralıklı olarak alıyorum bnada sylmşti ama unuttum bnde böyle kullandım doktora gittiğimde srucam.
merhaba arkadaşlar ben 5. ayımdayım zoretanin 20+20=40 miligram kullanıyorum ikisini aynı anda alıyorum hiç farketmiyor çünkü önemli olan alınan günlük doz tabi yan etkileri fazla ilacın ama sabrettim şimdiye kadar tedaviyi tamamlamak istiyorum ha bu arada 5. ayım bitince 3 ayın daha var dedi dr. çok moralim bozuldu ben 1 ayım kaldı sanıyordum( sizde nasıl arkadaşlar kullanım ve süre??
slm arkadaşlar...
İlacı kullanmaya başlayalı tam bir ay oldu.30mg kullanıyorum.Doktorumunda söylediği gibi dudaklarım kuruyor.Bir ayın sonlarına doğru bazı yan etkileri ortaya çıkmaya başladı.Elimde ve boynumda kırmızı kapçuklu pütür pütür bişeyler çıktı.Diğer yan etkileride allerji,kaşıntı,yorgunluk.Ama en önemlisi gözlerimin önünde hareket eden siyah noktacıklar oluştu ve bulanık görüyorum. Sizlerdede gözünüzde böyle problem oldumu?Doğrusu korktum gözüme birşey olacak diye bırakmayı dahi düşünüyorum.Sizce geçermi ki?Bu konuda bilgisi olanlardan yazmalarını rica ediyorum normal birşeymi geçermi ne yapmalıyım.Yeni üye oldum cvplarınızı bana ulaştırırsanız sevinirim.
arkadaşlar zoretanin tedavim de 6.ayımdayım ancak depresyon hali gibi bir mutsuzluk , gelecekten umutsuzluk, bir gerginlik , halsizlik var sizce bu ilaçtan kaynaklı olabilirmi?