Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zoretanin akne tedavisinde kullanılan bir ilaç cildinde saçında yağlanma sorunu varsa önce bir doktora git istersen cildindeki yağlanmanın sivilceyle bi ilgisi yok, yani akne problemin yok anladığım kadarıyla. Dediğim gibi ilk önce bir cilt doktoruna görün o zaten sana gerekli bilgiyi ve uygun görürse ilaç verecektir ama dediğim gibi zoretanin akne tedavisinde kullanılan bir ilaç...
Benimde 1. Ayım haftaya salı biticek bende eğer bu ilaca başlayacak birileri varsa ilacın bana yaptığı etkilerden bahsetmek istiyorum . İlk olarak şunu söyleyeyim herkes bir çok yan etki sayıyor ( yüz kuruması burun kanaması vb) bunların hepsi sizde çıkıcak diye bir şey yok. İkincisi o kadar korkulucak bi ilaçda deil . Bu ilaç insanın bünyesine ve yapısına bağlı olarak herkeste farklı yan etkiler yapabilir . Benim de herkeste olduğu gibi dudağım ve yüzüm kurudu ama abartılıcak gibi de değildi. Yüzümde yine herkeste olduğu gibi derinin altındaki sivilceleri çıkartıyor. İlk baslarda gözde yanna ve yüz kaşıntısı ve özellikle ben saç kaşıntısı yaptı ama daha sonradan geçiyor. Siyah noktalara da iyi geldi bende açıkçası . Ben 30+10. Kullanıyorum tavsiyem bu ilacı kullanırken yağlı yiyecek yemeyin çünkü kolestırolu artıyormuş . İnşallah bu ilaçtan sonra yuzlerimiz bebek gibi olurr 😊. Herkese sabır diliyorumm inşallah yardımım dokunur ☺️
Moral için çok teşekkürler canım. İnternetten baktığım resimler aşırı sivilce problemleri olanlara aitti. Benimki onlarınki kadar çok değil, onlarda fayda ettiyse bende de eder herhalde diyorum avuntum bu oluyor. 1 Hafta oldu ilk hapı alalı, şimdilik hiçbir sıkıntım yok biraz dudak kuruması haricinde. Çoğu kişi birkaç sene sonra sivilcelerin tekrar çıktığını söylüyor, ondan korkuyorum ya.
Evet canım destek çok önemli bence ya. Çünkü bu insanın psikolojisini çok etkiliyor. Biriyle konuşurken falan sanki sürekli sivilcelerimi inceliyormuş gibi geliyor. Cildi güzel olan birine nasıl hayran kalıyorum anlatamam
arkadaşlar bu ilaca başlamayı düşünüyorum saçımda ve yüzümde aşırı yağlanma var bu ilaç ciltteki - saçtaki yağlanmayı yok ediyor mu ?
65 kiloyum günlük doktor 20+20 olarak zoretanin ve dudaklar içinde hametan yazdı ilacı kullanmaya yarın başlayacağım umarım sivilcelerden ve yağlanmadan kurtulurum
ciltte,saçta yağlanma ve akne sorunu var akne için tetradox kullandım 9 ay boyunca 1 ay önce bıraktım tetradoxu tekrar sivilceler çıkmaya başladı o yüzden doktoruma bu zoretanin i vermesini isteyeceğim..
Cnm şimdiden cok gecmiş olsun tonik kıllanma cildini yakar biodermanın mavi renkli yıkama jeli var bna onu verdi doktorşimdş aklımda olmadğı daha sonra yazarım .nemlendirici olarakta biodermasebuim hydra kullanıyorum oldukca güzel.Merhaba arkadaşlar benimde 4. ayım bitti. Allaha şükür testler normal önemli olan karaciğer enzimlerimizin durumu... Şuan 22 yaşımdayım 18 de de kullanmıştım bu ilacı doktora sordum 2. kez kullanmanın zararı olmaz mı diye 5. kez verdiğim hastalarım oluyo dedi.. inşallah benim için bu son olur.
bu ilaca başlayanlara tavsiyem dışarıdaki yorumlara kesinlikle kulak tıkamaları yok kısırlık yapıyo yok intihara sürüklüyo öyle olsaydı bu başlıkta toplanan insanlar olmaz sağlık bakanlığı yasaklardı. insanlar araştırmadan yorum yazıp milletin kafasını karıştırıyo.
ya aslında benim öyle sivilceleri kusma gibi bi durumum ilkinde de olmadı şimdi de olmadı direk söndürmeye ve deri altındaki kisti yumuşatmaya başladı.. tabi bu normal mi bilmiyorum herkesinki farklı etkide tabi :)
bebanthol merhem kullanırdım dudaklarım için ama bi doktor o çok parçalıyo fito al dedi hametan kullanan da çok oluyo, fito krem bana iyi geldi en azından sürekli parçalanıp kanamıyo artık..
bi de yüz temizleyici bioderma kullanıyorum ben tonik kullanmama gerek var mı sizce siz kullanıyor musunuz kullanıyorsanız neyi ???
teşekkürler şimdiden.. Allah hepimize kolaylık versin inşallah istediğimiz gibi pürüzsüz yüzlere kavuşuruz biran önce :)
6 gündeyim ciltteki ve saçtaki yağlanma aynı değişiklik yok sivilce kusması başladı sırtımda,ensemde,yüzümde özellikle çene bölgesinde sivilceler çıktı canımıda sıktı bunlar şu kusma dönemi ne kadar sürüyor arkadaşlar ayrıca yüzümde ve ellerimde kızarıklıklar da başladı
Arkadasım bünyen hassas belli hemn etksi baslamış. Mutlaka günes koruyucu kullanmalsn ayrıca bol bol su iç kusması cok normal ..cildin ilaca cvp veriyo yüzünü olabildğnce temiz tut ve nemlendir ve en önmlisi sabret🙏