Cnm şimdiden cok gecmiş olsun tonik kıllanma cildini yakar biodermanın mavi renkli yıkama jeli var bna onu verdi doktorşimdş aklımda olmadğı daha sonra yazarım .nemlendirici olarakta biodermasebuim hydra kullanıyorum oldukca güzel.
Ayrıca söylediklerine katılıyorum , kmse şu internetteki safsatalara inanıp ilaca baslamayı ertelemesinn😌insanların sizinle konuşurken sivilcelerinize bakmasının ne kadar moral bozucu olduğnuu iyi bilirm . İlaca baslayalı 1,5ay olmasına ragmen bndede kusma yapmadı, sadece dudak kuruması yaptı. Onun dışında 2 günde bir yağlanan saclarım artık sac derimn kuruması sayesinde yağlanmıyo😻💃💃💃🙏
Senin adına sevindim inşallah kurtulucaz bu akne belasından💌💕💃💃😇👸
evet bende biodermanın ürünlerini kullanıyorum güneş kremi de dahil gerçekten çok güzel ilacı tamamlayıcı ürünler.. o zaman toniğe gerek yok arada sade soda sürersek iyi gelebilir tonik niyetine
ikimizinde kusma dönemi olmamış benim sivilcelerim kistik ti yani derinin altında bi buzdağının görünmeyen kısmı vardı belki kistleri yumuşattığı için olmamıştır :)
dudak çatlaması en büyük yan etkisi bende gülemiyorum bazen çok kuruyunca :) saçlarda aynen yağlanma yok..
inşallah canım kurtulucaz bu sorundan Allahın izniyle