Merhaba arkadaşlar,
ben 22 yaşındayım yaklaşık 15 yaşından beri sivilcelerim var. Öyle intihaplı cinslerden değil ama yine de göze de pek hitap etmiyor. Nasıl anlatayım bilmiyorum işte anladınız herhalde ya
Başta iki tane adını unuttuğum krem kullandım, o fayda etmedi sonra benzamycin kullandım. O da olmayınca en son isotrexin kullandım. Bunlar hep başta fayda ediyor gibi oluyordu ama sonra yüzüm yine aynı oluyordu. Artık buna kökten bi çözüm bulmalıyım dedim ve bu
''dudak kurutan'' ilaçlara ben de başvurdum.
20mg Zoretanin yanında dudak nemlendirici Hametan ve yüzümü nemlendirsin diye nadixa yazdı doktor. Kısa yan etkilerden bahsetti, bunları çoğunuz biliyorsunuz zaten kuruluk, stres, bulantı vs..
Yaklaşık üç saat önce aldım hapı ve dudağım yanıyor
Bu psikolojik mi ya da hapın etkisi mi bilemiyorum :S
Almadan önce de araştırma yapmıştım internetten, demin de yaptım ve yan etkileri gördükçe kendimi derin bir kuyuya düşmüş çaresiz hissediyorum. Bir ay sonraki dudağımın kurumuş, yüzümde kırmızı lekeler oluşmuş halim gözümün önüne geliyor. Bir de evde fazla duran bir insan değilim üniversite 4. sınıf okuyorum, umarım okula bile gitmek istemeyecek kadar kötü olmam. Bir diğer korkum ise, tedavi bittikten bir müddet sonra sivilcelerin geri gelebileceği. Bu kadar şeye katlandıktan sonra umarım allah herkese bebek gibi bir yüz nasip eder. Ben diğer günleri de yazmaya çalışacağım.