- 30 Mayıs 2012
- 283
- 0
Kızlar kafasında soru işareti olanlara yol göstermek amaçlı kendi tedavimi kısaca anlatmak istedim.Belki bi umut olur sizin için.Bn sivilcelerim için sürekli cildiyeye gittim farklı doktorlara falan.daha önceleri farklı tedaviler kullanıldı ama bu tedavilere ragmen sivilcelerimden kurtulamayınca doktor aknetrent kullanalım dedi.Bu aknetrent, zoretanin ya da roaccutane hepsi aynı içerikli ilaçlar yani kafanız karışmasın.Çok araştırdım internette herkes yüzü kötü yaptığını, kızarttığını, kuruttuğunu yazıyordu ama kendim kullandıktan sonra gerçekten ağzım açık kaldı.Belkide bnm bünyemle ilgilidir bilmiyorum ama hiçbir şeklde yüzüm kızarmadı sadece çok hareket ettiğimde falan hani terleynce kızarırsın ya öyle oluyodu, yüzüm çok hafif kurudu dışardan bakınca anlaşılmıyordu kuruluğu sadece elleynce kuruluk hafif belli oluyodu krem sürmeye bile gerek duymuyodum o derece .Son aylarda sivilce çıkmamaya başladı tamamen kesildi sivilcelerim.Ve yüzümü yıkadıkça kuruyan tabaka elime geliyodu yani yüzüm hafif hafif soyuluyodu.Bu da izlerin, lekelerin geçmesini sağladı.Ama dediğim gibi sadece sabahları yüzümü yıkarken bu durum oluyodu ve çok hoşuma gidiyodu çünkü soyuldukça yüzüm parlıyodu ve lekelerim azalıyodu.Sadece dudak kuruluğum vardı.Onuda sürekli nemlendirme ve bol bol su içmeyle çok aza indirebilirsiniz.Ve sonunda tedavi bittti sivilcelerimden tamamen kurtuldum.Biteli 3 ay olcak hala sivilce çıkmıyor Allaha şükür.Sadece eski sivilcelerimin braktığı hafif izler var ama belkide bu ilacı kullanmasaydım daha ne izler olacaktı yüzümde.Bende böyle etki etti sizde nasıl etki eder yan etkileri ne derece olur bilmiyorum ama sonunda tamamen kurtulcaksınız bunu düşünün ve biraz dişinizi sıkın inş sizde de bnm gibi yan etkileri az olur ve tamamen kurtulursunuz.