arkadaşlar belki yazılmıştır daha önce bilmiyorum ama benim bir ayım doldu bugün itibariyle, deneyimleyerek tedavimi kolaylaştıran şeylerden bahsedeceğim; avene termal su ve güneş kreminden çok memnunum, dudak için blistexinonarıcı lip balmı (hiç soyulma olmadı onun sayesinde) ve her zaman nemli bir ortam. iş yerlerinde malum hep klimalar havayı kurutuyor benim de öyle, fakat evde kalorifer peteğinin üzerine bir kase su bırakıyorum odamı nemlendirsin diye özellikle kış aylarında kuru hava ciltlerimiz için iyi değil bunu farkettim.
ve herşeyden önemlisi, şuan suratım mayın tarlası gibi olmasına rağmen aldırış etmemek hiçbişeye. mümkün olduğunca güzel ve öcenli giyinmeye çalışıyorum dikkat kıyafete gitsin diye =) ki işe yarıyor moralimi yükseltmek açsından. eğer çok rahatsız olursam bb krem sürüyorum işyerinde ama çoğunlukla boş yüzüm.
saçlar da kuruyor malum, onlar için de bu tedavi sürecini beslenme ve büyüme süreci olarak değerlendirebiliriz mesela bolca bakım maskeleri haftada bir ya da iki kez uygulanabilir. ben bephanten evigen bemiksi susam ve badem yağına karıştırıyorum. böylece tedavim bitene kadar uzarlar da belki
mesela şeftali gibi uzun sarı tüyler çıktı yüzümde ben de diyorum ki oh kaşlarım da çoğaldı seyreklerdi iyi oldu =)
böyle küçük şeyler tedavinizi kolaylaştırabilir diye düşündüm nacizane =)
hepinize mutlu haftalarr
Şimdi hemen kalorifer peteğinin üzerine bir kase su koydum dediğin gibi yazdıkların gerçekten moral oldu bana ben de bugün işe giderken fondöten sürmedim saçım salık gittim niveanın renk veren dudak koruyucundan biraz da rimel sürdüm bu süreçte kullanmıcam fondöten normalde fondöten kullanmadan işe gittiğimde ne kadar çok sivilcelenmişsini diyolar aslında yüzümün normal hali o :) arada baya fark oluyo fondötenli haliyle artık bi şey sürmeden dışarı çıkmak istiyorum blistex sordum eczanaden yoktu doktorun verdiği bir sabun vardı yüz için onu aldım temiz tutuyim diye fondötenden kullanmıcam belki çok çok nadir senin gibi bb krem olabilir ya da garnierin kalem şeklinde kapatıcısı vardı ucu roll on lu biraz daha hafif bir kaç saat sonra uçuyo hemen onu kullanırım benim daha üçüncü günüm