Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Sivilce lekelerine en etkili ilaç nedir?

Deriyi yenileyen bir ilaç arıyorum, gittiğim doktorlardan hiç memnun kalmadım
Kafam çok karıştı, herkes farklı bir şey söylemiş

Herhangi bir ilaç kullanıp uzun sürede de olsa kesin çözüme kavuşmuş biri var mı acaba?

ya sivilce lekeleri de geçiyor mu.öyle bi problemi olup da geçen var mı :/

sivilce lekeleri azalıyor tabii ama tedavi bittikten sonra kremler falan veriyor doktorlar onunla tamamen geçiyormuş. bende p.tesi gidicem leke için jel vericeğini söyledi bakalım...

arkadaşlar bişey sorucam benim ciddi bir burun içi kuruma sorunum var sık sık kanamalarım oluyor kanamassa bile mukoza yapı hemen sertleşiyor hadi evde burnuma su çekiyorum ama günün çoğunluğu okuldayım dışarda çok rahatsız oluyorum bunun için bir öneriniz var mı ? Tabi bu kuruma zoretanin kullanmama bağlı 4 gün sonra 1. ayım doluyor

Son düzenleme:

tavsiyem bepanten krem kullan o çok iyi geliyor

bu arada lekeler için bir ne kullanıyorsunuz? benim tedavim bitti ama lekeler var hemde kırmızı kırmızı

benimde 6.ayım bitti hala sivilce çıkıyor.7.ayıma girdim düzelme bi türlü olmuyor benim durumumda olan var mı ilaç bitince de etkiis görülüo mu?

Sık sık nemlendirici sürmelisin. Bende 4 aydır kullanıyorum hiç kanamam olmadı ama olanlarında ilk 1.5 ay sürdüğünü duymuştum. Kontrole gittiğinde bi doktorunla görüşmeni öneririm.

bugün bitti tedavim ve doktor, isotrexin diye bir jel verdi lekeler için yine soyuyor yüzümü bakıcaz...

kızlar uzun bir aradan sonra hepinize merhaba devrimcm özellikle sana.4.cü ayımda mg düşmüştü 20 ye sonraki ay yine 30 a çıktım veee mayıs ayının 1 inde tedavim bitti.inanın cildim kaymak gibi.ben böyle bir sonuç çıkacağını tahmin etmiyordum.mutlaka kalır bişeyler diyordum.sivilcesiz yaşamak sivilcesiz fotolar ne kadar güzelmiş meğer.iyikide kullanmışım.8 ay sürdü tedavim.son zamanlarda dudaklarımdan dolayı arık yemek bile yemekte zorlanıyordum.ama olsun değdi.kolestrolüm 300 e çıkmadı son dönemde ama yine yüksekti.çok mutluyum darısı hepinizin başına olsun inşallah.sizde durumlar neler

arkadaşlar bende 7 aydır kullanıyorum.çok şükür sivilce olayı bitti işte birkaç iz kaldı o da yüzümle çok oynamamdan dolayı.eskiye göre o da olsun artık diyorum dert etmiyorum.ilk başlarda 40 mg lık kullandım şimdi doktorum 20 ye düşürdü mayıs haziran da 20 mg lık kullan bitirelim tedaviyi dedi.Fakat sorunum şu ki: yaz geldi ve bende maaşş bir erkek gibi kolumda tüyler var tişört falan giycem olmuyor.sir ağda ile aldırmam lazım.fakat o da olmaz leke falan kalır!
napıcam bennn? (

tedavim biteli 2haftayı geçiyor,
dudaklarım normale döndü fakat gün içinde 1-2 kez kuruyor sonra geçiyor,
burun içi kuruma ve kanamam sona erdi
tüm vücudumda bir pürüzsüzlük var
cilt kurumam sona erdi
tedavi bitmesine rağmen saçımdaki yağlanma geri dönmedi çok şükür

bu arada soran arkadaşlar olmuş,
drum cilt yenilenmesi için tretin diye bi krem ve lekeler için expigment verdi. önce 3 akşamda bir sür kızarıklık tahriş olmazsa sıklaştır dedi
bu ilaçları araştırdım sitede kullananlar çok fazla kızarıklık ve acı olduğunu yazmışlar ama ben de hiç bi yan etki olmadı yahu, leke kremini nerdeyse sabah akşam sürüyorum
cilt tonum açıldı, dilerim lekelerimin hepsinden de kurtulurum...
ve arada bir sivilcelerimle ilgili kabus görüyorum

arkadaşlar zoretanini yaklaşık 3 aydır kullanıyorum yüzümde baya bi düzelme oldu. fakat geçen gün televizyonda bi doktorun bu tarz antibiyotiklerin kullanımının doğru olmadığını ileride böbrek rahatsızlıkları, kısırlık gibi hastalıkların oluşabileceğini söyledi. sivilceler için doğal çözümler olduğundan falan bahsetti. şu an gözüm korktu. ilaca devam edip etmemekte kararsızım. ilacı kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

doktor ilacı verirken yanında da kitapçık vermişti. kısırlığa neden olmayacağını yazıyordu. umarım olmaz... sen doktora bir sor istersen için rahatlar...

mrb arkadslar bende 1gündür zoretanin kullanmaya başladım ama günde bi tane 10 mg alıorum sizce etkisi bende de cok olur mu ama yinede önlemlerimi almaya başladım

bende zoretanin kullanımında 10. günümdeyim keşke sadece dudaklarım kurusa baş ağrısı ve hafif mide bulantısı yapıyor bu nedenle iştahımda kapandı eskisi gibi yemek yiyemiyorum bunlar biraz daha katlanılabilir şeyler ama asıl sorunum belli saat aralıklarında vücudum resmen dökülüyor saç diplerimden parmak uçlarıma kadar heryerim ağrıyor allahtan evdeyimde yatıyorum parmağımı kımıldatıcak halim olmuyor sanki grip olucakmışımda vücudum sinyal veriyormuş gibi ağrıyor 20 mg lık akşam yemeğinden sonra içiyorum saat aralığı vericek olursam saat 4 gibi başlayıp akşam 10 gibi bitiyor vücut kırgınlığım eklemlerim inanılmaz ağrıyor başkada bir problemim yok o ağrı geçince kendimi inanılmaz mutlu hissediyorum biraz narin bir yapım var vücudum dayanıksız belki onunda etkisi vardır artık ne kadar kullanmam gerekiyorsa katlanıcam umarım daha fazla sorun yaratmaz Allah herkesin şifasını versin...

kızlar felaket şekilde belim agrıyor yau egilip kalkınca iki dk kendime gelemiyorum normal mi bu 21. günümdeyim.

kızlar benim iki ayım bitti, ctesi kontrole gittim, 4 ay daha kullanıcaksn dedi. ama yüzümde hiç sivilce yok, sarı güneş lekeleri ve kırmızı sivilce lekeleri var, neden 4 ay daha kullanmam gerektiğni anlamadım.
doktorum da çok yyaşlı pek güvenemiyorum, değiştirmek istiyorum açıkcası, tavsiye edebilecğniz, çok pahalı olmayan =) bir doktor var mıdır

merhaba benim bildiğim kadarıyla kilona göre tamamlaman gereken bir dozaj var. yoksa tekrara ediyormuş, daha sonra. oyuzden bence bırakma,tabi yine sor ama sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…