merhaba cnm birsey ogrenmek istıyorum. bepanten losyon mu krem mi bir de bu krem yüzünü yaglandırmıyor mu? ONu merak ettım ben biodermanın hydra sebum dıe birsey kullanıyorum memnunum ama biraz pahalı sürekli kullanamam o yuzden senın kullanıdıgnı da ogrenmk ıstedım.benimde dudaklarım çok hassaslaştı geçen sabah dudak kenarım yırtıldı
saç kepeklenmem azaldı yağlanmıyor artık buna çok seviniyorum :)
siyah noktalarım sivilce gibi minik minik oldu doktoru aradım sordum kendiliğinden dökülecekmiş ellemiyorum bile:)
bende de büyük büyük sivilceler çıkıyor 3 4 gündür ama kendi kendine kuruyor geri.bepanten plus kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor cildi zaten yenileyici özelliği de varmış ohh
merhaba arkadaşlar,
bugün 6 aylık zoretanin tedavimin son günü;
SONUÇLAR:
+sivilce yok
+siyah nokta yok
+yağlılık hissi yok
+saçlarım 1hafta yıkamasam yağlanmıyor
+yüzüm pürüzsüz
-ilk aylarda güneş koruyucu kullanmaya dikkat etmediğim için açık renk güneş lekelerim var
-büyük sivilcelerimden miras pembe izler var
-dudaklarım ve burnumun içinde kuruma var (1ay içinde geçeceğini umuyorum)
-kollarımda kuruluğa bağlı kaşıntı var
doktorum 2 ay daha ilaca devam etmemi bu şekilde lekelerimden kurtulacağımı söyledi,
yarın kontrol için yeniden dr a gideceğim.
sizlerde hiç tüylenme oldu mu, tedavi bittikten sonra dökülür dedi mi doktor ?
sizlerde hiç tüylenme oldu mu, tedavi bittikten sonra dökülür dedi mi doktor ?
merhaba cnm birsey ogrenmek istıyorum. bepanten losyon mu krem mi bir de bu krem yüzünü yaglandırmıyor mu? ONu merak ettım ben biodermanın hydra sebum dıe birsey kullanıyorum memnunum ama biraz pahalı sürekli kullanamam o yuzden senın kullanıdıgnı da ogrenmk ıstedım.
canım bugün dr a gittim, ilacın tüylenme yapıp yapmadığını da sordum, tüylenme yapmaz dedi.
bu arada dr zoretanin tedavimi bitirdi çok şükür.
lekeler için bir tane, cilt yenilenmesi için de başka bir tane krem verdi.
canım bugün dr a gittim, ilacın tüylenme yapıp yapmadığını da sordum, tüylenme yapmaz dedi.
bu arada dr zoretanin tedavimi bitirdi çok şükür.
lekeler için bir tane, cilt yenilenmesi için de başka bir tane krem verdi.