Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Herkese merhabalar :KK3:

Ben de 5. ayımı doldurmak üzereyim. Ama bırakmak istiyorum cunku yaklasık 1-1,5 aydır hıc sıvılce cıkmıyor cildimde. Ayrıca yaz geldiği için leke cıkacak dıye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bir de sivilce izleri için ne önerirsiniz?

arkadaşlar zoretanin 7 ay kullandım ilacım yeni bitti gerçekten çok abartıyorlar evt yan etkileri var ama birkaçgün içinde geçiyor benim eklem yerlerim çok agrıdı çok fazla burnum kanadı ama geçti şuan çok memnunun yüzümde tek bir şey kalmadı ama bu hap sadece sivilceleri geçiriyor, lekeler içinde contractubex kullandım o da lekeleri geçiriyor şuan beni gören herkes çok şaşırıyor ne olmuş sana böyle die çünkü yüzüm çok kötüydü şuan ise gerçekten çok gzl hiçbirşey kalmadı merak ettigininz bişey varsa seve seve yardımcı olurum.

Herkese merhabalar :KK3:

Ben de 5. ayımı doldurmak üzereyim. Ama bırakmak istiyorum cunku yaklasık 1-1,5 aydır hıc sıvılce cıkmıyor cildimde. Ayrıca yaz geldiği için leke cıkacak dıye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bir de sivilce izleri için ne önerirsiniz?

hyr cnm ilacı bırakma çünkü tam kullanmazsan sivilceler yeniden çıkar,lekeler içinde contractubex kullan iyi geliyor

kızlar benim iki ayım bitti, ctesi kontrole gittim, 4 ay daha kullanıcaksn dedi. ama yüzümde hiç sivilce yok, sarı güneş lekeleri ve kırmızı sivilce lekeleri var, neden 4 ay daha kullanmam gerektiğni anlamadım.
doktorum da çok yyaşlı pek güvenemiyorum, değiştirmek istiyorum açıkcası, tavsiye edebilecğniz, çok pahalı olmayan =) bir doktor var mıdır

doktorun dogru söylüyor güven ona bu ilaç sivilceleri birkaç ay içinde geçiriyor ama tan kullanmazsan tekrar çıkıyor sivilceler lekeler için ben contractubex kullandım geyet memnunum

arkadşlar benm 3.ay bitti fakat hala sivilce çıkıo bnde ..ilacı kullanmadn önce bu kadar büyk olmuo fakat şimdi çok kötü oluo ve izleri kalıo..doktr 4 ay kullancksın dedi bnm 1 ayım kaldı ve hala bi gelişme yok:KK43:(

Merhaba baby face kızlarrr :))) (yada adayları)
Bugün 19. günümdeyim ve inanılmaz güzel gelişmeler yaşıyorum.Çok sorunlu bir cildim yoktu ama sivilcelerimden rahatsızdım 20 mg ile başladım. Gün gün hissediyorum farkı burnumun yanında egzma vardı cildim soyulduğu için döküldü, tek tük sivilceler çıkıyor ve gününde kuruyor. bi ara kırmızı suratla gezdim amabeni görenler yüzümün parladığını söylüyor :) pürüzsüzleşti, leke ve sivilceler var ama olsun bigün hiç olmayacağını düşünmek çokk güzell :) Bende doktorumla doz konusunu konuşmadım ama başka forumlardan takip ettiğime göre kiloyla alakalı dozu belirleniyormuş ve bu doz tamamlanırsa sivilcelerin yenileme olasılığı ortadan kalkıyormuş (kulaktan dolma tabi siz yinede doktorunuza danışın) Kontrole gittiğimde kötü bir durum olmazsa dozunu arttırmasınıı isteyeceğim,bir an önce bitsin istiyorumm :)) Bazı olumsuz yan etkileri olduğunu okuyorum ben bunları yaşamıyorum şimdilik. Dudaklarım kuruyor ama sürekli nemlendirici sürüyorum, günde 2-2,5 litre su içiyorum(karaciğer için gerekli) arada cildim çokk kuruyo geceleri bepanthen plus sürüyorum, burnum kanamıyor, kırıklık yok vücudumda, saçlarımda kepek yaptı hemde kocaman kocaman ama hiç yağlanmıyo (güzel yanı) ve psikolojimde çokk iyi:) bitki yetiştiriyor gibi düşünüyorum ve soncunun çok güzel olacağını bilmek mutlu ediyor. Paylaşalım burada yaşadıklarımızı ve gelişmeleri

ayy sivilcelerim bni ösledi galiba geri geldiler yaa en kısa zmanda doktorla gorusmem lazım ne gusel geçmişti aceba ilaçı kullandıkdan sonra tekrarlıyanlar warmı =(içmekk istemiorumm daaa :KK43:

merhaba.doktorum bu ilacı kullanmamı söyledi.fakat istersen eylülde başlayalm ilaca dedi.kuruluk ve susuzluk gibi yan etkilerinden dolayı yazın zorlanabillirsn dedi.fakat bu sene üniversite sınavlrına çalışıcm,eğer eylülde başlarsam bunun için daha çok sıkıntı yaşarım dye korkuyorum.sizce yazın başlasam sabredebilir miyim?yaz aylarında kullananlar varsa lütfen cevap yazsın.:KK5:

merhaba.doktorum bu ilacı kullanmamı söyledi.fakat istersen eylülde başlayalm ilaca dedi.kuruluk ve susuzluk gibi yan etkilerinden dolayı yazın zorlanabillirsn dedi.fakat bu sene üniversite sınavlrına çalışıcm,eğer eylülde başlarsam bunun için daha çok sıkıntı yaşarım dye korkuyorum.sizce yazın başlasam sabredebilir miyim?yaz aylarında kullananlar varsa lütfen cevap yazsın.:KK5:

Merhaba cnm,
Bende kullanıyorum şuanda. Dudakta kuruluk yapıyor ama sürekli nemlendirirsen ve su içersen sorun yaşamazsın, burnumda şimdiik kanama yada başka bir sorun yok. Ama 2-3 gündür gözlerimde kuruluk başladı, batıyo ve yanıyo onuda suni göz yaşı alarak hallettim :) yani şuanda yaz için beni engelleyen bişey yok. Ben 3 ay erken kurtulayım şu sivilcelerimden diye başladım :) (tabi kişisel görüşüm)

Bende senin gibi düşünüyorum aslında,okulda zorluk yaşamak istemyorum o yzden şimdi başlamak istedm.kan tahlili yaptrdm,pazartesi ya da salı doktoruma göstericm sonuca göre ilacı verecek.özel bir sorum olacak ama sana :/ mail adresni verirsen konuşabilirz olur mu? :KK3: cevap verdiğin için de çok çok teşekkürleer ayrıca.(sorum tahil kağıtlarıyla ilgili) :)

ben de geçen senelerde kullandım;
ama size önerim eğer kocaman,iltihaplı,kırmızı sivilceleriniz varsa bu ilacı kullanın;benim öyle sivilcelerim gitti ve bir daha hiç çıkmadı;Allaha şükür en yararlı olduğu yer sırtım oldu;sırtımda hiç birşey kalmadı;ama sivilce izlerine hiç etkili değil ve hala uğraşıyorum onlarlaa

Benim ilk aylarda burun kanamalarım oluyodu fakat sonra geçti.şimdi 5. ayımdayım.geçen gün güneşte biraz fazla kaldım ve burun kanamam tekrar başladı.ayrıca burnumun içi çok kuru.burun için önerebileceğiniz bir şey var mı ? bu arada üniversite sınavına hazırlanacak olanlar şimdiden kullanmaya başlasınlar bence.ben de bu sene hazırlanacağım o yüzden şimdiden bitirmek istedim.sırt,bel vs.ağrısı yaptığı için dersane sınavlarında da zorlanabiliyorsunuz.ayrıca konsantrasyon eksikliği de yapabiliyormuş fakat ben de öyle bir şey olmadı :)

slm
arkadaslar benım zoretanin 24. günündeyim fakat bende cok sidetli bel agrısı oluyor sizce bu normalmı kulanan arkadaslarım varsa bana yaza bılırmısınız haftaya fizik doktoruna gitmeyi düsünüyom bel fıtıgıda olabılır belkı ilacla alakası yoktur rahatsızlıgımın ama yınede tedırgınım

benimde bel ağrım oluyo 35. günümdeyim hepi gecicek merak etme:KK70:

ya benm öyle çok büyük iltihaplı değil sivilcelerim.izler de var,sivilceler de.doktoruma,şimdiye kadar gördüğüm tedavilerin hiçbirinin sonuç vermediğini söyledm.yüzüme baktı,izler kalacak gibi diyip bu hapı verdi.sırtımda da çok var.7.sınıftan beri gitmediğim doktor kalmadı.bakalm bu sonuç verir umarm :KK43:

ben yazın da kullanmıştım;hem de ramazan da dudakların çatlaması dışında bir sıkıntı yaratmıyor ama doktorun en iyisini bilir tabi:)

herkese merhaba..
Sivilcelerimden çok sivilce izlerimden şikayetçiyim ama adet öncesi dogal olarak sivilcelerim de çıkmıyor degil, denemedegim yol kalmadı son olarak dermatologa gittim 4 gün önce ve bana zoretanin yanında antibiyotik verdi dudaklar için de bepanthen krem.. Ne olursa olsun kullanmaya kararlıydım roaccutane ile aynı oldugunu da biliyorum ve tehlikelerini de.. Fakat tekrar düşündüm taşındım sivilceli kalayım saglıklı kalayım dedim ve ilaçlarımın hepsini baslamadan çöpe attım :/ 5 ay düzenli roaccutane kullanıp bebek gibi cilde kavuşan arkadaşıma da danıştım, kesinlikle kullanmamamı hapı kestikten sonra tekrar basladıgını söyledi ve arkadaşımın karaciger enzimleri altüst oldu.. Diyeceğim o ki benim gibi acaip derecede sivilceleri takan biri bile kurtulacagımı bilsem de kullanmıyorsa bu ilacı bence sizler de düşünün kullanın arkadaşlar :) ha bu arada eylülde CO2 fraksiyonel lazerle iz tedavisine baslamaya karar verdim..

Ne kadar kötü olarak bahsedlmiş olsa da,bugün başladım zoretanin'e.Umarım sonu iyi olur :)

X