- 26 Eylül 2010
- 41
- 1
kızlar felaket şekilde belim agrıyor yau egilip kalkınca iki dk kendime gelemiyorum normal mi bu 21. günümdeyim.
evet normal canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar felaket şekilde belim agrıyor yau egilip kalkınca iki dk kendime gelemiyorum normal mi bu 21. günümdeyim.
kızlar bu zoretanin roaccutanenin bi diğer adı mı ?
Herkese merhabalar
Ben de 5. ayımı doldurmak üzereyim. Ama bırakmak istiyorum cunku yaklasık 1-1,5 aydır hıc sıvılce cıkmıyor cildimde. Ayrıca yaz geldiği için leke cıkacak dıye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bir de sivilce izleri için ne önerirsiniz?
kızlar benim iki ayım bitti, ctesi kontrole gittim, 4 ay daha kullanıcaksn dedi. ama yüzümde hiç sivilce yok, sarı güneş lekeleri ve kırmızı sivilce lekeleri var, neden 4 ay daha kullanmam gerektiğni anlamadım.
doktorum da çok yyaşlı pek güvenemiyorum, değiştirmek istiyorum açıkcası, tavsiye edebilecğniz, çok pahalı olmayan =) bir doktor var mıdır
merhaba.doktorum bu ilacı kullanmamı söyledi.fakat istersen eylülde başlayalm ilaca dedi.kuruluk ve susuzluk gibi yan etkilerinden dolayı yazın zorlanabillirsn dedi.fakat bu sene üniversite sınavlrına çalışıcm,eğer eylülde başlarsam bunun için daha çok sıkıntı yaşarım dye korkuyorum.sizce yazın başlasam sabredebilir miyim?yaz aylarında kullananlar varsa lütfen cevap yazsın.
slm
arkadaslar benım zoretanin 24. günündeyim fakat bende cok sidetli bel agrısı oluyor sizce bu normalmı kulanan arkadaslarım varsa bana yaza bılırmısınız haftaya fizik doktoruna gitmeyi düsünüyom bel fıtıgıda olabılır belkı ilacla alakası yoktur rahatsızlıgımın ama yınede tedırgınım
ben yazın da kullanmıştım;hem de ramazan da dudakların çatlaması dışında bir sıkıntı yaratmıyor ama doktorun en iyisini bilir tabi:)merhaba.doktorum bu ilacı kullanmamı söyledi.fakat istersen eylülde başlayalm ilaca dedi.kuruluk ve susuzluk gibi yan etkilerinden dolayı yazın zorlanabillirsn dedi.fakat bu sene üniversite sınavlrına çalışıcm,eğer eylülde başlarsam bunun için daha çok sıkıntı yaşarım dye korkuyorum.sizce yazın başlasam sabredebilir miyim?yaz aylarında kullananlar varsa lütfen cevap yazsın.