Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
eveet. sonunda bitiyor son ayımdayım. hiç sivilce çıkmadı ama lekeler var işte doktor son ay bir jel vereceğini söyledi o da soyuyormuş daha öncede dediğim gibi yara lekelerim kaldı onlar için. sakın 50 faktörlük güneş kremi kullanmadan dışarı çıkmayın derim. leke oluşabiliyormuş. :)

benimde son ayım hatta 6 mayısda bitecek tedavim hiç sivilce kalmadı fakat kırmızı kırmızı leker var sinek ısırığı gibi :)
ben birşey sormak istiyorum lekeler için ne jelı verecek sana beni bu konuda bilgilendirir misin?
benim fazla lekem yok ama beni çok rahatsız ediyor açıkçası

aekadaslar ben de kullandım o ilacı ve süper etkili tamam ilk zamanlar kuruluk oluyor ve zorlanıosun ama sonuç muhtesem oluo:) ben im yüzüm sivilceden görünmezdi şimdi pürüzsüzzz pırıl pırıl oldu:)

15 gün sonra bitiyor o zaman vericekmiş. ilk önce bembeyaz oluyomuş yüzün sonra soyuyormuş. benimde pütür pütür onlar içinde dedi. senin daha önce bitiyormuş, sen de sor doktora. ikimizde sorarsak daha iyi olur. ben gittiğim zaman adını öğrenirim daha ayrıntılı bilgi alır, paylaşırım.

mrb.arkadaşlar bugüm benim 4.günün zoretaninle.Çok korkarak başladım.Çünkü o kadar cok yan etkisinden bahsetmiş ki arkadaşlar.Ve benim yüzüm aşırı derece sivilcelerle dolu degil; ancak üst üst çıkıyor ve ucu görunmeyen ağrılı bir şekilde oluyor.İzleri kalıyor,gözeneklerim derin.Ayrıca yb9822 in deiği gibi sivilce değil ama pütürlük yağ bezesi gibi şeyler var. İşte bu yüzden başlamak istedim.Öğrenmek istediğim bunlara yararı var mı veg özenekler de sıkılaşıyor mu? İnşallah kusma dönemini çok kötü geçirmeden atlatırım, malum güneş yüzünü göstermeye başladı herkese cok gecmiş olsun.

bende 6 ay boyunca zoretanin kullandım aradaki farkı görmek isteyen arkadaşlar için foto ekliyorum

bu fotografları gorunce moralim düzeldi eger gercekten böyleyse sonuc muhtesem baska fotografları olan arkadalarda moral olması açısından paylaşırlarsa cok iyi olur bizim için.

arkadaşım kullandı inanamazsın yaa ikinci ayı siyah nokta denen bişey yok pırıl pırıl cildi ve ben 13.günümdeyim annemler bile farkediyor değişikliği o pütürler kuruyor kayboluyor sivilce gibi olmadığı için:79:
siyah noktalarım büyüdü resmen ama arkadaşımda da öyle olmuş o yüzden hiç üzülmüyorum sabredicem:)

insallah bızım de böyle ilk aylarda fazla yan etkisini olmadan etkisini gösterir cnm. Benım daha bir hafta bile olmadı bakalım.Şimdilik cok erken oldugu için olumlu ya da olumsuz bır degişiklik yasadıgımı soyleyemem.etkilerini yasadıkca yazarım,hayırlısı artık.

elbette yan etkileri olacak ama hiç canını sıkma bikaç ay sonra bebek gibi olacak inşallah cildimiz,sivilcelerle oynamamak yeter:)

Son düzenleme:
7 ay kullandım dönüşümlü olarak doktor hangi firma ile anlaşması varsa onu yazıyor maalesef ama hiçbir fark yok.

ben de istyrm bu ilaçtan kullanmak ama doktorum vermiyo:84: pire için yorgan yakmak gibi olurmuş iç organlara çok zararlyms falan filan off ya bktım bu sivilce illetinden:84::84::84::84:

kızlar benim siyah noktalarım acaip derecede büyüdü dokunmuyorum cildime kendiliğinden dökülecek mi?bu konuda bilgi verirseniz sevinirim:)

7 ay kullandım dönüşümlü olarak doktor hangi firma ile anlaşması varsa onu yazıyor maalesef ama hiçbir fark yok.

cok şaşırdım ve korktum bu yazdıgına baya güçlü bir ilaç hıc bır etkı yapmaması ilginç. Dokto bir acıklama da mı yabmadı mı?Nasıl bir cildin vardı cnm yani çok mu sivilceler,orta derece de mi? Benim kardeşim kullamıştı öss ye hazırlanırken, baya iltihaplı sivilceleri vardı kurudu hepsi,yenileri de cıkmıyor,tabi izler için birsey soylemem onlara bariz bir etkisi yok peeling flan yabtrmak gerekiyor bence.

merhaba herkese :) Bugün Zoretanin tedavisinde 1. günüm ve geçmesi için çok ümitliyim. inş. tedavi sonunda bebek gibi temiz bir yüze kavuşurum. Yan etkileri çok var ama üstesinden gelicez artk. kızlar güneşin ışınları zararlı olduğu söylüyorlar tedavi süresince. Güneş kremi de kullanmam gerekiyor mu?

Hayırlı olsun o zaman. :) en az 30 faktör kullanmak gerekiyormuş. ben sebamed 50 faktör kullanıyorum.

Ya kızlar ben yarın zoretanine başlıcam ama çok kararsızım Bazı arkadaşlar sivilce kusmasından bahsetmişler çok sık görülen bi etkimidir hepinizde oldumu? Eğer olucaksa okullar kapanınca başlayayım.... Ne dersiniz???

herkeste oluyor.. Ben dün başladım şimdiden yavaş yavaş kusma başladı. yalnız kısa bir dönem diye biliyorum tabi kişiden kişiye değişiyor. Benim yüzüm şuan zaten iyi değil diye düşünüyorsan başla derim ama çok bişe de yoksa yaza bırak tabi senin bileceğin bir karar. Ben herşeyi göz ardı edip başladım :) inş. bebek gibi bir yüz olarak sonucunu alırım... Bu arada yaz tatilini de unutma

kusma dönemi 1 günde olucak bir şey değil. 2 ay falan sürüyor. yazı önermiyor doktorlar soyulduğu için leke yapabiliyormuş, çevremde kullanan arkadaşlarım kışın başladı, doktor'dan daha ayrıntılı bilgi almalısın bence...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…