eveet. sonunda bitiyor son ayımdayım. hiç sivilce çıkmadı ama lekeler var işte doktor son ay bir jel vereceğini söyledi o da soyuyormuş daha öncede dediğim gibi yara lekelerim kaldı onlar için. sakın 50 faktörlük güneş kremi kullanmadan dışarı çıkmayın derim. leke oluşabiliyormuş. :)
benimde son ayım hatta 6 mayısda bitecek tedavim hiç sivilce kalmadı fakat kırmızı kırmızı leker var sinek ısırığı gibi :)
ben birşey sormak istiyorum lekeler için ne jelı verecek sana beni bu konuda bilgilendirir misin?
benim fazla lekem yok ama beni çok rahatsız ediyor açıkçası
bende 6 ay boyunca zoretanin kullandım aradaki farkı görmek isteyen arkadaşlar için foto ekliyorum
mrb.arkadaşlar bugüm benim 4.günün zoretaninle.Çok korkarak başladım.Çünkü o kadar cok yan etkisinden bahsetmiş ki arkadaşlar.Ve benim yüzüm aşırı derece sivilcelerle dolu degil; ancak üst üst çıkıyor ve ucu görunmeyen ağrılı bir şekilde oluyor.İzleri kalıyor,gözeneklerim derin.Ayrıca yb9822 in deiği gibi sivilce değil ama pütürlük yağ bezesi gibi şeyler var. İşte bu yüzden başlamak istedim.Öğrenmek istediğim bunlara yararı var mı veg özenekler de sıkılaşıyor mu? İnşallah kusma dönemini çok kötü geçirmeden atlatırım, malum güneş yüzünü göstermeye başladı herkese cok gecmiş olsun.
arkadaşım kullandı inanamazsın yaa ikinci ayı siyah nokta denen bişey yok pırıl pırıl cildi ve ben 13.günümdeyim annemler bile farkediyor değişikliği o pütürler kuruyor kayboluyor sivilce gibi olmadığı için:79:
siyah noktalarım büyüdü resmen ama arkadaşımda da öyle olmuş o yüzden hiç üzülmüyorum sabredicem:)
insallah bızım de böyle ilk aylarda fazla yan etkisini olmadan etkisini gösterir cnm. Benım daha bir hafta bile olmadı bakalım.Şimdilik cok erken oldugu için olumlu ya da olumsuz bır degişiklik yasadıgımı soyleyemem.etkilerini yasadıkca yazarım,hayırlısı artık.
7 ay kullandım dönüşümlü olarak doktor hangi firma ile anlaşması varsa onu yazıyor maalesef ama hiçbir fark yok.
merhaba herkese :) Bugün Zoretanin tedavisinde 1. günüm ve geçmesi için çok ümitliyim. inş. tedavi sonunda bebek gibi temiz bir yüze kavuşurum. Yan etkileri çok var ama üstesinden gelicez artk. kızlar güneşin ışınları zararlı olduğu söylüyorlar tedavi süresince. Güneş kremi de kullanmam gerekiyor mu?
Hayırlı olsun o zaman. :) en az 30 faktör kullanmak gerekiyormuş. ben sebamed 50 faktör kullanıyorum.
Ya kızlar ben yarın zoretanine başlıcam ama çok kararsızımBazı arkadaşlar sivilce kusmasından bahsetmişler çok sık görülen bi etkimidir hepinizde oldumu? Eğer olucaksa okullar kapanınca başlayayım.... Ne dersiniz???
Ya kızlar ben yarın zoretanine başlıcam ama çok kararsızımBazı arkadaşlar sivilce kusmasından bahsetmişler çok sık görülen bi etkimidir hepinizde oldumu? Eğer olucaksa okullar kapanınca başlayayım.... Ne dersiniz???