Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
17. günümü bitirdim arkadaşlar ilk 3 gün hiç bişey olmadı ama 3. günden sonra sivilcelerim çok arttı dokunamayacağım dereceye geldi sonra 7. 8. günden sonra onlar kurumaya kendi kendine kabuklarını atmaya başladı 2. haftadan itibaren de dudaklarım ve t bölgem ciddi kurumaya ve soyulmaya başladı şu anda dudaklarım kötü durumda ve kızlar tavsiye güneş olduğu zaman sakın kremsiz çıkmayın deri incelmeye başladığı için cildiniz rahatsız oluyor bir an önce gölgeye kaçmak istiyosunuz. Gerçi istanbulda şimdilik pek güneşi göremedik ama olan bir kaç günde ben aynen öle oldum

benimde dudaklarım çok hassaslaştı geçen sabah dudak kenarım yırtıldı :KK59:
saç kepeklenmem azaldı yağlanmıyor artık buna çok seviniyorum :)
siyah noktalarım sivilce gibi minik minik oldu doktoru aradım sordum kendiliğinden dökülecekmiş ellemiyorum bile:)
bende de büyük büyük sivilceler çıkıyor 3 4 gündür ama kendi kendine kuruyor geri.bepanten plus kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor cildi zaten yenileyici özelliği de varmış ohh:KK16:

3.5 ayım doldu dün :KK1: Allah a şükürler olsun yüzümde evet gözle görülür bi değişiklik var ama bi 3.5 ay daha kullanmam gerekiyomuş :KK20: hadi hayırlısı diyelim bu arada bayadır giremiyodum :KK20:yeni okudum bazı arkadaşlar ilaca yazın başlıyım falan demişler bence arkadaşlar en iyisi kışın kullanmanız yüzünüz zaten sivilcelerden kırmızı kırmızı oluyo birde buna sıcak eklenirse (her ne kadar güneş kremi kullanacak olsanızda ) daha da pancar gibi olabilir bence sonbaharda başlayın ilk bahar da bitirin yaza da mutlu mutlu girin derim bende geç kalmış biri olarak keşke senenin başında başlasaydım diyorum neyse arkadaşlar inş herkesin gçer diyorum (amiiiiiiiiinnnnnnnnnn)

bişi daha söylicem benimde dudaklarım çok kuruyo ellerimin üstü bayağı bir şekilde kırmızı ama HAMETAN her ikisine de çooookkkk iyi geeliyor bunu da söyliyim dedim

Benim de 3 ay oldu. 2 3 tane sivilcem var sadece.yüzüm pürüzsüzleşti fakat izleri kıpkırmızı olduğu için hala umutsuzum.izler sivilce gibi duruyo.umarım onlar da geçer..

dun bitti tedavim. Evet sivilceler çıkmıyor fakat kırmızı kızarıklıklar var :KK43: sinek ısırıgı gıbı çok eahasız oluyorum. Doktorum zamanla geçeceğini söledi e hadi bakalım inşallah geçer tamamen de kurtulurum şu illetten :):)

merhaba arkadaşlar bugün benim 19.günüm .Birinci hafta bitttiğinde duduaklarım oldukça kurumaya basladı gerildi.Bende daha kötu olmasın diye surekli nemlendirici rujumla dolaştım. O yüzden yırtılma,kanma durumları olmadı.Ama sürekli yenilemek gerekiyor.2.haftamdan sonra da yüzümdeki yağlanma oranı oldukça azaldı.Hatta bir kaç gündür hafifçe soyuluyor.Sadece sivilce olayına gelince de sağ yanağımda bir tane (en cok problemli olan taraf) sol şakağımda bir tane ve çenemde bir tane büyük,ucu olmayan sivilce cıktı.Önceden de zaten bu şekilde cıkıyordu.Onlara kurutucu ilacımdan sürdüm.Çok şişmesinler diye.Ancak ben ilaçtan dolayı cıktıgını düşünmyorum bir hafta sonra regl olacagım için olabilir. Bakalım,artık inşallah dha fazla artmadan ilerlerim.Şimdilik gelişmler böyle arkadaşlar :KK66:) Herkese saglıklı günler...

benimde dudaklarım çok hassaslaştı geçen sabah dudak kenarım yırtıldı :KK59:
saç kepeklenmem azaldı yağlanmıyor artık buna çok seviniyorum :)
siyah noktalarım sivilce gibi minik minik oldu doktoru aradım sordum kendiliğinden dökülecekmiş ellemiyorum bile:)
bende de büyük büyük sivilceler çıkıyor 3 4 gündür ama kendi kendine kuruyor geri.bepanten plus kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor cildi zaten yenileyici özelliği de varmış ohh:KK16:
merhaba cnm birsey ogrenmek istıyorum. bepanten losyon mu krem mi bir de bu krem yüzünü yaglandırmıyor mu? ONu merak ettım ben biodermanın hydra sebum dıe birsey kullanıyorum memnunum ama biraz pahalı sürekli kullanamam o yuzden senın kullanıdıgnı da ogrenmk ıstedım.

merhaba arkadaşlar,
bugün 6 aylık zoretanin tedavimin son günü;
SONUÇLAR:
+sivilce yok
+siyah nokta yok
+yağlılık hissi yok
+saçlarım 1hafta yıkamasam yağlanmıyor
+yüzüm pürüzsüz
:nazar:
-ilk aylarda güneş koruyucu kullanmaya dikkat etmediğim için açık renk güneş lekelerim var
-büyük sivilcelerimden miras pembe izler var
-dudaklarım ve burnumun içinde kuruma var (1ay içinde geçeceğini umuyorum)
-kollarımda kuruluğa bağlı kaşıntı var

doktorum 2 ay daha ilaca devam etmemi bu şekilde lekelerimden kurtulacağımı söyledi,
yarın kontrol için yeniden dr a gideceğim.

merhaba arkadaşlar,
bugün 6 aylık zoretanin tedavimin son günü;
SONUÇLAR:
+sivilce yok
+siyah nokta yok
+yağlılık hissi yok
+saçlarım 1hafta yıkamasam yağlanmıyor
+yüzüm pürüzsüz
:nazar:
-ilk aylarda güneş koruyucu kullanmaya dikkat etmediğim için açık renk güneş lekelerim var
-büyük sivilcelerimden miras pembe izler var
-dudaklarım ve burnumun içinde kuruma var (1ay içinde geçeceğini umuyorum)
-kollarımda kuruluğa bağlı kaşıntı var

doktorum 2 ay daha ilaca devam etmemi bu şekilde lekelerimden kurtulacağımı söyledi,
yarın kontrol için yeniden dr a gideceğim.

benimde son 7 günüm kaldı. sende tüylenme olmdu mu ? olduysa bile doktor dökülür dedi mi ? benim için sorar mısın ? :)

sizlerde hiç tüylenme oldu mu, tedavi bittikten sonra dökülür dedi mi doktor ?

canım bugün dr a gittim, ilacın tüylenme yapıp yapmadığını da sordum, tüylenme yapmaz dedi.

bu arada dr zoretanin tedavimi bitirdi çok şükür.
lekeler için bir tane, cilt yenilenmesi için de başka bir tane krem verdi.

merhabalar.bende zoretanin kullanmaya başladım 6 günümdeyim..başıma gelecekleri çok merak ediyorum ve korkuyorum..burnum ve çevresi kırmızıydı ve sivilceliydi her gün yeni bir sivilce çıkıyordu..ilacı kullanmaya başladığımdan beri hala öyle değişiklik yok iki gündür yüzüm geriliyor soyulacak sanırım sürekli bepanten merhem sürüyorum, dudaklarım içinde blistex dudak koruyucu.merak ettiğim sivilcelerin artacağı dönem ne zaman başlıyor ve ne zaman bitiyor...birde ben günde bir kez 20 mg kullanıyorum yan etkilerini ağır yaşarmıyım:KK50:

merhaba cnm birsey ogrenmek istıyorum. bepanten losyon mu krem mi bir de bu krem yüzünü yaglandırmıyor mu? ONu merak ettım ben biodermanın hydra sebum dıe birsey kullanıyorum memnunum ama biraz pahalı sürekli kullanamam o yuzden senın kullanıdıgnı da ogrenmk ıstedım.

bepanthen plus krem bana çok iyi geldi,yağlanma olmadı zaten soyuluyor yüzüm 6 tl fiyatı:)

mrb arkadaşlar bende başlayalı 14 gün oluyor.geçen hafta dudak ve burun çevresinde başlayan yanma kaşıntıdan mahvoldum.kremlerim var sürüyorum ama berbat bişey..benım sivilcem yok gibi bişeydi ama siyah noktalar burun ve çene bölgesi..artık yeter dedim 20 mg ile başladım..şu an dudaklarım kuruyo ve saç diplerim kaşınıyo malesef:96:

mrb arkadaşlar... sonunda ilacımı aldım ve kullandım bugün ilk günüm 30 mg başladım. doktor dudak için hematen güneşten korunmak içinde laroche posye die 30 faktörlük bi ilaç verdi. ayrıca ne kullanmak gerekli bunlar yeterlimidir oluşacak kuruluk için?? yüz için ayrıca bi nemlendirci kullanıyım diyorum. ne kullanıyım tavsiyeler nelerdir???

canım bugün dr a gittim, ilacın tüylenme yapıp yapmadığını da sordum, tüylenme yapmaz dedi.

çok teşekkür ederim canım. benimde 4 günüm kaldı. innşallah tedavimi devam ettirmez çok sıkıldım çünkü. biraz yüzümde tüylenme oldu ama dökülür diyorlar hadi bakalım. :)

canım lekeler için ve cilt yenilemesi için hangi ilaçları verdi sana.

X