Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sivilce lekeleri de geçiyor mu.öyle bi problemi olup da geçen var mı :/
arkadaşlar bişey sorucam benim ciddi bir burun içi kuruma sorunum var sık sık kanamalarım oluyor kanamassa bile mukoza yapı hemen sertleşiyor hadi evde burnuma su çekiyorum ama günün çoğunluğu okuldayım dışarda çok rahatsız oluyorum bunun için bir öneriniz var mı ? Tabi bu kuruma zoretanin kullanmama bağlı 4 gün sonra 1. ayım doluyor
arkadaşlar bişey sorucam benim ciddi bir burun içi kuruma sorunum var sık sık kanamalarım oluyor kanamassa bile mukoza yapı hemen sertleşiyor hadi evde burnuma su çekiyorum ama günün çoğunluğu okuldayım dışarda çok rahatsız oluyorum bunun için bir öneriniz var mı ? Tabi bu kuruma zoretanin kullanmama bağlı 4 gün sonra 1. ayım doluyor
selam Magnolia83. 4. ayın bitti mi?nasılsın? belkide 20mg daha iyi gelir sana dozu yüksektiyse ondan kolestrolün bu kadar yükselmiştir.haberlerini merakla bekliyorum. benim bugün 99.günüm.4.aya başlarken tahlil yapmadı doktor.sivilce durumum şimdilik aynı sağ yanağımda biraz var ama siyah noktalarım tamamen yokoldu diyebilirim.genel durumum ise iyi işte kızarıklık,kuruma falan hariç.hatta doktorum iyi tolore ediyorsun yan etkileri dedi her şey sivilcelerden kurtulmak içinnn neyse artık güneş kremi kullan dedi ilaç vücuttaki tüm izleri yokedermiş ama ilacı kullanırken ortaya çıkan güneş lekelerine bir etkisi olmazmış. bi tane önerdi roche diye bi markanın 50+ faktör.doğrusu küçücük bişey bir de o kadar para içim acıdı ama napayım artık ya bide dikkat edin ilacı kullanan arkadaşlar cilt o kadar hassaslaşıyorki geçen gün elimi ılık suda yıkıyordum ve elimin üstü yandı tabi hemen doktora koştum.soğuğa yakın bir ılık suyla duş al falan dedi nolur nolmaz.belki benim cilt yapımdan kaynaklanan bir şeydir ama sizlerde dikkat edin. yine yeni haberlerle en kısa sürede görüşmek üzereeee
arkadaşlar zoretanini yaklaşık 3 aydır kullanıyorum yüzümde baya bi düzelme oldu. fakat geçen gün televizyonda bi doktorun bu tarz antibiyotiklerin kullanımının doğru olmadığını ileride böbrek rahatsızlıkları, kısırlık gibi hastalıkların oluşabileceğini söyledi. sivilceler için doğal çözümler olduğundan falan bahsetti. şu an gözüm korktu. ilaca devam edip etmemekte kararsızım. ilacı kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
merhaba benim bildiğim kadarıyla kilona göre tamamlaman gereken bir dozaj var. yoksa tekrara ediyormuş, daha sonra. oyuzden bence bırakma,tabi yine sor ama sen bilirsin.kızlar benim iki ayım bitti, ctesi kontrole gittim, 4 ay daha kullanıcaksn dedi. ama yüzümde hiç sivilce yok, sarı güneş lekeleri ve kırmızı sivilce lekeleri var, neden 4 ay daha kullanmam gerektiğni anlamadım.
doktorum da çok yyaşlı pek güvenemiyorum, değiştirmek istiyorum açıkcası, tavsiye edebilecğniz, çok pahalı olmayan =) bir doktor var mıdır