Kızlar yüzümde sivilce falan çıkmıyorda siyah noktaa olşmuş sanki burun blgesinde bu kadar belirgin değildi cok canım sıkıldı:S
bende bugun kullanmaya basladım bu ilacı. umarım iyi sonuc alırım. ayrıca ben epilasyona gidiyorum acaba bunun yan etkisi olabilirmi arkadaşlar?
gelmez cnm dikkat ettiğin sürece sen tüylendiğine inanırsan yüzündeki mevcut tüyleri sonradan çıkmış psiklojisine kapılırsın takarsın aynaya baktığında gözlerin sadece tüylerini görürür :))
sağol canım. biraz içim rahatladı ne yalan söyleyim. =)
Öcelikle İnşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız arkadaslar
Ben de kullanalı yaklasık 25 gun oldu fakat benım burnum cok kanamaya basladı.. Neredeyse hergün kanıyor özellikle sabahları.. burun kurudugu ıcın olabılır dıyorum.. bunu engellemek için sizin bi öneriniz var mı?
Tüylenme yapmıyor cilt beyazladıgından tüyler belirginleşiyor bence:)
Birde son bı sorum olacak siyah noktalar fazlalaştı dedik, peki sıkmalımıyız bu sıyah noktaları?
Çünkü cok rahatsız edıyorlar..
Şimdiden herkese teşekkürler
Öcelikle İnşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız arkadaslar
Ben de kullanalı yaklasık 25 gun oldu fakat benım burnum cok kanamaya basladı.. Neredeyse hergün kanıyor özellikle sabahları.. burun kurudugu ıcın olabılır dıyorum.. bunu engellemek için sizin bi öneriniz var mı?
Tüylenme yapmıyor cilt beyazladıgından tüyler belirginleşiyor bence:)
Birde son bı sorum olacak siyah noktalar fazlalaştı dedik, peki sıkmalımıyız bu sıyah noktaları?
Çünkü cok rahatsız edıyorlar..
Şimdiden herkese teşekkürler
bu ilacı kullanırken lazer epilasyon yapılmaması gerekiyormuş kalıcı izlere yol açabilirmiş. doktor kitapçık gibi bir şey veriyor hepsi yazıyor içinde temin edebilirsen daha iyi anlayabilirsin canım.
hayır hiçbi sorun olmaz.ben 5 gün ara verdim rehatsızım die.doktor bişi olmaz dedi o söyledi hatta biraz ara ver die ..kızlaar, ilacı arada bir almayı unutursak bir problem yaratır mı acaba?
yüze yaptırmıyorum epilasyonu gene de zararlı olurmu diğer yerlerde?
arkadaşlar ben 2 aydır kullanıyorum.3.ayıma girdim doktor 3.ayda 30mg lık kullanıcaksın dedi annem izin vermedi. :) 30luk kullanan var mı varsa kaç ayda biter bi fikriniz var mı ? :)
peki baya bi iyikeşme oldu mu ?? benm hala geçmiyo 3.ayımdayım :// annemde hap zararlı die 4aydan fazla kullandırtmıyo :// 4 aya bitmesi lazımmm :)))ben 4. ayımdayım başladığımdan beri 30 mg kullanıyorum kaç ay kullanıcağımı daha söylemedı doktor. ama hiç bir problem yaşamadım. hafif tüylenme ve bel ağrısı dışında. dudak kuruluğu için avon care kullanıorum dudak balmı çok iyi geliyor.
peki baya bi iyikeşme oldu mu ?? benm hala geçmiyo 3.ayımdayım :// annemde hap zararlı die 4aydan fazla kullandırtmıyo :// 4 aya bitmesi lazımmm :)))