Sivilceli Ciltler Zoretanin Kullananlar buraya ! (roaccutane ile aynı etkide ilaç)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar yüzümde sivilce falan çıkmıyorda siyah noktaa olşmuş sanki burun blgesinde bu kadar belirgin değildi cok canım sıkıldı:S

canım ilk başlarda öle oluyo banada öle gelmişti bütün siyah noktalar üste çıkmştı snr bi anda gidiyolr kendiliğnden 3.aya gireli 6gün oldu bnm bi tane bile siyah noktm kalmadı.

bende bugun kullanmaya basladım bu ilacı. umarım iyi sonuc alırım. ayrıca ben epilasyona gidiyorum acaba bunun yan etkisi olabilirmi arkadaşlar?

bu ilacı kullanırken lazer epilasyon yapılmaması gerekiyormuş kalıcı izlere yol açabilirmiş. doktor kitapçık gibi bir şey veriyor hepsi yazıyor içinde temin edebilirsen daha iyi anlayabilirsin canım.

sağol canım. biraz içim rahatladı ne yalan söyleyim. =)

Öcelikle İnşallah hepimiz istediğimiz sonuca ulaşırız arkadaslar
Ben de kullanalı yaklasık 25 gun oldu fakat benım burnum cok kanamaya basladı.. Neredeyse hergün kanıyor özellikle sabahları.. burun kurudugu ıcın olabılır dıyorum.. bunu engellemek için sizin bi öneriniz var mı?
Tüylenme yapmıyor cilt beyazladıgından tüyler belirginleşiyor bence:)
Birde son bı sorum olacak siyah noktalar fazlalaştı dedik, peki sıkmalımıyız bu sıyah noktaları?
Çünkü cok rahatsız edıyorlar..

Şimdiden herkese teşekkürler

burnun için bepanthene sürebilirsin kulak çubuğu yardımıyla o rahatlatr biraz. siyah noktalarınıda sıkma bi anda gidiyolar onlar 15-20 güne kalmazlar bile.

Kızlarrr bu siyah noktalar çok belirginleşti sinirlerimi cok bozuyor ne yapacağım ne zaman bitecek akıl verin bana.. Ayrıca ilacı aldığım günden bri bende bir sinir sürekli kafama takıyorum herşeyi ağlıyorum ooff

Merhaba,burun kanamalrı içi çok kuruduğu için oluyorrmuş,doktorum demişti. Kontrole gittiğinde doktoruna söyle ilaç verir. Benim yara oldu galiba her gün kanıyordu Rınopanteına verdi ama doktoruna danışmadan alma,belki başka bir şey önerir.
Siyah noktalarını da sıkma,onlar zamanla kayboluyor.

bu ilacı kullanırken lazer epilasyon yapılmaması gerekiyormuş kalıcı izlere yol açabilirmiş. doktor kitapçık gibi bir şey veriyor hepsi yazıyor içinde temin edebilirsen daha iyi anlayabilirsin canım.

yüze yaptırmıyorum epilasyonu gene de zararlı olurmu diğer yerlerde?

arkadaşlar ben 2 aydır kullanıyorum.3.ayıma girdim doktor 3.ayda 30mg lık kullanıcaksın dedi annem izin vermedi. :) 30luk kullanan var mı varsa kaç ayda biter bi fikriniz var mı ? :)

arkadaşlar ben 2 aydır kullanıyorum.3.ayıma girdim doktor 3.ayda 30mg lık kullanıcaksın dedi annem izin vermedi. :) 30luk kullanan var mı varsa kaç ayda biter bi fikriniz var mı ? :)

ben 4. ayımdayım başladığımdan beri 30 mg kullanıyorum kaç ay kullanıcağımı daha söylemedı doktor. ama hiç bir problem yaşamadım. hafif tüylenme ve bel ağrısı dışında. dudak kuruluğu için avon care kullanıorum dudak balmı çok iyi geliyor.

peki baya bi iyikeşme oldu mu ?? benm hala geçmiyo 3.ayımdayım :// annemde hap zararlı die 4aydan fazla kullandırtmıyo :// 4 aya bitmesi lazımmm :)))

peki baya bi iyikeşme oldu mu ?? benm hala geçmiyo 3.ayımdayım :// annemde hap zararlı die 4aydan fazla kullandırtmıyo :// 4 aya bitmesi lazımmm :)))

evet baya iyileşti cildim alnım pürüzsüz suanda. 4. aya geçtığınde daha da ii olur bence ama 4. ayda bırakma derım tedavı suresı 6- 8ay eğer yarım bırakırsan tekrarlama durumu olabılır. zararlı olsa suana kadar çoktan bı şekılde zararını görurduk 2 ay daha kullanıp 6 aya tamamla bence . tabı bu benım fıkrım yınede doktoruna bı sor derım. ben eğer erken bıtırelım derse uzatmasını ısterım az doz uzun süre daha etkılı.

bende zoretanin i 91 gündür kullanıyorum.cildim hala çok kötü,ilaca başlamadan önce daha iyiydi herkesde ilacın etkisi aynı olmuyor ama artık düzelmesi gerkmiyor mu?sert sivlceler çıkıo üstelik.benim gibi olan var mı?ben daha önce rouccatene kulanmıştım onu 5 ay kullanmıştım ve daha çabuk iyleşmişti.fakat 2 yıl sonra tekrarladı akneler.zoretaninde ise hala iyleşme yok

ben de bu gün zoretenin kullanmaya başladım. ilk günümdü. klasik tedavi denedik ilk başta. tatradox clyndoxyl falan ama kullanmayı bıraktığım anca sönmeye başlayan svilceler yenileriyle artışa devam ediyordu.

bana 20 mg. verdi. günde bir tane iç dedi. dudaklarında kuruma olucak diye bepanthene merhem verdi. zor bir süreçtir ama kesin sonuç olucak dedi. ayrıca clyndoxyl e devam etmemi söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…